Nový týden: naši lidé živě z E3

Živé zpravodajství přímo z Los Angeles a výstavy E3 * Podrobné představení konzolí nové generace - PlayStation 3, Xbox 360 a Nintendo Revolution * Exkluzivní první dojmy z E3: Call of Duty 2, Quake 4 * Nové hry na obzoru: pokračování Brothers in Arms * A další zajímavosti

5x tip týdne: Nový Xbox 360: nejhezčí hry, jaké jste kdy viděliE3 2005, den první - Nintendo Revolution jako revoluce?PlayStation 3 - Sony vrací úderE3 2005, den druhý - Oblivion ukazuje své možnostiE3: Exkluzivní první dojmy z živé prezentace hratelné verze Quake 4!Exkluzivní první dojmy z E3: Call of Duty 2

Plná hra týdne: Zdarma: Sim Girl - japonské krásky!

Pondělí - 16.5.2005 ... Xbox 360 se představuje

Nový Xbox 360: nejhezčí hry, jaké jste kdy viděli

Martin_M. Boček, Martin Demiger, Petr Kolář: "Z nepochopitelného důvodu domácí herní magazíny věnují uvedení Xboxu 360 jen minimálně pozornosti. Přitom show na MTV ukázala, že se jedná o skutečně famózní kousek hardwaru. Stejně skvěle vypadá i seznam připravovaných her; Quake 4, Call of Duty 2, Need for Speed: Most Wanted či kupříkladu Unreal Tournament 2007... A to je jen malá ukázka." (celý článek)

   

Level 126 – Jak budou vypadat hry za 10 let?

Martin Demiger: "Každý někdy zatoužil po tom, nahlédnout do budoucnosti a podívat se, co ho čeká. Bohužel touto vzácnou schopností vládnou pouze věštci a jasnovidci. Nové číslo Levelu se ovšem také pokusilo nahlédnout pod pokličku budoucnosti a podívat se na zoubek technologiím zítřka. Jak to dopadlo, se dozvíte uvnitř." (celý článek)

Plná hra: Zdarma: Paul`s BlackJack - karetním mistrem!

Bleskovka dne: E3: Obrázky k Final Fantasy 7: Dirge of Cerberus

Úterý - 17.5.2005 ... E3 začíná, jsme tam!

E3 2005, den první - Nintendo Revolution jako revoluce?

Martin Boček: "Každý rok žasneme nad přívalem materiálů, který nám největší světová herní výstava E3 naservíruje. Ani ten letošní nebude podle všeho výjimkou a vy tak máte díky našemu dnešnímu souhrnu jedinečnou příležitost získat veškeré informace a novinky pěkně na talíři. A že jich bylo! Usaďte se do křesla a přeji pěknou zábavu, například při spekulacemi nad kvalitou obrázků a videí z titulů pro next-gen konzole!" (celý článek)

  

Byznys hrátky: Konzole příští generace nastupují

Martin Boček: "Nintendo Revolution? * Jak bude vypadat PS3? * Cenega prodána! * Alfa Prime - další hra z českých luhů a hájů * * Blizzard si dal jako dárek nové studio * Nival Interactive koupili Targem Games * America`s Army poběží na Unreal 3 engine * A samozřejmě nesmí chybět tabulky prodejnosti" (celý článek)

Plná hra: Zdarma: Fuckstory 3: Gimpl - řádný humor

Bleskovka dne: Fotografie a dojmy přímo z E3

Středa - 18.5.2005 ... Známe PlayStation 3

PlayStation 3 - Sony vrací úder

Martin Boček, Karel Kališ: "Přesně čtyři dny po oficiálním uvedení Xboxu 360 vytahuje i Sony své trumfy z rukávu. Dnes na tiskové konferenci na výstavě E3 byla oficiálně oznámena jejich varianta na konzoli příští generace - PlayStation 3. Takže se připoutejte, začíná divoká jízda v režii Sony, mistra v oboru dokonalosti." (celý článek)

  

E3: Exkluzivní první dojmy z živé prezentace hratelné verze Quake 4!

Kamil Gric: "Po multiplayerově laděném třetím dílu se letos na podzim dočkáme prvního Quaka, který nabídne skutečně rozmanitý zážitek - propracovaný singleplayer navazující na druhý díl série v kombinaci s nadupaným multiplayerem, který si vezme to nejlepší z trojky. Viděli jsme Quake 4 na vlastní oči. Bude skutečně tak dobrý? Porazí Dooma 3, i když sází na stejný engine? Napovíme vám." (celý článek)

E3 2005, den druhý - Oblivion ukazuje své možnosti

Petr Kolář: "Ani druhým dnem přítok informací na E3 nepolevil, ba přímo naopak. Square Enix se pěkně roztočili a vychrlili tolik informací, že by je normálně člověk ani nestíhal zpracovat, Naštěstí náš speciálně školený tým vybral pro vás to nejdůležitější. Podařilo se nám třeba zachytit i upoutávku na Oblivion. Vzhůru do čtení, zatímco naše jednotka řádí přímo na místě." (celý článek)

  

Herní blesk: E3 - hostesky tu nechceme!

Jan Horčík: "Nintendo představilo GameBoy Micro, zmenšenou verzi svého oblíbeného hracíhp přístroje do ruky * Xbox 360 bude zpětně kompatibilní - dokonce dál, než se čekalo * Ubisoft chce koupit Hollywood, jde přes mrtvoly * Na E3 vyhlášena kampaň proti hosteskám" (celý článek)

Plná hra: Zdarma: Rally Run - adrenalinová jízda!

Bleskovka dne: E3: Videa z prezentací herních konzolí

Čtvrtek - 19.5.2005 ... První dojmy Call of Duty 2

Nintendo Revolution – revoluce se odkládá na neurčito

Martin Boček, Karel Kališ: "Nejinovativnější ze všech konzolí. Přístroj, který naprosto zničí současné představy o herní zábavě a nastaví zcela nové hranice. To všechno slibovalo Nintendo a jejich konzole Revolution. Slibovali to i na tiskové konferenci. Jak to celé ale dopadlo doopravdy se dozvíte z následujícího článku." (celý článek)

  

Exkluzivní první dojmy z E3: Call of Duty 2

Kamil Gric: "Letošní E3 má mnoho herních hvězd. Pozornost na sebe strhává například Microsoft s novým Rise of Nations a Age of Empires 3, Bethesda se svým Oblivionem a mnozí další. Mánii ale znovu způsobuje Call of Duty, jehož druhý díl se chystá nejen na konzole (Call of Duty 2: Big Red One), ale také na PC a Xbox 360. Vyzkoušeli jsme jeho PC verzi a máme pro vás řadu doplňujících informací a vlastních postřehů." (celý článek)

  

E3 2005, den třetí - Hideo Kojima a budoucnost Metal Gear

Petr Kolář: "Dnešek byl dnem hektickým. A to platí jak v LA, tak i u nás, když jsem pro vás vybírali to nejlepší a nejdůležutější z ohlášených věcí. Pokud jte tu svoji nenašli, nezoufejte, není E3 konec a možná se objeví ještě později. Můžete se mezitím podívat, co jsme nalezli my." (celý článek)

  

Nové hry na obzoru: pokračování Brothers in Arms

Jan Horčík: "Na obzoru se nám rýsuje další díl svělé válečné série Brothers in Arms, tentokrát nesoucí podtitul Earned In Blood * Ukrajinští Deep Shadows pracují na další střílečce jménem Precursors * Titul DogTag se chystá konkurovat Full Spectrum Warrioru" (celý článek)

  

Plná hra: Červíci - multiplayerový nářez

Bleskovka dne: E3: Za kolik bude PS3?

Pátek - 20.5.2005 ... Kde, kdo a za kolik

E3 2005, den čtvrtý - Kde, kdo a hlavně za kolik

Petr Kolář: "Pokud vás zaujaly předchozí dny výstavy, tak jste si jistě kladli i otázku na cenu nových konzolí. Podařilo se nám zjistit nějaké podrobnosti, stejně jako záplavu dalších informací o hrách, které se na nás valí. Opět jsme je sestavili do článku pro větší přehlednost a doplnili soubory a obrázky." (celý článek)

  

Týden v rubrice Plné hry – červíci útočí

Tomáš Vrána: "Hrou tohoto týdne jsou bezesporu Červíci. Svou jednoduchou pointou a pekelně dobrou hratelností si získali srdce nejednoho redaktora serveru FreeHry.cz. A jak už to tak na tomto světě chodí, osloví i vás. A pokud ne, jistě přilnete k ostatním freeware titulům z naší nabídky." (celý článek)

Plná hra: Zdarma: Sim Girl - japonské krásky!

Bleskovka dne: E3: Hostesky z letošní výstavy

Sobota - 21.5.2005 ... Hostesky (a nejen ony) z E3!

E3 2005, den pátý - krásné ženy hrám vládnou

Martin Boček: "Ve shrnutí posledního dne letošní E3 se podíváme nejen na to, jak krásné hostesky letos reprezentovaly jednotlivé vydavatelské domy či tituly, ale projdeme si i poslední zprávy, které se objevily. A chybět samozřejmě nemohou ani přehled včerejších downloadů a galerie." (celý článek)

  

Plná hra: Zdarma: BARman - pivo, pivo, pivo

Bleskovka dne: Nintendo Revolution – představí se Revoluce už letos?

Váš názor Další článek: GTA: Liberty City Stories - mafiáni do kapsy

Témata článku: , , , ,