Nový týden: PlayStation Portable je tady!

Recenze her Ridge Racer, Space Pirates, Call of Duty (mob) * Recenze PlayStation Portable * Recenze filmu Fantastická čtyřka * Byznys hrátky - Japonsko se sjednocuje * Doupě 9: Evropská výstava roku a Paradise Cracked ZDARMA * A další zajímavé články

5x tip týdne: Recenze: Ridge Racer - nová generace útočíDoupě 9: Evropská výstava roku a Paradise Cracked ZDARMARecenze: PSP – revoluce dorazilaPrvní dojmy: FIFA 06 - když trávník voláPrvní dojmy: NHL 06 – bezstarostná jízda

Plná hra týdne: Zdarma: Star Fleet Tactics - Enterprise zasahuje

Pondělí - 29.8.2005 ... Rychlá kola a adrenalin v žilách!

Recenze: Ridge Racer - nová generace útočí

Martin Zavřel: "Revoluce mobilního hraní dorazí na naše pulty tento týden. Vy se nyní dozvíte, jak vypadá pokračování úspěšné série z PS2 po miniaturizaci a zda PlayStation do kapsy stojí za to. Tato recenze na hru pro PSP patří nejpovedenějšímu titulu z první vlny." (celý článek)

Recenze: film Fantastická čtyřka

Lukáš Bryksa: "Co se stane když dáte dohromady gumu, oheň, skálu a energetické výboje? Doma to nezkoušejte, ale v kině vypadá tato čtverka velice slušně, možná i Fantasticky. Pojďte s námi proto do dalšího komiksového dobrodružství." (celý článek)

Plná hra: Zdarma: Super Mario World - TNL - je zpět!

Bleskovka dne: Nintendo posiluje vlastní pozici

Úterý - 30.8.2005 ... Vychází Doupě 9

Doupě 9: Evropská výstava roku a Paradise Cracked ZDARMA

Jan Morkes: "Byli jsme na výstavě v Lipsku a přinášíme čerstvé dojmy z her NHL 06, FIFA 06, King Kong a NFS: Most Wanted. Popovídali jsme si s Hitmanem v obřím preview, vynesli ortel nad Bloodrayne 2 či Dungeon Siege 2. A jako bonus jsme přidali Paradise Cracked CZ." (celý článek)

  

Byznys hrátky - Japonsko se sjednocuje

Martin Boček, Petr Kolář: "Japonsko zažívá velké slučování společností * Everquest 2 vydělává na prodeji herních výdobytků * AMD nakonec nebojuje s Intelem * Jak vidí děti hraní * A samozřejmě nesmí chybět ani žebříčky prodejnosti her ve Velké Británii a v USA" (celý článek)

Plná hra: Zdarma: Star Fleet Tactics - Enterprise zasahuje

Bleskovka dne: Xbox 360 a paměti Infineon

Středa - 31.8.2005 ... Score 139 - Je to jenom hra

Score 139 - Je to jenom hra

Petr Kolář: "Pokud máte pro strach uděláno, nezastaví vás ani obálka Score 139. Teda kdo by se bál malé holčičky, pokud se zrovna nejedná o hrdinku FEAR. Podívejme se, zda se bát i obsahu." (celý článek)

Plná hra: Zdarma: OSW Ballz 2 - jednoduše kulaté

Bleskovka dne: Spielbergovi hoši v Call of Duty 2

Čtvrtek - 1.9.2005 ... Recenze PlayStation Portable

Recenze: PSP – revoluce dorazila

Martin Zavřel: "Kapesní PlayStation vstoupil na pulty českých obchodů – a podle všeho se tam dlouho neohřeje. Objednávky převýšily očekávání Sony dvojnásobně. My vám nyní nabízíme ortel nad walkmanem nového tisíciletí, než o jeho úspěchu rozhodnou v budoucnu vydané hry a vy sami svými penězi." (celý článek)

První dojmy: FIFA 06 - když trávník volá

Petr Kolář: "Dlouho očekávaná demoverze FIFA 06 dorazila a to je popud pro nás ji ihned zahrát. Po hodinách na pažitu tak můžeme říci, zda se letos dočkáme revoluce. Kopačky nazout, gamepady připravit a vzhůru na hřiště." (celý článek)

  

Nové hry na obzoru: pokračování Ganglandu

Jan Horčík: "Gangesterky pořád letí, čehož hodlají využít vývojáři ze Sirius Games a připravují pokračování své povedené strategie Gangland * Originální S2 Games představili druhý díl své multiplayerové akce - Savage 2: A Tortured Soul * A nakonec jsou tu Team 6 Games s akčním simulátorem Pacific Liberation Force" (celý článek)

    

Plná hra: Zdarma: Rewersi - logika na mobilu

Bleskovka dne: Přiznal se k počítačovému pirátství

Pátek - 2.9.2005 ... První dojmy z NHL 06

První dojmy: NHL 06 – bezstarostná jízda

Ladislav Nosákovec: "Rok se s rokem sešel, a jelikož podzim klepe na dveře, můžeme mimo jiné očekávat hokejový příděl, který vyjede z propocených šaten EA Sports co nevidět. Oblíbenou sérii NHL poznamenala roční výluka, stalo se něco podobného i ročníku s číslovkou 06?" (celý článek)

  

Recenze: Space Pirates – satanovo dílo

Karel Kališ: "Varování ministerstva herního zdraví. Jakýkoliv kontakt s tímto produktem může vyvolat nezastavitelné záchvaty smíchu, pocit nevolnosti, v krajních případech i ztrátu herní chuti či smrt." (celý článek)

Call of Duty - druhá světová do kapsy

Vít Sedláček: "Na lidském neštěstí se dá vždycky dobře vydělat. Kdo by dnes ztrácel čas nějakým pošťuchováním, honičkami nebo tahanicemi. Když už konflikt, tak válka. A když válka, tak světová. A když světová, tak ta druhá. Že by to mohla být i zábava? Rozhodně to zní slibně." (celý článek)

Plná hra: Zdarma: Meteor 2: akce pro každého

Bleskovka dne: GALERIE: TES4: Oblivion

Sobota - 3.9.2005 ... Stahujte nová dema a videa!

Nová Mega - Sportovní týden

Petr Kolář: "Tento týden si budou fanoušci sportovních her dlouho pamatovat. Dema NHL a FIFA nevycházejí denně. Přidejme si k tomu plnou verzi Nexuiz a máme slušnou dávku. A to nemluvíme o filmech, třeba k Kindred Blades, Rainbow Six, nebo série o Battlefield 2." (celý článek)

Plná hra: Zdarma: Trackballs - koulení je zábava

Bleskovka dne: Vytvořte si vlastní FPS

Váš názor Další článek: Tekken 5 temně vzkříšen v Dark Ressurection

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,