Nový týden: Odhalení Lary Croft

Návrat do Japonska s Onimusha: Dawn of Dream * Vyšlo nové papírové Doupě * Zasněte se u videorecenze na Oblivion * Jaká je konzolová Lara? * TOCA3 aneb počítačové Gran Turismo

Pondělí 10.4.

Recenze: Keepsake – skoro jako Harry Potter

Ladislav Nosákovec: "Prožijte společně se studentkou Lydií tajuplný příběh na univerzitě, ze které všichni za záhadných okolností zmizeli. " (celý článek)

  

Recenze: Onimusha: Dawn of Dream - návrat do Japonska

Karel Kališ: "Grandiózní Onimusha 3 měla být důstojným ukončením trilogie, leč Dawn of Dreams je zde a všechno začíná znovu. Feudální Japonsko trpí pod nadvládou zla a jen vaše hbité prsty dokáží vše zastavit. Dokázali tvůrci uvařit novou herní lahůdku nebo vám nastavovaná kaše poleze krkem? Recenze vám napoví." (celý článek)

Plná hra: The Smurfs: Greedy Bakeries - šmoulopekař

Úterý 11.4.

Doupě 16 – Oblivion, Tomb Raider a exkluzivní Scarface!

Jan Morkes: "Oblivion, všude jen Oblivion. I na obálce dubnového Doupěte jej najdete. Ale přes nepopíratelné kouzlo čtvrtého dílu slavné RPG série, není Doupě monotematické. Naopak – těšte se na recenze Tomb Raider: Legend, Full Spectrum Warrior 2, Dragon Quest 8. Přijdou i první dojmy ze Scarface, HOMAM 5 či Hitmana. A co teprve téma, speciál, plná hra a mnoho dalšího." (celý článek)

Recenze: Phoenix Wright: Ace Attorney – hra na právníky

Karel Kališ: "Chcete důkaz, že skvělá hra se dá vytvořit i bez nejnovějších grafických efektů, miliónů polygonů a vyleštěných CG animací? Phoenix Wright dokáže pohltit víc a to staví na jednoduché grafice, záplavě textu a originálním nápadu. Rozsudek padl a Phoenix byl shledán vinným. Nevíte z čeho? Verdikt najdete v recenzi." (celý článek)

  

Byznys hrátky: Herní krásky do magazínů pro pány

Petr Kolář: "JoWood vybírá reklamní děvčata * Z herní firmy do vězení * Bude brzy PSP2? * Game Developers Session 2006 * Microsoft koupil Lionhead * Čeští vývojáři Hra01 pro Sunflowers * A další včetně střípků herního byznysu" (celý článek)

Plná hra: Forward Always Forward - sbírejte diamanty

Středa 12.4.

Videorecenze: The Elder Scrolls: Oblivion – Splněné sny

Petr Kolář: "Kolik toho bylo o Oblivionu napsáno, to nikdo nezměří. Rozhodli jsme se tedy namísto klasického průvodce pro ukázku atmosféry, kterou hra oplývá. Namísto předvedení všech možností, které hra nabízí, vám přinášíme epizodu přímo z hraní. Co víc vám hru může přiblížit?" (celý článek)

  

První dojmy: Rogue Trooper – modrý mstitel

Martin Zavřel: " Planeta Nu-Earth, zdevastovaná nekonečnou válkou. Geneticky vypěstovaný bojovník s unikátními vlastnostmi se vydává napříč bojištěm na krvavou cestu pomsty. „Splinter Cell na steroidech v budoucnosti“, takovými slovy lze popsat novou akci od tvůrců Alien versus Predator." (celý článek)

Plná hra: Shanghai Mahjongg - čínská logická klasika

Čtvrtek 13.4.

Recenze: Tomb Raider: Legend – šťastná sedma

Karel Kališ: "Je těžké vylézt na vrchol, ale snadné z něj spadnout až úplně dolů. Lara Croft o tom ví svoje a právě teď se snaží usilovně šplhat. Tvůrci do nového Tomb Raidera dali hodně a teď konečně nastal čas zhodnotit plody jejich práce. Povedla se herní resuscitace nebo ne?" (celý článek)

  

Preview: Medieval 2 - středověk neskončil

Martin Demgier: "Znovu zaduní rohy. Znovu se zachvěje země. Znovu se šiky vojáků vrhnou vstříc náruči milosrdné smrti. Znovu bude téct krev a města hořet. A my budeme znovu u toho." (celý článek)

Plná hra: Townsburgh Power The Toy - ozubená kola

Pátek 14.4.

Recenze: Toca Race Driver 3 - Gran Turismo na PC

David Sláma: "Simulace rallye, závody formulí, hra o ježdění po oválu, off-road... opravdu je musím používat všechny? Ale kdeže – je tu přeci Toca Race Driver 3." (celý článek)

  

Recenze: Asterix and the Vikings - silák bez svalů

Martin Pavlíček: " Legendární animované postavičky Asterix a Oberix se znovu vrací na mobily. Zase jsou nalití kouzelným lektvarem až po uši a zase kosí proradné nepřátele po stovkách. Tentokrát bojují proti Vikingům. Ubráníte svou rodnou vesnici, anebo se z ní stane jen nicotná kolonie?" (celý článek)

Týden v rubrice Plné hry - Velikonoční duch

Tomáš Vrána: "Velikonoce jsou za dveřmi, což si žádá i nějaké tématické hry. Tento týden se objevily hned dvě ochutnávky, přičemž jedna z nich se stala hrou týdne. Zajímá vás, která to byla?" (celý článek)

FlashFun: Logrunner - chůze přes klády

Sobota 15.4.

FreeHra: 3D Pulsoid - další arkanoid?

David Marák: "Jak jen nalákat hráče na další a další arkanoid? Ať přemýšlím, jak přemýšlím, nic mě nenapadá. Co nového vlastně přináší tato hra? Řekl bych totiž, že zhola nic. A proč byste si ji měli zahrát? Tak to fakt nevím..." (celý článek)

3D Pulsoid 3D Pulsoid

Abecedaher ve zkratce

Abecedaher: "Návod na Oblivion - to je asi to nejdůležitější, co se na AbeceděHer v uplynulém týdnu objevilo. Nejdůležitější - ale zdaleka ne to jediné. Ovšem o tom ostatním se dočtete zde." (celý článek)

Váš názor Další článek: Xenosaga 3 na obzoru

Témata článku: , , , , ,