Nový týden: Němci v Americe

Co přinesl tento týden? * Recenze titulů Turning Point: Fall of Liberty, Imperium Romanum* Preview Supreme Ruler 2020, Race Driver: GRID a Sid Meier’s Civilization Revolution * A samozřejmě řadu dalších pravidelných článků, novinek a downloadů

Článek týdne:

Recenze: Turning Point: Fall of Liberty – Operace Overlord naopak

Jakub Kovář: "Winston Churchill zemřel na následky autonehody. Evropě chyběl schopný politik a z nacistického Německa se stala ještě větší supervelmoc než ve skutečnosti. Po dobytí Afriky a Asie se vojska připravují k útoku na srdce svobodného světa – Ameriku. Ubráníte se?"

  

Recenze:

PC: Imperium Romanum – tuhle hru už jsem hrál

Vlastimil Waic: "Imperium Romanum vzbuzovalo spoustu nadějí na výživnou stavěcí RTS s příležitostnou bojůvkou. Prostě něco pro všechny, kteří se víc kochají svým krásným městečkem, človíčky a domečky než potoky krve či hromadami rezavějícího šrotu."

  

Preview:

PC: Supreme Ruler 2020 – jak vypadá neomezená vláda

Jakub Kovář: "Napoleon Bonaparte, Gaius Julius Caesar, Winston Churchill a další. Ti všichni zanechali v historii nesmazatelný otisk. Nyní máte podobnou šanci vy – a je jen na vás, který národ se pokusíte dovést na vrchol. Připravte se však na nelehkou a nejistou cestu."

  

PC: Race Driver: GRID – kolize supersportů jsou v kurzu
X360: Sid Meier’s Civilization Revolution – Meierova vysněná Civilizace

Další články:

Byznys hrátky: PC hráči emigrují na konzole, tvrdí id Software
Modifikační koutekUnreal Tournament 2004, Aliens vs. Predator 2 a Diablo 2
Týden na Freehráchkrvežíznivá onlinovka
Nová megaEuro se blíží

Váš názor Další článek: Nová mega: Euro se blíží

Témata článku: , , , , ,