Nový týden: přinášíme recenzi Thief 3 Deadly Shadows

Recenze her Thief 3: Deadly Shadows, Toca Race Driver 2, True Crime: Streets of L.A., Van Helsing, * Červnové Doupě DVD: demo Hitman Contracts a největší pecky z E3! * Svět? Realita? Prázdné to pojmy * NAOSTRO: Zdeněk Polách alias Vreco odpovídá * Vox Populi: Bude DOOM 3 revoluční? * Breakdown – jako Halo potkalo Xenoságu * A další zajímavé články!

5x tip týdne: Červnové Doupě DVD: demo Hitman Contracts a největší pecky z E3!, Recenze: True Crime: Streets of L.A – na správné straně zákona, Recenze: ToCA Race Driver 2 – kvalita vs. kvantita, Recenze: Thief: Deadly Shadows - velkolepý návrat krále zlodějů, Svět? Realita? Prázdné to pojmy

Plná hra týdne: Bow man - lukostřelba je zábava

Pondělí - 14.6.2004 ... Červnové Doupě DVD právě vychází!

Červnové Doupě DVD: demo Hitman Contracts a největší pecky z E3!

Jan Horčík: "Už šestý měsíc pro vás připravujeme Doupě DVD! Hlavní slovo měla tentokrát největší herní výstava co jich svět zná, totiž Electronic Entertainment Expa. Díky němu je červnové DVDčko zaplněné až po okraj těmi nejnovějšími ukázkami z očekávaných titulů jako DOOM 3, Half-Life 2, Dungeon Siege 2 a spousty a spousty dalších. Nenechejte si ho ujít!" (celý článek)

Level 114 – E všude, kam se podíváš a SWINĚ v zádech

Jan Morkes: "Aniž bychom tímto chtěli podporovat českou drogovou scénu, nelze hovořit o červnovém Levelu bez trojnásobné zmínky o magickém E. Nejvýznamnější světová herní výstava E3 dokázala z velké části zaplnit celé 114. číslo nejprodávanějšího českého papírového časopisu. Ale nejen jí živ je Level, recenze Manhuntu, True Crime, monstrózní souboj ATi vs nVidia, to je jen malinká ukázka dalšího obsahu." (celý článek)

Levné hry v červnu a květnu – SWINE, Port Royale a Icewind Dale za pár stovek

Jan Morkes: "Hledáte kvalitní hry za málo peněz? Pak jste tu na správné adrese * Vtipná taktická strategie SWINE CZ za 179 Kč * Obchodní simulace Port Royale CZ - 180 Kč * Icewind Dale s datadisky stojí pouze 199 Kč * Platinová edice Icewind Dale 2 za 599 Kč * Etherlords CZ – 180 Kč * Mortal Kombat 4 za 199 Kč * A mnoho dalších levných her" (celý článek)

  

Plná hra: Hairy Harry - hurá na pláž

Bleskovka dne: Half-Life 2 až na podzim?

Úterý - 15.6.2004 ... Recenze True Crime

Recenze: True Crime: Streets of L.A – na správné straně zákona

Tomáš Vrána: "Jestliže jste se u série Grand Theft Auto královsky bavili, ale přece jen vám nelezl pod nos gangsterský námět, máte jedinečnou příležitost jednoduše přeskočit na druhou stranu barikády. V True Crime, aneb očekávané konzolové předělávce, sice nebudete oděni do modrého policajtského hábitu, avšak titul ruky zákona si právem přivlastníte. Nevěříte?" (celý článek)

  

Byznys hrátky: kdo ukradl Half-Life 2?

Martin Boček: "Ředitel evropského Nintenda kritizoval Microsoft * Interplay ještě žije, jeho majitel ale již ne * Policie konečně zatkla zloděje zdrojového kódu Half-Life 2 * Prezident Sony Europe označil výroky novinářů o prodejnosti PS2 za "bullshit" * Nintedo představilo svůj GameBoy Advance čínskému trhu * Prodal se milión kopií Hidden and Dangerous 2." (celý článek)

Breakdown – jako Halo potkalo Xenoságu

Martin Zavřel: "Bylo to zajímavé setkání. Halo vedlo donekonečna svou o potřebě pohledu z vlastních očí v zájmu atmosféry, Xenosága hrdě rozpínala křídla a ukazovala bohaté peří v podobě hlubokého odvážného příběhu. A co že z toho vzniklo? Nic menšího, než první FPS nové generace, přinášející největší změnu od dob Wolfa 3D nebo Dooma." (celý článek)

  

Plná hra: Staň se pracháčem - pracháčem snadno a rychle

Bleskovky dne: Revolution nenahradí GameCube?

Středa - 16.6.2004 ... Recenze TOCA Race Driver 2

Recenze: ToCA Race Driver 2 – kvalita vs. kvantita

Jan Morkes: "Ohromující počet různých typů závodů. Možnost usednout do kokpitu malé formule, veterána, klasického závodního vozu či trucku na jedné z několika desítek tratí. A opět notně vylepšený režim kariéry. Skvěle se to poslouchá, je nová ToCA opravdu závodní hrou pro všechny? Aneb je kvantita vyvážena kvalitou?" (celý článek)

  

Vox Populi: Bude DOOM 3 revoluční?

Jan Morkes: "DOOM, čtyři písmena tvořící legendu mezi hrami. Pokud vydavatelé nelžou, již brzy se dočkáme jeho třetího dílu. Jaký bude zatím nikdo nevíme. Ale z náznaků snad tušíme, věříme či doufáme. Bude opravdovou revolucí v žánru? Nebo jen zneužije dobrého jména a skvělého marketingu? Co si o DOOMovi myslí novináři či vývojáři? Dozvíte se v dnešním Vox Populi." (celý článek)

Plná hra: Přestřelka - střílení vojáků

Bleskovka dne: Už i DOOM 3 má zpoždění?

Čtvrtek - 17.6.2004 ... Recenze Thief 3 Deadly Shadows

Recenze: Thief: Deadly Shadows - velkolepý návrat krále zlodějů

David Sláma: "Co si budeme namlouvat, báli jsme se. Báli jsme se, že skončí podobně rozporuplně jako Deus Ex: Invisible War, ale nestalo se tak. Mladý zlodějíček Garrett nám už potřetí dokázal, jak vypadá středověká stealth akce s brilantní atmosférou. Same Fishere, je nám líto, ale nejlepší stealth akce může být jen jedna." (celý článek)

  

NAOSTRO: Zdeněk Polách alias Vreco odpovídá

Jan Morkes: "Proč odešel z BonusWebu? * Chystá se založit nový časopis? * Jak se mu jeho bývalý magazín jeví v porovnání s konkurencí? * Jaká je podle něj kvalita papírových časopisů? * Co říká na spojování své osoby s Playmanem? * To a mnoho dalšího se dozvíte v rozhovoru, který jste opět vytvořili sami svými dotazy" (celý článek)

Nové hry na obzoru: dopravní obr vs. potulný muzikant

Jan Horčík: "V prachu dnešního kolbiště se sešli čtyři odhodlaní protivníci - tváří v tvář proti sobě stanou dopravní obr aka Transport Giant, bleskový úder alias Blitzkrieg, potulný bard, jinak známý aké jako The Bard`s Tale a nakonec legendární postavička koumáckého detektiva v podobě Sherlock Holmes: The Silver Earring. Kdo zvítězí? Rozhodujete pouze vy!" (celý článek)

   

Plná hra: Bow man - lukostřelba je zábava

Bleskovka dne: Doupě na Vltavě: Otevíráme sklad v Praze

Pátek - 18.6.2004 ... Svět? Realita? Prázdné to pojmy

Svět? Realita? Prázdné to pojmy

Jáchym Hercher: "Tato úvaha je naprostý nesmysl. Tedy alespoň pro většinu lidí. Pokud jste však schopni a ochotni otevřít svou mysl novým nápadům, možná, že vás svým způsobem zneklidní. Co je MMORPG všichni víme, co je náš "reálný" svět bezpochyby také. Kde jsou však hranice mezi realitou a herním světem?" (celý článek)

Ultima Online Ultima Online Ultima Online

Recenze: Van Helsing - vs Drákula

Martin Boček: "Van Helsing je lovec nestvůr. Drákula je upír, nestvůra. Co mají tedy tihle dva společného? Jak se s Drákulou Van Helsing vypořádá? Proč mu všichni říkají Gabrieli? A jak s tím vším souvisí legendární Devil May Cry? Povedlo se konečně udělat dobrou hru podle filmu? Tak nejen na tyhle otázky se vám pokusí odpovědět následující recenze." (celý článek)

   

Plná hra: Mad Bomber - šílený vězeň uprchl

Bleskovka dne: Microsoft představil svou vlastní obdobu Eye-Toy

Sobota - 19.6.2004 ... Stáhněte si nového Transport Tycoona!

Nová mega: stahujte nástupce Transport Tycoona!

Jan Horčík: "Rakouský JoWood přišel se skvělou budovatelskou strategií Transport Giant - my vám nabízíme ke stažení její demo, které si mohou dovolit klidně i modemáři * Mimoto tu máme také spoustu patchů pro pecky jako Painkiller, Unreal Tournament 2004 nebo Colin McRae Rally * A to pořád není všechno, takže se ničeho nebojte a začtěte se do našeho pravidelného přehledu downloadů!" (celý článek)

Plné hry: Moofia - superkráva a Ducks - kachny ve vesmíru

Bleskovka dne: Nové obrázky z Need for Speed: Underground 2

Váš názor Další článek: Thief 3: Deadly Shadows - konečně je tady první patch! Stahujte přímo z Doupěte

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , ,