Nový týden: nejlepší hry podle Doupěte

Recenze her Myst 4: Odhalení, Star Ocean 3, Shadow Ops: Red Mercury, Sonic Advance 3 * Preview Tom Clancy`s Rainbow Six: Lockdown * Nejlepší hry roku 2004 podle autorů Doupěte * Hrajte online: WarCraft DotA – nejlepší mod od Counter Strike * Herní blesk: příští GTA v Česku?! * A další články...

5x tip týdne: Nejlepší hry roku 2004 podle autorů DoupěteHrajte online: WarCraft DotA – nejlepší mod od Counter StrikeHerní blesk: příští GTA v Česku?!, V zákulisí Doupěte: prosinec 2004 – nový šéfredaktor, Tom Clancy`s Rainbow Six: Lockdown - střípky informací  

Plná hra týdne: Xeno Assault 2 - vesmírná akce

Pondělí - 10.1.2005 ... Jaké byly nejlepší hry roku 2004?

Nejlepší hry roku 2004 podle autorů Doupěte

Jan Horčík: "Nový rok je tady a s ním i neopominutelné bilancování uplynulých dvanácti měsíců, jež znovu upadly v zapomnění. Nebo snad ne? Naše hráčské chutě byly uspokojeny spoustou zajímavých herních zážitků z nichž ty podle nás nejlepší vám představíme v následujícím velkém přehledu." (celý článek)

   

Recenze: Sonic Advance 3 – klasika klasicky

Martin Zavřel: "Slovní hříčka v nadpisu se snaží upozornit na skutečnost, že navzdory poměrně zoufalým 3D pokusům Sonic Adventures nebo Sonic Heroes existuje ještě další řada, ve které nová dobrodružství Sonica vypadají tak, jak mají: nádherně nakreslená v přehledné 2D grafice. Pokud vám učarovala nejrychlejší plošinovka na světě, pojďte se s námi podívat, jak se povedl nejnovější díl." (celý článek)

 

Plná hra: Xeno Assault 2 - vesmírná akce

Bleskovka dne: Prodejnost v GameLine

Úterý - 11.1.2005 ... WarCraft DotA - nejlepší mod pro Counter Strike

Byznys hrátky: Speciální daně z počítačů?

Martin Boček: "Nová konzole na obzoru? * Autorská daň už i z PC? * Blue-Ray vs HD-DVD * Půjde Interplay do konkurzu? * Jak se prodávají konzole v Japonsku? * PSP a jeho release v Evorpě a USA * Jak se vede Nintendu v USA? * Plánuje se nová FPS od tvůrců Desert Rats vs Afrika Korps * A samozřejmě nesmí chybět ani pravidelné tabulky prodejnosti her ve Velké Británii a v USA" (celý článek)

Hrajte online: WarCraft DotA – nejlepší mod od Counter Strike

Martin Babarík: "Taky vás občas napadne, jaké by to bylo, kdyby existovala hra spojující RPG prvky, RTS strategii a adrenalinovou akci společně s vysokou znovuhratelností a návykovostí? A to vše oděno do sexy audiovizuálního hávu a multiplayerem předurčeno k uspokojení i těch nejambicióznějších soutěživců? Zní to příliš dobře na to, aby to byla pravda? Pak mám pro vás dobrou zprávu: taková hra existuje!" (celý článek)

  

Plná hra: Chcete být Milionářem? - plná verze ZDARMA!

Bleskovka dne: Herní obchody si stěžují na propad okolo Vánoc

Středa - 12.5.2005 ... Recenze Myst 4: Odhalení

Myst 4: Odhalení – dech beroucí rodinné drama

Jan Horgoš: "Myst - jediné slůvko, které navždy poznamenalo životy statisíců hráčů. Ve své době tato hra přinesla neuvěřitelnou grafiku, zapeklité hádanky a nechala všechny zírat v němém úžasu. Dnes přichází již čtvrtý díl této neuvěřitelné ságy. A znovu by hráči měli zůstat stát v onom posvátném tichu. Světlo světa totiž spatřilo pravé rodinné drama." (celý článek)

   

Recenze: Star Ocean 3 – konečně další pořádné RPG

Lenka Vlková: "Z japonské pokladnice k nám dorazil další třpytivý kousek: Star Ocean 3: Till the End of Time. Zda jde o cenný drahokam nebo jen obyčejný lesklý kámen, to se dozvíte v následující recenzi. Nažhavte svoje PlayStationy a pojďte se s námi ponořit do dobrodružství v daleké budoucnosti. Japonské sci-fi RPG z dílny Square-Enix pro vás prozkoumala redakční zástupkyně Final Fantasy fanoušků." (celý článek)

  

Herní blesk: příští GTA v Česku?!

Jam Horčík: "Jaká je souvislost mezi českým prezidentem a příštím dílem Grand Theft Auto? Kdo bude jeho hlavním hrdinou? Dozvíte se v dnešním Herním blesku! * Peter Molyneux ohrožuje svým egem vývoj očekávaných titulů i celkovou stabilitu Lionhead Studios * Francouzský Ubisoft vyhlásil regulérní válku Electronic Arts * Svět je na rozpacích: BlueRay nebo HD-DVD?" (celý článek)

   

Plná hra: Worms Arena - červíci ve 3D

Bleskovka dne: Česká adventura Niburu je oficiálně hotova!

Čtvrtek - 13.1.2005 ... V zákulisí Doupěte

V zákulisí Doupěte: prosinec 2004 – nový šéfredaktor

Martin Boček: "Zcela zastíněna vydáním papírového Doupěte a předvánočním šílenstvím proběhla na Doupěti malá změna: dosavadní šéfredaktor Kamil Gric odešel do papírového Doupěte a na jeho místo nastoupila moje maličkost. Jak to celé proběhlo? Jaký byl můj první měsíc na Doupěti? Co všechno se v prosinci v zákulisí Doupěte stalo? A vůbec, co to tady ten blázen (to jako já) blábolí? Tak odpovědi na všechny tyhle otázky nabízí následující článek." (celý článek)

Recenze: Shadow Ops Red Mercury – hollywoodský trhák

Martin Zavřel: "Při tvorbě počítačové hry Shadow Ops: Red Mercury bylo primárním cílem dosáhnout atmosféry moderních válečných velkofilmů, jako jsou Slzy slunce nebo Skála. Za tímto účelem se zkušení tvůrci ze studia Zombie spojili s hollywoodskými filmaři, kteří se podíleli na podobných filmech. Výsledek je citelně zaměřen na konzolisty (Xbox), ale konverze pro PC si také zaslouží pozornost." (celý článek)

  

Nové hry na obzoru: Hvězdní vlci připlouvají

Jan Horčík: "...z Ruska, chtělo by se dodat. Malé vývojářské studio tam chystá velice přitažlivě vyhlížející sci-fi RPGčko Star Wolves * Sony Online Entertainment uvede další datadisk ke svému dlouhověkostí - nikoliv však demencí - trpícímu EverQuestu * A jestli chcete vědět co je to "Paratrooper: Small World", pak čtěte dál!" (celý článek)

     

Plná hra: Trials Construction - jízda na motorce

Bleskovka dne:  Podvodníci z America`s Army za mříže?

Pátek - 14.1.2005 ... Jaký bude příští Tom Clancy?

Tom Clancy`s Rainbow Six: Lockdown - střípky informací

Unrealik: "Mezi tituly, jež se chystají na jaře vtrhnout na naše mazlíčky (PC, PS2, Xbox), patří i očekávaná taktická akce Tom Clancy`s Rainbow Six: Lockdown. Pokud patříte mezi příznivce tohoto žánru her, mohlo by vás zaujmout naše shrnutí informací, jež se o Tom Clancy`s Rainbow Six: Lockdown objevily. Zajímavostí je, že doposud převládá info o konzolových verzích, tudíž toto preview potěší jak majitelé PC, tak i vlastníky konzolí." (celý článek)

  

Plná hra: Naval Strike - bitvy nad oceánem

Bleskovka dne: Playboy: The Mansion je gold

Sobota - 15.1.2005 ... Stahujte nejnovější dema a videa

Nová mega: stahujte nejnovější dema a videa

Jan Horčík: "Bezkonkurenčně největším downloadem uplynulého týdne je obrovské, téměř 700MB demo realtime strategie Act of War. Krom něj vám k sosání nabízíme také nejnovější videa z her jako Star Wars Republic Commando, Close Combat: First to Fight nebo The Sims 2 University. A další lahůdky!" (celý článek)

Plná hra: Pálí Nám To - spíš ne

Bleskovka dne: Sony u soudu prohrálo, za force feedback musí platit

Diskuze (3) Další článek: Tetris obsahuje vir!

Témata článku: , , , , , ,