Nový týden: nesmrtelné RPG i legenda strategií

Co přinesl tento týden? * Recenze titulů Lost Odyssey a Battalion Wars 2 * První dojmy z Army of Two * Preview Red Alert 3, Age of Conan, Viking a Street Fighter 4 * A samozřejmě řadu dalších pravidelných článků, novinek a downloadů, včetně obsahu OXM

Článek týdne:

Recenze: Lost Odyssey – nesmrtelné RPG

Lenka Vlková: "Vydejme se po stopách ztracených vzpomínek na tisíc let života v nejnovějším japonském RPG pro Xbox 360. Lost Odyssey od tvůrce série Final Fantasy nám nabízí dospělý a emotivní příběh plný ztrát a rozloučení. Zda se mu povedlo překonat svůj stín z minulosti se dozvíte v naší recenzi."

  

Recenze:

Wii: Battalion Wars 2 – masakr v pastelových barvách

Karel Kališ: "Vojáci! Opět se vám dostane té cti položit své polygonové životy v zájmu hráčovy neutuchající tužby po troše té akčně-taktické zábavy. Můžete se jen modlit, že ten trouba držící Wii-mote nebude vaši agonii zbytečně prodlužovat. Bůh buď milostiv vašich duší."

První dojmy:

PC: Army of Two – zábava pro dva

Petr Kolář: "Při bujarém veselí v redakci vládne poslední dobou Army of Two. Podělíme se s vámi o první dojmy z hraní této akce, zatímco pilně pracujeme na recenzi. Ostatně, nakoukněte sami do redakčního doupěte, které ovládli Riot a Salem."

  

Preview:

PC: Red Alert 3 – bolševici se vrátili

Petr Kolář: "Právě jsem se vrátil z Hradu. Prezident demižon přijal. Ano, opravdu se kutí další díl strategie Red Alert, v němž opět soudruzi udělají chybu a pokusí se manipulovat s minulostí. Jak to dopadne tentokrát se dozvíte v našem článku."

  

PC: Age of Conan: Hyborian Adventures – na návštěvě u Conana
X360: Viking: Battle for Asgard – mýtická řežba
X360, PS3: Street Fighter 4 – legenda ožívá v celé své kráse

Další články:

Byznys hrátky: EA nabízí 36 miliard za anglické TakeTwo
Modifikační koutek: SDK pro Crysis
Týden na FreehráchFantastická akce
Nová megaGDC přináší videa

Váš názor Další článek: Mobilní hry: Vylodění v Normandii a vojenská akce

Témata článku: , , , , , , ,