Nový týden: Need for Burnout

Tento týden byl skutečně nabitý - přinesli jsme vám recenze nového Hot Pursuit i české Alternativy, rozdali tipy na vánoční dárky a mnoho dalšího.

Nejoblíbenější články podle čtenářů najdete na Líbilo se

Článek týdne:

10 tipů na vánoční dárek - hry na PC
Jakub Kovář: Nevíte, jakou hru vybrat svým blízkým nebo dokonce sobě pod stromeček? Ochotně vám poradíme to nejlepší, co letošní rok přinesl.

VIDEO: 3063 'StarCraft 2 - War is coming'

Recenze:

Need for Speed: Hot Pursuit - chyťte Burnout
Petr Kolář: Hlubokomyslný příběh, vizuální úpravy a lepé děvy. Tohle všechno můžete vesele hodit za hlavu a soustředit se na závodění v nových Need for Speed.

VIDEO: 3737 'Need for Speed: Hot Pursuit - Cars trailer'

Recenze: Alternativa - budoucnost lidstva v rukou bezdomovce
Jakub Denko: Adventurní a správně temná vize budoucnosti v podání českých Bohemia Interactive vystrkuje růžky.

Recenze: Tron: Evolution - elektronkové blues
Jakub Kovář: V počítači vám pobíhají různé breberky, přičemž nemusí jít jen o kolonie zdivočelých mravenců, ale i o programy utržené ze řetězu.

Indie recenze: Doc Clock™: The Toasted Sandwich of Time - šílený vědec cestuje časem
Autoři Freehry.cz: Doc Clock je další potrhlý vynálezce, který sestrojil stroj času, ale něco se nepovedlo. Proto vás žádá o pomoc v adventuře s logickými prvky.

Zoom:

Uncharted 3: Drake’s Deception - pod tunami písku (zoom)
Karel Kališ: Uncharted 3 mělo být s prvními záběry odhaleno na sobotním předávání videoherních cen, ale už teď se objevila spousta informací. Drakeovi bude horko.

uncharted-3-village-art_510.jpg

Freehry:

Týden na Freehrách: vládce svahu
Autoři Freehry.cz: Že se na lyže neumíte ani postavit? To vůbec nevadí, díky novému ročníku Ski Challenge se můžete stát králem sjezdovek z pohodlí domova.

Doupě extra:

Kinematograf: Prodloužen Deus Ex: Human Revolution
Doupě: Nový týden, nová várka trailerů. Nenechte si ujít prodloužený trailer Deus Ex, vývojářský dení Dragon Age 2, či děsivý Dead Space2.

Soutěž: o 3 originální hry Alternativa
Doupě: Zaujala vás temná vize budoucnosti, kterou nabízí Alternativa? Pojďte si s námi zasoutěžit o tři kusy přímo od Bohemia Interactive.

Unpacking: sběratelská edice World of Warcraft: Cataclysm na fotkách
Karel Kališ: Jako tradičně, i třetí rozšíření World of Warcraft se prodává ve speciální sběratelské edici. My jsme se s ní pomazlili a následně ji obřadně rozbalili a nafotili

World of Warcraft: Cataclysm - už je tady
Petr Kolář: Můžete WoW milovat i nenávidět, stejně ale musíte uznat, že tvůrcům se podařilo vyrobit slušnou kasičku. A nyní přisypávají hráči u dalšího datadisku.

Váš názor Další článek: Kinematograf: Prodloužený Deus Ex: Human Revolution

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,