Nový týden: Nově a přehledně

Co přinesl tento týden? * Preview her Resistance: Fall of Man a The Legend of Zelda: Twilight Princess * Recenze titulů Need for Speed: Carbon, Pro Evolution Soccer 6, Sam & Max Season 1: Culture Shock, EyeToy Kinetic Combat, Moto GP a Speedway 3D * Videorecenze Need for Speed: Carbon * Samozřejmě i řadu dalších pravidelných článků

Článek týdne

PC: Recenze: Need for Speed: Carbon – žhavé uhlíky

Petr Kolář: Policie nás od minulého dílu neopustila, a tak se budete často potkávat s muži zákona, nebo spíše jejich automobily. A nečeká vás o nic lichotivější sebranka, než tomu bylo v Most Wanted. Když se rozběsní, potkáte opět neoblíbené SUV najíždějící sebevražedně vstříc vašemu vozidlu, stejně jako obvyklé legrácky jako je vrtulník, zátarasy a pás s hřeby. Právě s ním mám ale jeden zážitek, který mne vytočil. Poklidně si prchám před rukou zákona a vesele srážím k zemi některou z nástrah na policisty nachystaných. Následuje pochopitelně animace padajícího domu, jak se sesouvá do cesty a pak už jen blik, pohled z mého auta. I kdybych měl reakce supermana, nestihl bych se již hřebíkům vyhnout, protože jsem je zahlédl ve sto dvaceti asi půl metru před autem. Po chvilce se tak moje plechová kráska válela obklopena policejními vozy a tiše poskřipovala.

Freewarovka týdne: Drod - smrtonosná logika
Download týdne: Splinter Cell: Double Agent - demo singleplayer
Novinka týdne: Už wiime co k Vánocům

Videorecenze

PC: Need for Speed: Carbon - vzhůru do noci

Petr Kolář: Need for Speed: Carbon je hra, která si rozhodně zaslouží mít svoji videorecenzi. Nedávno jsem v recenzi předváděl hru samotnou, ale obrázky bez pohybu nejsou u závodních her to pravé. Pokud vás letošní pokračování série Need for Speed zajímá, můžete si udělat lepší obrázek právě z naší ukázky.

  

Recenze

PC: Pro Evolution Soccer 6 - broušení diamantu

Kamil Gric: Pro Evolution Soccer 6 válí v prodejních hitparádách po celé Evropě. Náhoda? Sotva. Konami s ročním odstupem ukazuje, proč ani po několika letech nevzbuzuje nový díl Pro Evolution Soccer pocit rychlokvašky, jež má oškubat věrné fanoušky. O podvodu nemůže být ani vzdáleně řeč. Zvlášť, když je PES 6 o třídu lepší než jeho předchůdce.

  

PC: Sam & Max Season 1: Culture Shock – slibný úvod
PS2: EyeToy Kinetic Combat – buďte fit s Kung Fu
PSP: Moto GP - malá verze velké hry
Mobily: Speedway 3D – na plný plyn

Preview

PS3: Resistance: Fall of Man – samé coby a kdyby

Petr Kolář: Xbox má svoje Halo, PS3 by měla mít jako svoji střílečku Resistance. Insomniac Games za sebou mají již několik úspěšných titulů, otázkou však zůstává, zda svoji řadu prodlouží. Pojďme se podívat do světa, kde neproběhla druhá světová, ale místo ní invaze z kosmu.

  

Wii: The Legend of Zelda: Twilight Princess

Ostatní články

Muzeum: Ultima Underworld: The Stygian Abyss – prostě perla

Martin M. Boček: Dnes je revoluční každá druhá hra. Ale existují a existovaly hry, které pojem „revoluční titul“ definovaly; a Ultima Underworld je jednoznačně jednou z nich. Aneb víte, která hra přinesla první „opravdu 3D“ engine?

  

Nová mega: Double agent přichází dvojitě
Týden v rubrice Plné hry - všechno v jednom
FlashFun: Graveyard - chce to i trochu štěstí
Jízdní řád: na 46. týden
Herní Blesk: The Sims 3 oficiálně!
Byznys hrátky: Kdo pozřel koho

Váš názor Další článek: Two Worlds znovu odplouvá vdál

Témata článku: , , , , , ,