Nový týden: plný omylů

Co přinesl tento týden? * Preview her They, Conan a Rayman Raving Rabbids 2 * Recenze titulů Loki, Anarchy 2087 a Stranglehold * Témata Největší omyly herního průmyslu a Hledání min vs. Crysis * A samozřejmě řadu dalších článků, downloadů a novinek.

Článek týdne

Téma: Největší omyly herního průmyslu

Michal Acler: Roztříštěný svět se globalizuje. Z her a hardwaru se stává spotřební zboží, které v pravidelných cyklech obměňujeme. Jako trojbojáři svázaní disciplínami vzít, použít a zahodit rozhodujeme o osudu mnoha herních hrdinů a kousků hardwaru. Jen na nás závisí to, zda daná věc přežije, či skončí v propadlišti dějin.

   

Recenze

X360: Stranglehold – asijské akční bistro

Michael Stern: Stařešina akčního filmu John Woo se pustil do svého prvního vysokorozpočtového herního trháku. Filmový detektiv Tequila Yuen se v něm rozhodl udělat z Hongkongu kůlničku na vystřílené náboje, vzít s sebou i půlku Chicaga a pohltit hráče jateční měrou brutality a destrukce. Uspěl, i když je lineární jako pravítko prvňáka?

  

PC: Loki – Diablo 2 za pakatel?
Mobily: Anarchy 2087 – ať žije anarchie!

Preview

PS3: They - střílečky JDE dělat jinak

David Sláma:  Jednoduchá, tuctová zápletka, zbraně plnící klávesy 1-9, několik multiplayerových módů, hustohustý název, lákavá krabice a hurá do obchodu. Standardní schéma mnoha FPS se nyní snaží ambiciózně prolomit mystery akce They. Datum vydání je ještě daleko, těšit byste se ale měli už teď.

 

PC: Conan – barbar v rudé
Wii: Rayman Raving Rabbids 2 – návrat šílených králíků

Další články

Muzeum: Age of Empires - hrdinou všech věků

Kamil Gric: Starověk ve své roztahané časové ose malované do sešitů dějepisu byl do roku 1997 nudný. Pak ale zaútočili slavní dobyvatelé v díle, které uchvátilo puntičkářskou grafikou, možností projít v jedné úrovni několika časovými obdobími a poznáním, že Microsoft je schopen produkovat špičkové hry.

  

Téma: Hledání min vs. Crysis - co odlišuje casual hry od těch velkých
Týden na FreeHráchzlaté z nebe
FlashFunka: Fugitive Takedown - strážci zákona
Modifikační koutekjen to nejlepší
Byznys hrátky: Hratelnost na prvním místě, prosazuje Blizzard

Váš názor Další článek: Demo Spider-man: Friend or Foe

Témata článku: , , , ,