Nový týden plný strachu

Ani kyselina stříkající z těl Vetřelců nám nezabránila v tom, přinést vám dojmy z preview verze nového AvP, recenzi Darksiders nebo Assassin's Creed 2 pro DS a další články.

Nejoblíbenější články podle čtenářů najdete na Líbilo se

Článek týdne:

Recenze: Darksiders: Wrath of War - krvavá zkáza světa
Karel Kališ: Zkáza světa není konec, je to jenom příležitost. Rozhodně tedy, pokud jste Válka, jeden ze Čtyř jezdců Apokalypsy a jdete si to vyříkat s pekelníky.

Téma:

Nejočekávanější hry roku 2010 očima redaktorů
Petr Kolář: Tento rok už pár skvělých kousků přinesl hned ze startu, spousta se jich však skrývá u vývojářů. Nahlédněte pod autorské sukně, na co se také můžete těšit.

VIDEO: 2555 'Mass Effect 2 - Miranda trailer'

První dojmy:

Aliens vs. Predator (vs. natěšení hráči)
Michael Stern: Spálíte je plamenometem, vytrhnete hlavu i s páteří nebo jim prokousnete do lebky kulaťoučkou díru? Mimozemská jatka se hlásí o svůj cákanec krve.

Recenze:

Assassin's Creed 2: Discovery
Jakub Kovář: Chcete si zahrát na vraha v MHD a zdravý rozum vám to nedovolí? Zkuste vytáhnout DS a na chvíli se ponořit do cizích ledvin.

assassinscreed2discovery02.jpg

iPhone recenze: N.O.V.A. - převlečený Master Chief
Mobilgamer.cz: Hráči dlouho čekali na pecku od Gameloftu a nyní se konečně dočkali. Bude N.O.V.A. stejně tak úspěšná jako HALO?

Mobilní recenze: Milionář 2010 a Heavy Forces 3D
Mobilgamer.cz: Známá vědomostní soutěž je zpátky s novými otázkami a funkcemi. Díky fotoaparátu na mobilu využijte vylepšenou nápovědu Přítel na telefonu.

Freehry:

Cogs - ať se točí!
Autoři Freehry.cz: Logický rychlík do každé rodiny! Procvičíte si logické myšlení, skvěle se odreagujete a užijete si spoustu zábavy. Nebo ne? V případě Cogs určitě.

Týden na FreeHrách - od všeho trochu
Autoři Freehry.cz: První týden nového roku přinesl Tigera Woodse jako prodavače ve fastfoodu, výlety na Mars, dalšího Maria, vzdušné souboje a mnohé další.

Blogy:

Recenze: Tekken 6 PSP
N. Marko: Revoluční mlácení pro PSP nabízí peníze, krev a slávu. Čichněte si k pěsti, která zavání hřbitovem.

blogmarkotekken6_nt.jpg

Doupě eXtra:

Nová mega: Zabijácké Metro budoucnosti
Doupě.cz: Nový týden přinesl nastínění příběhu slibné akce Metro 2033, další sexy postavu z Mass Effect 2, úžasný anglický trailer Final Fantasy XIII a další.

Váš názor Další článek: Medal of Honor v (ne)moderní válce

Témata článku: , , , , ,