Nový týden: Nové Need for Speed

Každý rok slyšíme tu samou pohádku: nové Need for Speed bude lepší než to předchozí, s lepší grafikou a mnohem lepšími dojmy z hraní. Carbon není výjimkou, o čemž jste se mohli přesvědčit ve vyčerpávajícím preview. Uplynulý týden toho ale nabídl ještě mnohem víc.

Pondělí 10. 7 ...

Recenze: Paradise – přemožitel Syberie?

Ladislav Nosákovec: "Paradise je další adventura, pod kterou je podepsán Benoit Sokal. Vyrovnal se titul předchozím skvostům z jeho dílny?" (celý článek)

  

První dojmy: B-boy – Tony Hawk pro breakaře

David Sláma: "Hra na break dance? Další hra na rytmus a mačkání tlačítek v tu správnou chvíli? Ne tak docela. Jestliže hry ze série Tony Hawk mohly přenést skateboarding do kvalitní herní podoby, pak totéž dost možná dokáže B-boy s breake dance." (celý článek)

Plná hra: Joe 2000 - Triple Force - síla diamantů

Úterý 11. 7 ... Nové Doupě na stáncích

Doupě 19 - exkluzivní Prey, redakční zločinci a No Man´s Land

Jan Morkes: "Prázdninové Doupě je dvojčíslo, což je na nabitém obsahu znát! Čeká vás exkluzivní recenze Prey, dále zhodnocení Titan Quest, Half-Life: Episode One, Table Tennis nebo bezkonkurenčně nejlepší kompilace dobrodružství slavného Maria. A co dál? Třeba obří preview Medieval: Total War nebo hned dvojice témat a plná hra k tomu!" (celý článek)

Recenze: Pokemon Link! – pokémon k pokémonovi sedá

Martin Demiger: "Pokémon je fenomén, který zachvátil celý svět a již dlouhá léta si udržuje stálou pozornost. Proto prakticky neustále vychází nové a nové hry s jejich tématikou. Pokemon Link! Samozřejmě není výjimkou, tentokrát se ale tematicky vzdálil od bojování s kapesními příšerkami a zkouší to na poli logických her. Zajímá vás, jak dopadla tahle předělávka tetrisu?" (celý článek)

Plná hra: MCF: Prime Suspects Deluxe - Holmes je máčka

Středa 12. 7 ... Prostě Nadupané Káry

Preview: Need For Speed: Carbon – zběsilá jízda kaňony

David Marák: "Zaprášené silnice, vůně benzínu, rozpálené pneumatiky... říká vám to něco? Mezi hrami by se stěží hledala slavnější závodní série než ta, kterou je Need For Speed. Brzy se k nám dostane v pořadí desátý díl s podtitulem Carbon. Jaké novinky přinese?" (celý článek)

  

Recenze: Grand Tour Racing 400 - krok kupředu či zpět?

Jiří Markvart: "Her, snažících se přetrumfnout Gran Turismo byla, je a ještě bude spousta. Zatím se to nikomu nepodařilo a po shlédnutí tohoto dalšího rádoby konkurenta musím podotknout, že se to ani asi jen tak nepodaří... Však se přesvědčte sami." (celý článek)

Reportáž: Neoficiální mistrovství ČR v bojových hrách 2006

Vít Sedláček: "Příznivci všech bojových her, nepřehlédněte! Před týdnem u nás proběhla mezinárodní turnajová akce v hraní bojovek na PS2 a my u toho nemohli chybět." (celý článek)

Herní Blesk: Spore má problémy

David Marák: "Spore je nuda, tvrdí betatesteři. Co čeká ambiciózní projekt? Odložení nebo přepracování? * V novém díle NFS s podtitulem Carbon nepůjde designově upravovat auta. Jaký je důvod absence tuningu? Čtěte dále." (celý článek)

Čtvrtek 13. 7 ... Ninjové útočí

Recenze: Shinobido Way of the Ninja – za svitu měsíce

Martin Demiger: "Černá šelma za úsvitu měsíce zrádně číhá na svého nepřítele. Stačí jen přesně mířená rána šakenou nebo ostře nabroušená katana a nepřítel má svůj osud zpečetěn. Chcete se vžít do role ninji a vyzkoušet jeho bojová umění? V tom případě nepřehlédněte Shinobido Way of the Ninja." (celý článek)

   

Level 141: Titáni útočí

Martin Demiger: "Titan Quest, Half-Life 2: Episode One, Gild Wars: Factions, City Life, Glory of the Roman Empire, Rife and Fall, Call of Juarez – to je jen malý vzorek z titulů, o nichž píše nové číslo Levelu. Uvnitř toho samozřejmě mnohem víc. Krom tradičně odborného tématu a dvou plných her mimo jiné třeba novinky z herního světa, několik preview či testy notebooků." (celý článek)

Plná hra: Pepsi - Challenge the Stars - pozdravte Beckhama

Pátek 14. 7 ... Volání západu

Recenze: Call of Juarez – pravý western

Martin Demiger: "Dva jsou vždycky víc než jeden – to ví každý. Ale platí to i o hrdinech počítačových her? Jak se projeví střídání hrdinů na atmosféru? To ještě uvidíme. Zatím se ale pořádně připravte, abyste výlet s cestovní kanceláří Divoký západ přežili. A na konec upozornění: zpáteční jízdenky neprodáváme." (celý článek)

  

Recenze: Adventure Boy in Zooloo Land – chytlavá hopsačka

David Marák: "Mario se k nám vrací v nové podobě. A předem podotýkám, že se jedná o podobu nadmíru vydařenou. Chytlavých hopsaček je totiž na mobilní telefony opravdu poskromnu a právě nabízený počin je ve svém žánru jednou z nejpodařenějších variací chlapíka v kšandách. Chcete se dozvědět více? Tak čtěte dále." (celý článek)

FlashFun: Motorbike - nová Elastomania

FlashFun: "Pamatujete na legendární Elastomanii? Zaujal vás také její nevšední námět? Hráli jste ji od rána do noci? V tom případě určitě nepřehlédněte Motorbike, jenž je hrou podobného ražení." (celý článek)

Sobota 15. 7 ... Přetankováno

Nová mega: Tanky jsou stále in

Martin Demiger: "Panzer. Kdo by je neznal. Tančíky, které si udržují popoluaritu již setsakra dlouho. A Elite Action není výjimkou. Opět usedneme do "kokpitu" těchto obrněných strojů a vydáme se rozbíjet nepřátelské domy, auta... a i samotné nepřátele. Ještě před koupí hry si ale můžete všechno vyzkoušet v nedávno vypuštěném demu. Nová mega toho ale nabízí samozřejmě ještě mnohem víc." (celý článek)

AbecedaHer ve zkratce

AbecedaHer: "V uplynulém týdnu vyšel na AbeceděHer nejen návod na Paradise, ale například i cheaty na UberSoldier: East Front, češtiny na Sin Episodes: Emergence či na Pro Evolution Soccer 5 a mnoho dalších." (celý článek)

Plná hra: Ocean Quest - hluboko pod vodou

Váš názor Další článek: Nová mega: Tanky jsou stále in

Témata článku: , , , , , , , , , , , , ,