Nový týden: preview Duke Nukem Forever

Recenze her Super Mario 64 DS, Cold Fear, GTR - FIA GT* Preview: Duke Nukem Forever – že bychom se přece dočkali? * První dojmy: Empire Earth 2 - další evoluční krok * Nové hry na obzoru: HOMAM V * Dubnové Doupě: V hlavní roli Brothers in Arms a Gran Turismo 4 * Návod: Everquest 2 - jak žít v jiném světě * A další...

5x tip týdne: Návod: Everquest 2 - jak žít v jiném světě, Byznys hrátky: Jaká bude PS3?, První dojmy: Empire Earth 2 - další evoluční krok, Dubnové Doupě: V hlavní roli Brothers in Arms a Gran Turismo 4, Preview: Duke Nukem Forever – že bychom se přece dočkali?

Plná hra týdne: Jump-n Roll - netradičně jako nikdy

Pondělí - 28.3.2005 ... Jak přežít ve světě EverQuest 2

Návod: Everquest 2 - jak žít v jiném světě

Petr Kolář: "Superrozsáhlé MMORPG Everquest 2 zabere mnoho měsíců k prozkoumávání. Abyste nemuseli objevovat finty, které už byly objeveny, máme zde pro vás kompletní popis herního začátku. Jak budete žít v Norrathu dále, záleží jen na vašich rozhodnutích, kterým snad pomůžou naše rady." (celý článek)

  

Teenage Mutant Ninja Turtles 2: Battle Nexus – za vlast položíme i krunýř!

Martin Demiger: "Víc hlav víc ví. A když jsou hned čtyři, to se to panečku myslí. Želvy Ninja by vám mohly vyprávět; jejich denním chlebem je zachraňování světa a nevím co by s nimi bylo, kdyby nebyly hned čtyři. Navíc jsou nesmírně hbité a hlavně se umí prát, což se jim v boji s protřelými padouchy výborně hodí. Zelení hrdinové v přiléhavých krunýřích se vrací a právě zde se dozvíte, zda jejich návrat stojí za to." (celý článek)

  

Plná hra: Duo - čistá akce!

Bleskovka dne: Žhavé informace o Unreal Tournament 2006

Úterý - 29.3.2005 ... První dojmy z Empire Earth 2

Byznys hrátky: Jaká bude PS3?

Martin Boček: "Sony a PSP: To není porucha, to je jen běžná vada * Jak bude vypadat PS3? * Vivendi Universal koupila studio Radical Entertainment * Diablo z budoucnosti? Hellgate: London! * Chystá se další QuakeCon * A samozřejmě další týden znamená i další tabulky prodeje her" (celý článek)

První dojmy: Empire Earth 2 - další evoluční krok

Kamil Gric: "Do rukou se nám dostala finální verze pokračování strategie, která v roce 2001 změnila dějiny. Na jedné straně v ní stáli lovci mamutů a středověcí rytíři, na straně druhé obrněná divize tanků doprovázená skupinkou futuristických strojů. Empire Earth se pokusila zpracovat celou historii lidského pokolení. V mnohém se jí to podařilo. Jak ale ukazuje notně vylepšené pokračování, i v žánru RTS je stále co vymýšlet a vylepšovat." (celý článek)

  

Plná hra:  Beauty Erotris - krásné děvy!

Bleskovka dne:Kolik by měl utratit herní nadšenec za hry?

Středa - 30.3.2005 ... Dubnové Doupě ve znamení Gran Turisma 4

Dubnové Doupě: V hlavní roli Brothers in Arms a Gran Turismo 4

Kamil Gric: "Dubnové Doupě, to je směsice války a závodů. Konzolisté se v něm rozplývají nad výjimečností Gran Turisma 4, zbylí redaktoři obdivují emocionální pojetí války v FPS Brothers in Arms, jejichž zhodnocení vám přinášíme v exkluzivní recenzi. Čtvrté Doupě je však také číslem, v němž odhalíme skrytou pravdu. Jak vypadá ideální hra? Napoví vám téma čísla. A abyste si užili herních radovánek, přinášíme na DVD hned dvojici online her ZDARMA." (celý článek)

Obálka dubnového Doupěte je ve znamení válečné FPS Brothers in Arms

Something Unreal - Unreal Tournament 2006 speciál

Adam Plechatý: "Rozhodli jsme se pro vás připravit speciální článek, který bude do svých tenat zachytávat všechny dostupné informace týkající se hry Unreal Tournament 2006, zatím však stále se skrývajícím pod názvem "Envy". A proto pokud vás nebaví sbírat drobky, padající od stolu vývojářů z Epicu, sledujte pravidelně obsah tohoto "Unreal speciálu", jenž bude s přibývajícími informacemi náležitě "tloustnout"." (celý článek)

  

Recenze: GTR - FIA GT Racing Game – nažhavte motory

Přemysl Víška, Ivan Platonov: "Příznivci realistických závodních simulátorů se ještě ani nestihli pořádně seznámit s NASCAR SimRacing, a už se na horizontu rýsuje další neobvyklý počin, jehož autoři už dlouho před vydáním slibovali všechny překvapit nejpropracovanější realističností v tomto žánru. A, co je na tom nejzajímavější, důvody pro taková slova opravdu mají." (celý článek)

   

Plná hra: Worminator III - červíci se vracejí!

Bleskovka dne: Střípky informací z mozaiky jménem Neverwinter Nights 2

Čtvrtek - 31.3.2005 ... Noví Heroes jsou tu!

Recenze: Cold Fear – Doom uprostřed oceánu

Martin Zavřel: "Že vás pekelné hrůzy a naprostá zkáza nemusí zastihnout jen uvnitř vesmírné stanice na Marsu, ale také na vlnách rozbouřeného oceánu, v současnosti a na naší planetě, o tom vás přesvědčí nový akční horor z dílny DarkWorks, autorů původního Alone in the Dark. Podařená adrenalinová akce těží především z povedené grafiky, originálního prostředí a brutálně vtahující atmosféry." (celý článek)

  

Nové hry na obzoru: HOMAM V

Jan Horčík: "Konečně je to tady! Dlouhé čekání se vyplatilo a Ubisoft ohlásil pátý díl legendární série tahových fantasy strategií. Heroes of Might & Magic se vracejí v plné polní. Od Ubisoftu pochází také závodní arkáda 187 Ride Or Die. A nakonec se ještě podíváme také na Neverwinter Nights 2, takže dnes to jsou samé pecky!" (celý článek)

   

Score 134 - Fisher, Sam Fisher

Petr Kolář: "Tři oči na obálce napoví snad všem, co že je to titulem čísla. Ne, není to Stalker, ale Sam Fisher v dalším dílu Splinter Cell. Můžeme se těšit také na téma her z českých luhů a hájů a dozvíme se i to, že vůbec nejdou do háje, právě naopak." (celý článek)

Plná hra: Trapshoot - pojďte si zastřílet!

Bleskovka dne: Další informace o novém díle Tomb Raider

Pátek - 1.4.2005 ... Preview Duke Nukem Forever

Preview: Duke Nukem Forever – že bychom se přece dočkali?

Martin Demiger: "Po letech úmorného čekání a odříkání si konečně můžeme dát pořádný nášup! Alespoň my jsme tak učinili a prostřednictvím Duke Nuka se konečně rozhodli skoncovat s otravnými herními dietami a pořádně se přecpat poctivou domácí porcí hratelnosti. Duke Nukem Forever je přesně takový, jak jsme ho nečekali. Opona konečně sjíždí dolů a na pódiu stojí jen náš hrdina v celé své kráse. Zatleskáme mu, nebo po něm hodíme rajče?" (celý článek)

   

Recenze: Super Mario 64 DS – sáhněte si na Maria

Karel Kališ: "Je tu zase. Kníratý obtloustlý instalatér v červené čepici. Na každé platformě od Nintenda se tento jejich maskot dříve nebo ještě rychleji objeví. A nové Nintendo DS není výjimkou. Ovšem dokáže tato legendární postavička stále bavit, nebo její herní sláva už vybledla? Čtěte naši první recenzi na hru pro handheld Nintendo DS." (celý článek)

   

Týden v rubrice Plné hry – červíci v akci

Tomáš Vrána: "Tomuto týdnu kralovalo další pokračování červí akce Worminator. Pozadu však nezůstala ani střílečka X Operations či žánrově podobná Trapshoot. Chybět nesmí ani návykové Duo nebo erotické Beauty Erotris. Tak nač ještě čekáte?" (celý článek)

Plná hra: Jump-n Roll - netradičně jako nikdy

Bleskovka dne: Ubisoft nám lhal! Z bláta ale skočil do louže

Sobota - 2.4.2005 ... Stahujte nová dema

Nová mega: Vzhůru do podzemí

Petr Kolář: "Den se se dnem sešel a máme tady zase konec týdne, který značí novou Megu. A co že se nám to sesbíralo ke stažení tentokrát? Dungeon Lords a Elite Warriors: Vietnam jsou hlavní posily demoverzí, v zábavě si s nimi však klidně zasoupeří Jets N Guns. Videa máme snad všech žánrů, od mlátiček jako Soul Calibur 3, přes střílečky až ke strategiím. A navíc soundtrack k Trackmanii." (celý článek)

Plná hra: Gormless Bubbling - pojďte si zaskákat

Bleskovka dne: TES4: Oblivion - ve stopách svých předchůdců

Váš názor Další článek: Výherci soutěže o MGS3

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,