Nový týden: Pán Prstenů konečně online

Co přinesl tento týden? * Preview her Empire Earth III, Devil May Cry 4 a Lord of the Rings Online * Reportáž z prvního českého Nintendo festivalu * Recenze titulů The Fall: Last Days of Gaia CZ a 4x4 Extreme Rally 2006 * A samozřejmě řadu dalších (nových) pravidelných článků, downloadů a novinek

Článek týdne

První dojmy: Lord of the Rings Online - Deža ví

Petr Kolář: V pátek se konečně rozjel ostrý provoz serverů pro MMORPG Lord fo the Rings Online a my strávili celý víkend u hry jen proto, abychom vám mohli přinést první dojmy. Nahlédněte s námi do Středozemě, jak ji prezentují Turbine.

  

Recenze

PC: The Fall: Last Days of Gaia CZ – válka není dycky dycinky stejná

David Marák: The Fall doprovázely porodní bolesti. Zejména velká zabugovanost s sebou přinesla obrovské potíže s vydáním titulu v zahraničí, což mělo za následek až dvouleté odložení celého projektu. Konečně se nám ale ambiciózní vyzyvatel Falloutu dostal do rukou a v celé své postapokalyptické kráse usiluje o jedno z nejvyšších míst ve svém žánru.

  

Mobily: 4x4 Extreme Rally 2006 – extrémní závody?

Preview

PC: Empire Earth III – svět na dlani

David Marák: Empire Earth si odpradávna bral za vzor sérii Civilization skombinovanou s Age of Empires. Ani třetí díl přitom nebude výjimkou, nicméně společně se zaběhnutým konceptem se na nás chystá několik příjemně znějících novinek.

  

PS3: Devil May Cry 4 – nebe, peklo, ráj

Další články

Reportáž: Nintendo Festival 2007

Karel Kališ: Tento víkend se konala zajímavá akce nejen pro fanoušky japonského herního fenoménu jménem Nintendo. My jsme si ji pochopitelně nemohli nechat ujít. Pokud ovšem vy ano a zajímá vás, o co jste přísli, nahlédněte do naší reportáže.

  

Herním redaktorem s DoupětemFreak Out
Modifikační koutek - S.T.A.L.K.E.R., GTA, Half-Life 2 a další
Pravidelné články na Doupěti nově
Nová mega: Vietnam se blíží
Týden na FreeHráchve znamení změn
FlashFun: Sift Heads 2 - BMW a brýle

Váš názor Další článek: Miyamoto mezi nejvlivnějšími lidmi světa

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,