Nový týden: plný recenzí

Za uplynulých sedm dní se u nás v redakci pouze hrálo a usilovně psalo - výsledkem je hromada recenzí, mezi nimiž vyčnívá třeba nový Princ of Persia nebo Silent Hunter.

Nejoblíbenější články podle čtenářů najdete na Líbilo se

Článek týdne:

Recenze: Prince of Persia: The Forgotten Sands - ke kořenům
Karel Kališ: Nový Prince of Persia kašle na předloňský restart série a vrací se k Pískům času. Nepohrávali si tvůrci s časem ale moc? Dozvíte se v recenzi.

VIDEO: 2983 'Prince of Persia The Forgotten Sands - Launch trailer'

Co od článku čekat: Perský princ už zase skáče přes bodáky, smrtonosné čepele, občas převíjí čas a zabíjí nějaké ty písečné stvůry. Prostě dělá to, co každý správný hrdina v neděli po obědě. Náš milovaný šéfredaktor, Karel Kališ zvaný, se proto vypravil na úzké římsy spolu s ním, aby posoudil, jak moc se Princ změnil od dob předchozí cel-shadeové eskapády. Pokorný návrat k Pískům času, několik herních novinek a zajímavá kapitola příběhu pak k hraní láká ještě víc. Detailní rozbor hry a srovnání s předchozími díly pak najdete kde jinde, než v naší recenzi.

Recenze:

Recenze: Silent Hunter 5: Battle of the Atlantic - až na dno
Karel Kališ: Pátý díl ponorkového simulátoru se vrací do vod Atlantiku a na špatnou stranu barikády. Vzhůru pod hladinu a bacha na dno, občas je až moc blízko.

VIDEO: 2583 'Silent Hunter 5 - dynamická kampaň'

Co od článku čekat: Druhý velký titul tento týden si vzal na paškál opět náš šéfredaktor což zdůvodnil faktem, že doma si nejenže nezaskáče, ale i na ponorku si může hrát tak maximálně ve sprchovém koutě. Je však třeba uznat, že pátý díl populárního ponorkového simulátoru zhodnotil z pohledu hráče i odborníka, takže si na své přijde opravdu každý.

Recenze: Mass Effect 2: Kasumi Stolen Memory - vzpomínka krásné zlodějky
Jakub Kovář: Nic není horší, než když vašemu milovanému někdo ukradne vzpomínku. Kasumi tento pocit zná.

Recenze: Kobra 11: Highway Nights - Semir a Ben u vás doma
Kristýna Nováková: Jejich revírem je dálnice, jejich tempo je vražedné, jejich protivníci jsou zloději aut, vrazi a vyděrači. Staňte se jedním ze svérázných policistů.

Recenze: Mount&Blade: Warband - když se datadisk podaří
Jakub Kovář: Znovu do sedla, znovu dobývat hrady a srdce krásných dam. Otravné to znovu ale v žádném případě není.

Freehry:

Týden na Freehrách: Broken Sword zdarma
Autoři Freehry.cz: Přinášíme vám předělávku legendárního Broken Swordu, která zaujme (nejen) všechny adventuristy. Tohle musíte mít doma!

Doupě eXtra:

Kinematograf: Studená válka v Call of Duty: Black Ops
Doupě.cz: Co za videa přinesl tento týden? Pořádný trailer z CoD Black Ops, smršť ukázek z EA Showcase, ukázku nové Lary Croft a spoustu dalšího.

VIDEO: 2985 'Call Of Duty Black Ops - Trailer'

Váš názor Další článek: Kinematograf: Studená válka v Call of Duty: Black Ops

Témata článku: , , , , , , ,