Nový týden: NAOSTRO s Michalem Rybkou

Recenze her Counter-Strike: Condition Zero, Medal Of Honor Infiltrator, NFS Underground, Splinter Cell, Wanted Guns * Recenze filmu Kill Bill 2 * Reportáž: Absolution 2004 * Vox Populi: Jak dopadnou naši na MS v hokeji? * Sid Meier Pirates! – legenda vstupuje do 21. století! * NAOSTRO: Ptejte se Michala Rybky

5x tip týdne: Recenze: Kill Bill 2 – završení krvavé cesty za pomstou

Plná hra týdne: Mario Forever - s Mariem až na kraj světa

Pondělí - 26.4.2004 ... Recenze Counter Strike: Condition Zero

Recenze: Counter-Strike: Condition Zero – tentokrát pro jednoho hráče

Petr Procházka: "Counter-Strike zná snad každý akčně pozitivní jedinec. Podobně zábavnou a dlouhotrvající hratelnost by člověk jinde jen těžko pohledal. Má to jeden háček, potřebujete připojení k internetu. Přesně tento poslední problém má za úkol eliminovat Condition Zero a nabídnout skvělou akci naprosto všem. Čtěte recenzi a dozvíte se, zda se mu to podařilo." (celý článek)

Recenze: Kill Bill 2 – završení krvavé cesty za pomstou

Kamil Gric: "Nevěřili jsme mu a on to opět dokázal. Quentin Tarantino nás i podruhé překvapil či silněji řečeno – šokoval! Dokončil cestu Nevěsty za její zaslouženou pomstou ve filmu, který zcela vybočil z linie svého předchůdce. Je pomalejší, rozvážnější, přetéká absurdními i pointami nabitými dialogy a zůstává stejně tak efektní i efektivní jako jeho předchůdce. Kill Bill 2 je filmovým uměním. Nevěříte?" (celý článek)

Recenze: Medal Of Honor Infiltrator – klasika nově

Martin Zavřel: "Zatímco na PC je po datadisku Breakthrough ticho po pěšině (jestliže nepočítáme občasná nádherná videa z MOH2: Pacific Assault), na konzolové scéně nejúspěšnější série FPS válečných her vesele pokračuje. Vedle MOH: Rising Sun s jejím útokem na Pearl Harbor pro velké konzole tu máme také MOH: Infiltrator, která vás opět zanechá v údivu nad možnostmi kapesní konzole Game Boy Advance." (celý článek)

 

Plná hra: Mario Forever - s Mariem až na kraj světa

Bleskovka týdne: Richard Burns Rally CZ – termín vydání!

Úterý - 27.4.2004 ... Electronic Arts jdou k soudu

Byznys hrátky: Electronic Arts k soudu!

Martin Boček: "Electronic Arts u soudu – kradli hudbu * Ředitel nEophyte a e-Sports Viktor Wanli alias Moon napaden * Jak se v prvním čtvrtletí prodávaly hry v USA? * AMD oznámilo obchodní bilanci za první čtvrtletí roku 2004 * Ediční plán CD Projektu na měsíce květen až srpen * Jak to vypadá s novou Nokiou N-Gage? * Final Fantasy budou i na GameBoy!" (celý článek)

Reportáž: Absolution 2004 – největší evropský turnaj v bojových hrách

Martin Boček: "Každý si určitě ještě vzpomene na Mortal Kombat nebo Street Fighter a na hodiny strávené s nimi. Ani dnes bojovky nepatří do starého železa: tituly jako Tekken a Virtua Fighter se těší stejné popularitě, jako Mortal před lety. Jejich dnešní hráči se sdružují, pořádají různá setkání i turnaje. Jeden takový turnaj se nedávno konal v Londýně a Doupě bylo u toho." (celý článek)

  

Plná hra: Space Menace - průlet vesmírem

Bleskovka dne: Half-Life 2 - dočkáme se letos v létě?

Středa - 28.4.2004 ... NAOSTRO: Ptejte se Michala Rybky

NAOSTRO: Ptejte se Michala Rybky, recenzentského idolu současnosti

Jan Morkes: "Nesmiřitelný kritik neváhající potopit jakoukoli hru, "pokud si to zaslouží" a zároveň člověk schopný strávit dny u rekonstrukce osvobozování Ústí nad Labem za druhé světové války. Michal Rybka, nejvýraznější herní žurnalista posledních let. Zároveň také herní vývojář a sběratel konzolí. Jen v dnešním NAOSTRO máte jedinečnou možnost položit mu jakoukoli otázku!" (celý článek)

Recenze: NFS Underground – mnoho povyku pro nic?

Jan Spáčil: "Ano, víme. Víme, že jdeme s tímhle článkem s křížkem po funuse - a neváháme toho využít. Následující řádky tak neberte jako klasickou recenzi, ale takovou menší řezničinu, která se záměrně opírá sekáčkem do slabin NFS:U mnohem víc, než by normálně bylo zdrávo. Ostatně u většiny z vás už to má NFS:U za sebou, tak proč si neříznout." (celý článek)

  

Sid Meier Pirates! – legenda vstupuje do 21. století!

Pter Procházka: "Mnoho z vás zamáčkne při pomyšlení na titul Sid Meier Pirates! slzu. Klasika z let osmdesátých a časů Commodore 64 však neumřela – její stvořitel se i s ní navrací v novém remaku. Pirates! roku 2004 budou hrou, která nabídne akci, prvky RPG i adventur, realtime strategii, stejně jako obchodní simulaci. Nejkomplexnější titul posledních let se k nám řítí – chcete vědět, co konkrétně nabídne?" (celý článek)

  

Vox Populi: Jak dopadnou naši na MS v hokeji?

Jan Morkes: "Hokejové mistrovství v České republice hýbe celou zemí, tvrdí masmédia. Naše reprezentace za sebou má dva úspěšně zvládnuté duely. Před sebou však přinejlepším šest dalších. Dosáhne až na vysněný titul? Zeptali jsme se jako obvykle našeho statistického vzorku herních vývojářů, novinářů a dalších lidí z herní branže. Shoduje se jejich názor s přáním národa?" (celý článek)

Plná hra: Virtual In 2 - vesmírná mlátička

Bleskovka dne: DOOM III – první screeny z Xboxové verze

Čtvrtek - 29.4.2004 ... Splinter Cell trochu jinak

Recenze: Wanted Guns – ozbrojený reverend na divokém západě

Petr Procházka: "Myslíte si, že staré arkády definitivně vymřely? Že nemají šanci vedle dnešních vypiplaných stříleček? Wanted Guns je světlou výjimkou, potvrzující zmíněné pravidlo. Titul, který byl prezentován coby neambiciózní budget, jako hra, od které nemáme příliš očekávat. Jenže realita je odlišná – Wanted Guns je totiž příjemným překvapením letošního jara." (celý článek)

  

Recenze: Splinter Cell – zmocní se vašeho telefonu

Martin Zavřel: "Pojďme se podívat na další titul pro nejoblíbenější mobilní telefon hráčů. Nokia N-Gage dostala vlastní verzi dobrodružství tajného agenta Jamese Bon... totiž Sama Fishera, a ten se pod vaším vedením pustí do mise, která mu možná zabere celých 24 hodin. A když bude nejhůř? Může si na pomoc zavolat druhého Sama Fishera. V Multiplayeru to není problém." (celý článek)

OPS2, květnové číslo – recenze Hitman 3 a zakázané hry

Martin Zavřel: "Vedle exkluzivní recenze Hitman: Contracts a preview Euro 2004 nabízí nejnovější číslo oficiálního PlayStation 2 magazínu také pohled na dvacítku nejkontroverznějších her všech dob, které byly v nejedné zemi zakázány. Sílící komunita fanoušků japonských hororů může také zaplesat nad nadšenou recenzí Project Zero 2. Jaké další sladkosti poslední OPS2 nabízí, to se dozvíte právě zde." (celý článek)

 

Nové hry na obzoru: NFS Underground, Empire Earth a Port Royale - 2!

Jan Horčík: "Dnes jsme si pro vás přichystali samá zajímavá pokračování. Všem jim vévodí Need for Speed Underground 2, hned v závěsu se ale tyčí druhé díly skvostných realtime strategií Empire Earth a Port Royale. Poněkud vyčnívá titul Deadlands, na který jsme si ale řádně posvítili, a tak se můžete těšit na pořádný informační nášup!" (celý článek)

   

Plná hra: Polar Bowler - bowling na severu

Bleskovka dne: Half-Life 2: nové screenshoty - barevnější a ještě hezčí!

Pátek - 30.4.2004 ... Blizzard, část první

Blizzard, část první – legendární továrna na hity

Petr Procházka: "Blizzard. Symbol úspěchu, tvůrčího talentu i zajímavých afér. Jedno z nejúspěšnějších herních studií všech dob má na svědomí neuvěřitelnou plejádu hitů, které již po léta s úspěchem boří rekordy prodejnosti. Podrobně jsme se zaměřili na jeho zajímavou historii, dosažené úspěchy i malé prohry. Jak se rodila vývojářská legenda? To se dozvíte v první části našeho profilu!" (celý článek)

  

Levné hry v dubnu – Revenant, Black and White, Commandos 2 za pár korun

Jan Morkes: "Hledáte levné hry? Jako obvykle vám poradíme * Baldur´s Gate a Diablo v jednom za 179 Kč – Revenant v Levelu * Akční Soldiers of Anarchy za 180 Kč ve Score * Tři hry za méně než pět set – jde to v Božské kompilaci * Commandos 2 vás zavede do války za pár set * Johanka z Arku, Bad Boys 2 a další hry v češtině jen za 299 Kč * Icewind Dale za dvě stě? * A mnoho dalšího" (celý článek)

Alcatel 735i a Java - co nabízejí hráčům dnešní mobilní telefony?

Kamil Gric: "Kde se skrývá budoucnost? V konzolích, hybridech dnešních herních zařízení nebo v mobilních telefonech? Nokia N-Gage se vydala netradiční cestou, která i přes zřejmé nedostatky prokázala perspektivu "mobilního" světa. Co však dokáží nabídnout hráčům dnešní (klasické) mobilní telefony? Na to se podíváme v našem dnešním článku, ve kterém nám bude průvodcem francouzský Alcatel 735i." (celý článek)

  

Plná hra: Bastard - hromadná jatka

Bleskovka dne: Červíci se vracejí opět v plné síle

Sobota - 1.4.2004 ... Stahujte demo Hitman Contracts!

Nová mega: stahujte demo Hitman Contracts!

Jan Horčík: "Ke stažení přímo z našeho serveru jsme pro vás v minulém týdnu mimo jiné přichystali i takové pecky jako je demo očekávané zabijácké stealth akce Hitman: Contracts, video ze Silent Hill 4 nebo nejnovější patche pro Starcraft a Starcraft: BroodWar. Kromě toho nabízíme také zdarma ke stažení plnou verzi klasické adventury Flight of the Amazon Queen a spoustu dalších zajímavostí!" (celý článek)

Plná hra: Mortal Kombajn - hurá na krvavé pole

Bleskovka dne: Thief 3 - dvanáct nových screenů

Downloady týdne: Silent Hill 4 - další bravurní trailer z chystaného hororu!, Silent Hunter 3 - nový trailer, Hitman: Contracts - demoverze, Sacred - patch v1.66, Neighbours from Hell 2 - demo skvělé humorné hříčky, Rise of Nations: Thrones & Patriots - demoverze

Váš názor Další článek: Mortal Kombat: Deception - návrat legendy on-line?

Témata článku: , , , , , , ,