Nový týden: preview Psychonauts a Dungeon Lords

Recenze her Nanobreaker, Pět kouzelných amuletů, Tak 2: The Staff of Dreams, House of Dead 3, Mario Power Tennis * Preview Psychonauts a Dungeon Lords * Herní blesk: na Marsu je život! * Byznys hrátky: Valve se dohodlo s Vivendi * A další četba pro vás

5x tip týdne: Preview: Psychonauts – nábor do psychonautské akademie začal!, Recenze: Pět kouzelných amuletů – české adventury nevymřely!Recenze: Tak 2: The Staff of Dreams - Tarzan zamladaPreview: Dungeon Lords – vzhůru do podzemíRecenze: House of Dead 3 – za trest

Plná hra týdne: Zdarma: Weilwinders - lepší než Warcraft?

Pondělí - 2.5.2005 ... Recenze Nanobreakers

Preview: Psychonauts – nábor do psychonautské akademie začal!

Adam Plechatý: "Kdo říká, že plošinovky jsou již dávno mrtvý žánr? Postavte se před Tima Schafera, řekněte mu toto tvrzení do očí a čekejte, zda vás sežehne bleskem nebo zapálí pomocí pyrokineze. Tento herní designér, vizionář a tvůrce her Grim Fandango či Full Throttle, si rozhodně nemyslí, že by žánr skákaček na PC neměl v 21.století co pohledávat." (celý článek)

  

Recenze: Nanobreaker – krvavý ocelový balet

Karel Kališ: "Technologie jsou dvousečnou zbraní. V jeden okamžik vás oddalují od smrti a všestranně pomáhají, načež se zblázní a promění vás v krvelačnou zmutovanou bestii. Svoje o tom vědí hrdinové v akční hře Nanobreaker. Pokud chcete vědět, jak se zběsilým vynálezům bránit, hledejte radu v naší recenzi." (celý článek)

   

Plná hra: Zdarma: Weilwinders - lepší než Warcraft?

Bleskovka dne: Middle-Earth Online mění jméno - přivítejte Lord of the Rings Online

Úterý - 3.5.2005 ... Recenze adventury Pět kouzelných amuletů

Recenze: Pět kouzelných amuletů – české adventury nevymřely!

Martin Pavlíček: "Čas se zastavil, sen se stal skutečností. Opět přichází doba kouzel a hrdinů. A jedním z nich jste i vy. Nejste však muž, ale krásná panna. Čeká vás nelehká cesta plná nástrah, zapeklitých úkolů a roztodivných stvoření. Správný milovník adventur už jistě spěchá do obchodu. Zbytečně - tato hra je totiž zadarmo. Vážně." (celý článek)

   

Byznys hrátky: Valve se dohodlo s Vivendi

Martin Boček: "Valve s Vivendi se smířili. A rozešli * Sony PSP přichází do Evropy * Malajsie na černé listině ESA, a co my? * Harry Potter ve světě Sims 2 * Microsoft a Samsung se propagují * Ředitel Nintendo jde do důchodu * Otec Resident Evil chystá další dítko * A k tomu standardní nášup tabulek prodejnosti" (celý článek)

Plná hra: Torus Trooper - leťte letadlem skrz tunel!

Bleskovka dne: Dva týdny ve hře Ryl zdarma

Středa - 4.5.2005 ... Preview Dungeon Lords

Preview: Dungeon Lords – vzhůru do podzemí

Karel Kališ: "Svalnatí bojovníci, moudří mágové, mazaní zlodějové a i vy, ostatní hrdinové, nabruste si meče, připravte kouzla, obrňte odvahou a připravte se na další dobrodružství vašeho života. Opět nastal čas vydat se do bezedných kobek, kde na vás čekají nejen zástupy stvůr a hromady smrtících pastí, ale též poklady nezměrné ceny. Máte na to?" (celý článek)

   

Herní blesk: na Marsu je život!

Jan Horčík: "Na Marsu je život! * Z PSP se stává přenosná televize, mobil již brzy? * Jsou hráči online her normální? Zúčastněte se výzkumu! * Rodičovský průvodce po MMORPG - chce se i vaše dítě stát závislákem?" (celý článek)

Recenze: Tak 2: The Staff of Dreams - Tarzan zamlada

Martin Demiger: "Přibližně před rokem zaútočil na mechaniky našich konzolí půvabný chlapec jménem Tak. Atraktivní téma z prostředí džungle, které vzdáleně připomíná Tarzanův příběh, se ovšem nedočkalo nejlepšího zpracování a i když si recenzenti hru vesměs chválili, běžní hráči Taka přijali jen vlažně. Druhý díl s podtitulem Staff of Dreams je v mnoha ohledech jiný." (celý článek)

  

Plná hra: Zdarma: Silver Katana - japonským samurajem

Bleskovka dne: Teaser website Gothic 3 a high-res screenshoty

Čtvrtek - 5.5.2005 ... Recenze House of the Dead 3

Recenze: House of Dead 3 – za trest

Martin Babarík: "Už vás nebaví kvalitně zpracované hry, ozvučené úžasnou orchestrální hudbou? Máte alergii na atmosférické tituly protkané atraktivním příběhem? Při představě, že byste se ve hře měli pohybovat po vizuálně dokonalých lokacích raději vypnete počítač a jdete dělat něco jiného? Pokud ano, mám pro vás dobrou zprávu! Je tady hra, která se zaručeně nedá zařadit ani do jedné z výše uvedených kategorií." (celý článek)

   

Nové hry na obzoru: GT Legends se představují

Jan Horčík: "Nemrtví znovu útočí v Evil Dead 2: Regeneration - střeste se! * Nejoceňovanější ruské studio Nival Interactive chystá další taktickou akci pojmenovanou Hammer & Sickle * Jste-li nadšení automobilisté a máte zálusk na nějakou tu klasiku, pak si počkejte na GT Legends" (celý článek)

Plná hra: Zdarma: Tarzan: Guardian Of Earth - pomočte všechno!

Bleskovka dne: Kráska z Pobřežní hlídky jako hrdinka počítačové hry?

Pátek - 6.5.2005 ... Recenze Mario Power Tennis

Recenze: Mario Power Tennis – tenisové nebe

Karel Kališ: "Tenis dneska může hrát kde kdo. Třeba i instalatéři, princezny, duchové nebo dokonce ještěrky. A co víc, hrají ho snad ještě lépe než nějací Aggasiové, Lendlové či Novákové. Nevěříte? Zahrajte si Mario Power Tennis a dáte mi za pravdu. Nintendo opět dokázalo, že hratelnost je slovo jim vlastní." (celý článek)

   

Týden v rubrice Plné hry – královna adventur

Tomáš Vrána: "Tento týden patřil jednoznačně královně českých adventur. Disponuje takřka dokonalou grafikou, perfektním příběhem a skvělou atmosférou. A její název? Nic jiného než 5 kouzelných amuletů. Tímto však naše nabídka freewarovek ani zdaleka nekončí!" (celý článek)

Plná hra: Zdarma: Sarah M. Gellar Solitaire - erotický karetní nášup!

Bleskovka dne: Mage Knight: Apocalypse - hurá na draka!

Sobota - 7.5.2005 ... Stahujte nová dema a videa!

Nová Mega - Natoč to!

Petr Kolář: "Kdo netočí herní ukázky s námi, točí proti nám. A tak se vývojářům povedlo v uplynulém týdnu vydat mnohá videa, která jsme vám přinesli. Začněme však demy jako Act of War, SCAR a nebo Mythic Blades, to už člověka na nějakou tu herní ukázku nažhaví. Je libo ukázku na Tomb Raider, Fahrenheit, Battlefield 2, SWAT 4 a Rising Kingdoms, nebo dokonce intro k Dungeon Lords? Vstupte a tahejte dle libosti." (celý článek)

Plná hra: Zdarma: Ghost Busters - lepší než film!

Bleskovka dne: Rychlé screenshoty z NFS: Most Wanted

Váš názor Další článek: SSX 4 – tak trochu jiní snowboarďáci

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,