Nový týden: Nefalšovaný masakr

Uplynulý týden byl velice zajímavý. V pondělí přišel Dynasty Warrior, v úterý nová Trackmania, středa byla ve znamení Heroes of Might and Magic 5, ve čtvrtek jsme vám nabídli další videorecenzi a v pátek jste si užili Sama Fishera. Co den, to perla.

Pondělí 6.2. ... Řežba, masakr, nářez

Recenze: Dynasty Warriors 4 Hyper – masakr ve velkém

Martin M. Boček: "Jak často se vám na monitory dostane hra, která vychází z čínské historie? Hra, která nabízí epické bitvy tisíců vojáků, a přesto není strategií? Hra, která nabízí zběsilou akci a přesto není střílečka? A Dynasty Warrsiors 4 splňují všechna tato kritéria." (celý článek)

  

Recenze: Lemmings – menší a hezčí

Martin Zavřel: "Už jste někdy viděli lumíka? Tato hráčí oblíbená přihlouplá stvoření se nyní vrací v kapesní verzi pro PSP: přináší sebou klasické úrovně, nové úrovně či dokonce možnost stavby úrovní vlastních – a to vše v hezčí grafice, s výborným soundtrackem." (celý článek)

FlashFun – web plný zábavy

FlashFun: "Počínaje dnešním dnem rozjíždíme staronový web plný flashových her, vtipů a spousty dalšího. Flash Fun je server plný zábavy, na který hned tak nezapomenete. Zkrátka projekt s velkým „P“. A pište si, že něco takového jste ještě neviděli." (celý článek)

Wallpapery: Perfect Dark Zero

Martin M. Boček: "Dobrodružství krásné agentky Joanny Dark se začalo psát před pěti lety na konzoli N64, a první next-gen konzole Xbox 360 přinesla i pokračování této legendy. A my vám dnes nabízíme wallpapery z Perfect Dark Zero na vaši plochu." (celý článek)

Plná hra: Cookie Buster - Pacman versus had
Bleskovka dne: Email a GPS na PSP už letos

Úterý 7.2. ... Bavíme se zdarma

Recenze: Trackmania Nations - unikát zdarma

Ladislav Nosákovec: "Stovky různých tratí. Zběsilá jízda v dvousetkilometrové rychlosti. Tisíce soupeřů z celého světa… Nebo také dvěma slovy: Trackmania Nations. Nové pokračování známé arkádové série neztratilo nic z báječnosti svých předchůdců; snad kromě ceny - je totiž k dispozici zcela zdarma." (celý článek)

  

Preview: Chibi-Robo - hra na uklízení

Karel Kališ: "Hra ve které ovládáte mrňavého uklízecího robota? To by mohlo napadnout leda japonce. A taky že ano, Shigeru Myiamoto - tvůrce Maria či Zeldy tvoří nový herní počin. Pojďte se podívat na jeden z nejoriginálnějších titulů, jenž nás letos čekají." (celý článek)

Byznys hrátky: Google zasahuje

Petr Kolář: "Google schraňuje víc, než čekáte * AT&T žalováni kvůli odposlechům * Filmy se spojí s MMORPG * Starforce rozdává žaloby * Zákon proti hrám letos nebude * Filmové scény v herním engine * A mnohé další, včetně tabulek prodejnosti" (celý článek)

Plná hra: Food Force - oficiální hra OSN
Bleskovka dne: Série Command and Conquer za babku

Středa 8.2. ... Heroes ve 3D

První dojmy: Heroes of Might and Magic 5 - třetí rozměr nevadí

Petr Kolář: "Stratégové vždy lamentují nad novými hrami, že zbytečně přidělávají třetí rozměr v grafice. Pátý díl Heroes of Might and Magic jej přibral také, zachoval však cestu, kterou se vydal. A jaká to je? Nahlédněte a uvidíte." (celý článek)

   

Recenze: Gun - západ je opravdu divoký

Martin Demiger: "Dnes recenzovaný Gun má k dokonalosti sice daleko, ovšem přichází ve správný čas a se správným tématem. Žádná jiná hra vám totiž nezprostředkuje atmosféru divokého západu tak dobře... Na co tedy ještě čekáte? Kopněte do sebe tu whisku a jde se na věc." (celý článek)

Plná hra: Project Microlife - zničte vir
Bleskovka dne: Commandos: Strike Force na nových obrázcích

Čtvrtek 9.2. ... Další videorecenze

Videorecenze: Shadow of Colossus

Karel Kališ: "Konečně pro vás máme první videorecenzi na konzolovou hru. A co jiného by si mohlo zasloužit tu čest stát se první v nové éře než úchvatný herní zážitek jménem Shadow of Colossus. Teprve až video vám ukáže, jak skvěle tento klenot vypadá a jak gigantičtí jsou ve skutečnosti kolosové." (celý článek)

   

Muzeum: Caesar III – stará láska nerezaví!

Alan Jarrar: "S únorovým vydáním časopisu Doupě se vám do rukou dostane plná hra Caesar III. Legenda na poli budovatelských strategií je nyní vystavena i v našem muzeu slávy. Pamětníci na ni buou nostalgicky vzpomínat, mladí hráči se přiučí něčemu z herní historie. Na 14. února pro vás navíc připravujeme článek s tipy a triky. Takže vzhůru do díla!" (celý článek)

Nové hry na obzoru: Zahraňte všechno

Petr Kolář: "Legendární série bojovek přichází na PSP v Dragon Ball Z: Shin Budokai * Pokuste se utišit vzpouru ve městě ve střílečce Urban Chaos: Riot Response * Užijte si japonské strategické RPG Yggdra Union pro GBA" (celý článek)

Plná hra: Anacondas: Hunt for Blood Orchid - freeware Morrowind?
Bleskovka dne: Brutální FPS Redwood Falls pro PS3

Pátek 10.2. ... Sam se vrací

Preview - Splinter Cell: Double Agent

Martin Klekner: "Znal jsi pravidla, Same. A přesto jsi je porušil. Věděl jsi, že do téhle práce nepatří city. Nás nezajímají tvé problémy. A teď za to pykáš. Věděl jsi co tě čeká. A já ti mohu říct jen jedno - návrat zpět bude mnohem těžší, než si dokážeš představit..." (celý článek)

   

Kauza GameZone: móda flamewars se vrací

Jan Morkes: "Krádež! Převrat!! Revoluce!!! Změna provozovatele portálu GameZone bývá interpretována rozmanitými způsoby. Oprávněně? Pravda, vůči redakci to nebylo fér. Kontroverzní komentáře situace jsou ale spíše bojem o veřejné mínění ve stylu žabomyších flamewars. Na celou situaci přitom doplácí bohužel nejvíce hráči." (celý článek)

Recenze: Clusterball – závody z budoucnosti

Vít Sedláček: "Jste přelétavý typ, rádi závodíte a hrajete si s míčky? Potom by vás snad Clusterball mohl zajímat. Zvlášť, pokud si často zahráváte a máte hlavu v oblacích." (celý článek)

FlashFun: Sack Smash 2001 - ujetá hopsačka

FlashFun: "Trochu ujetá hra, kde v roli zdatného chlapíka musíte s určitou částí svého těla, která je značně přerostlá, zabíjet jiné obludy. Někdy zkrátka k originalitě stačí jen málo a vzejde z toho opravdu neotřelý titul." (celý článek)

Bleskovka dne: Vyjde PS3 v říjnu?

Sobota 11.2. ... Středozem útočí

Nová mega: Jeden Prsten vládne všem

Petr Kolář: "Mohutná demoverze na Battle for Middle-Earth 2 je dnes nepřehlédnutelná, ale ani konkurence v podobě The Movies a Wintersport Pro není k zahození. Přidíme li ještě jednu plnou verzi a kopu trailerů s ukázkami her, máme zde pěkný víkendový nášup." (celý článek)

   

AbecedaHer ve zkratce

AbecedaHer: "V uplynulém týdnu na AbeceděHer vyšel nejen návod třeba na Bud Tucker: Double Trouble, ale i češtiny na Neverwinter Nights: Hordes of the Underdark, Black and White 2 nebo Rise of Nations a mnoho dalšího." (celý článek)

Plná hra: Snowman in Hell - zachraňte sněhuláka
Bleskovka dne: Bojíte se Xboxu 360?

Váš názor Další článek: Playman získal tři silné hry Capcomu

Témata článku: , , , , , , ,