Nový týden: první recenze DOOM 3, hráli jsme i Drivera 3!

Recenze her Driver 3, Spider-Man 2, Myška Milo * První dojem: Codename Panzers * Preview Need for Speed Underground 2 * Recenze filmu Shrek 2 * Nové hry na obzoru: grafické hody před námi * Byznys hrátky: Kdy vyjde Doom 3? * Score 125 – letní spánek? * A další zajímavé články!

5x tip týdne: Recenze: Driv3r aneb Highway to hell, Červencové Doupě DVD je znovu plné zábavy + soutěž o 30 originálek!, Recenze: film Shrek 2 – zeleně krásný film!, Preview: Need for Speed: Underground 2 – co nového přinese osmý díl?, První dojmy: Codename: Panzers – strategie jako hrom

Plná hra týdne: Machines of Destruction - mašinky se vrací

Pondělí - 12.7.2004 ... Recenze Driver 3

Recenze: Driv3r aneb Highway to hell

Martin Boček: "Driv3r je paradox. Recenzenti ji hodnotí záporně - a v obchodech se při tom skvěle prodává. Recenzenti ji pomlouvají - a hráči hrají. Proč to všechno? Jak je to možné? Jak ta hra vlastně vypadá? A jak ji ohodnotili redaktoři Doupěte? Odpověď na tyhle – a nejen tyhle – otázky se dočtete v následující nevšední recenzi na tuto nevšední hru." (celý článek)

   

Recenze: film Shrek 2 – zeleně krásný film!

Kamil Gric: "Milovali jsme ho pro jeho náladovost, zapšklost, ale především dobré srdce, které povýšilo lásku nad ostatní nebezpečí. Shrek, na první pohled odporný zlobr a postrach okolí, který se stal miláčkem publika po celém světě. Svým inteligentním humorem a romantickou zápletkou nás poprvé uzemnil. Podaří se to i druhému dílu? Připravte si vidle a sudlice, hon na zeleného zlobra začíná!" (celý článek)

Červencové Doupě DVD je znovu plné zábavy + soutěž o 30 originálek!

Jan Horčík: "Jednoznačně největším lákadlem nejnovějšího Doupě DVD, které je opět nabyté tím nejlepším, co se za poslední měsíc urodilo, je soutěž o třicet originálních her z produkce společnosti CD Projekt. Vyjma toho pro vás máme dema takových pecek jako Thief: Deadly Shadows, Ground Control 2, Singles nebo velkého překvapení jménem Perimeter. A dál? Čtěte dnešní článek!" (celý článek)

Bleskovka dne: Gooka 2: Záhada Janatrisu do konce července

Plná hra: Liquid War - slizu zdar

Úterý - 13.7.2004 ... Kdy vyjde DOOM 3?!

Byznys hrátky: Kdy vyjde Doom 3?

Martin Boček: "Další spekulace ohledně data vydání Dooma 3 * Čeští reprezentanti v CS a W3 na ESWC postoupili ze skupin * GBA videotelefon míří na japonský trh * Americké a evropské vydání PSX doloženo * TOP 10 nejprodávanějších her Cenegy a ATC * EverQuest na 30 dní zadarmo * Mistrovství světa v MMORPG Ragnarok je za dveřmi * A samozřejmě nový týden znamená nové tabulky." (celý článek)

GameStar 64 – České mody a věštecká koule

Jan Morkes: "Prázdninové dvojčíslo GameStaru rozhodně žádnou „okurkou“ netrpí. Krom solidního nášupu recenzí v čele s lupičem Garrettem a policistou z True Crime je tu zejména vyhlášení velké modařské soutěže včetně kompletní sbírky přihlášených upgradů na DVD, velký článek o budoucnosti her a mnoho dalšího. Více už v dnešním článku!" (celý článek)

Play: nový časopis o PlayStation 2

Martin Zavřel: "Po zániku neoficiálního PlayStation 2 magazínu (zkráceně PSM2) kraloval nějakou dobu na českém trhu jediný časopis o PlayStation 2 – oficiální OPS2. Před třemi měsíci ale na náš trh vstoupil nový neoficiální PS2 magazín, jehož jméno zní jednoduše „Play“. Jak to s jeho kvalitou vypadá po třech vydaných číslech, to si povíme právě v tomto článku." (celý článek)

Bleskovka dne: Nové kolekce obrázků z FIFA Soccer 2005

Plná hra: Silver knights - rytíři města

Středa - 14.7.2004 ... Strašlivý Spider-Man 2 přichází!

Recenze: Spider-Man 2 – jen pro silné nátury!

Alan Jarrar: "Spiderman. Slavný hrdina, ale především skvělý komix a neméně povedený film. Pavoučí muž nyní vstupuje do světa her a je opět jedinečný, tak jak jej již po léta známe. Nikoliv však v pozitivním slova smyslu. Máme totiž čest s další hrou, která by vás mohla přivést až na pokraj šílenství. Jen upozorním, že následující řádky (stejně jako sama hra) jsou určeny jen těm nejotrlejším!" (celý článek)

  

První dojmy: Codename: Panzers – strategie jako hrom

Tomáš Vrána: "Ještě než vypukne okurková sezóna ve svém plném rozsahu, hrnou se na nás ze všech stran hry různých žánrů. Jedním z obsahově nejpočetnějších jsou bezesporu realtime strategie, konkrétněji z období světových válek. Codename: Panzers má být údajně strategií jako hrom. Nasvědčuje tomu také fakt, že zahraniční novináři ve svém konečném hodnocení nešetří vysokými numery." (celý článek)

  

Bleskovka dne: Detaily o Falloutu 3

Plná hra: Machines of Destruction - mašinky se vrací

Čtvrtek - 15.7.2004 ... Preview NFS Underground 2

Preview: Need for Speed: Underground 2 – co nového přinese osmý díl?

Martin Demiger: "Každý díl slavné automobilové série Need for Speed byl v jistém ohledu jedinečný. Prozatím poslední pokračování nabídlo neotřelou možnost tuningu a již tradiční honičky v ulicích velkoměsta. Ve šlépějích svého staršího bratříčka kráčí i pokračování, které nabídne množství novinek, mimo jiné vycházejících z praslavného Grand Theft Auto. Bude to stačit k vytvoření dalšího, nesmrtelného dílu?" (celý článek)

Nové hry na obzoru: grafické hody před námi

  

Jan Horčík: "Nejprve si představíme tak trochu opomíjenou fantasy strategii Armies of Exigo, která slibuje být následníkem Warcraftu 3 * Následně přejdeme k temné vesmírné akci říznuté simulátorem, totiž německému projektu Dark Matter: The Baryon Project * A vše zakončíme originálním strategickým počinem jménem SuperPower 2" (celý článek)

     

Bleskovky dne: Splinter Cell 3 ještě letos a DOOM 3 je hotov!

Plná hra: Frenetic - válka na cizí planetě

Pátek - 16.7.2004 ... Ach ty děti!

Recenze: Myška Milo - dvakrát pro děti

Martin Blatný: "Dětské hry obvykle stojí na okraji zájmu recenzentů i hráčů. Pro ty mladší (a jejich rodiče) však mohou znamenat nejen vítaný dárek, ale také mnoho hodin dobré zábavy. Pokud navíc plní výchovné účely, tříbí paměť, logické myšlení či postřeh, tím lépe. My jsme se na zoubek podívali dvěma hrám, které tato kritéria splňují. Hlavním hrdinou obou je roztomilá myška Milo." (celý článek)

Score 125 – letní spánek?

  

Jiří Černý: "Minimum recenzí, rozsáhlá shrnující reportáž z místa překonání českého rekordu v kontinuálním hraní, exkluzivní článek mapující dvě nejočekávanější 3D akce tohoto roku – Doom 3 a Half-Life 2. K tomu si ještě přidejte plnou verzi hry Europa 1400: The Guild s exkluzivní češtinou a bonus v podobě SCORE propisky…" (celý článek)

Bleskovka dne: Nové obrázky zběsilých závodů Need for Speed: Underground 2

Plná hra: MegaPop - rychlé prsty nadevše

Sobota - 17.7.2004 ... Stahujte nové trailer z NFS Underground 2 či Prince of Persia 2!

Nová mega: trailery z NFS Underground 2 a Prince of Persia 2!

Jan Horčík: "Co pro vás máme tentokrát? Dechberoucí nové záběry z takových pecek jako Need for Speed Underground 2, Prince of Persia 2, LOTR: Battle for Middle-Earth nebo překvapení jménem Armies of Exigo. Mimoto nabízíme ke stažení také demoverzi zajímavé závodní arkády Juiced nebo nejnovější patch pro 3D akci Painkiller. A to není všechno!" (celý článek)

Bleskovka dne: The Sims míří na Nintendo DS

Plné hry: FlashFun: Koulovačka - letní osvěžení s příchutí sněhu! a Splinter Cell Training - profesionální cvičení

Downloady týdne: Armies of Exigo - nový trailer z chystané fantasy strategie, LOTR: Battle for Middle-Earth - nové strhující video, Need for Speed Underground 2 - výtečné nové video, Juiced - oficiální demo závodní arkády, Prince of Persia 2 - nové ukázky a rozhovor o nejtemněším dílu!, Stalker: Shadows of Chernobyl - nové video #2, Stalker: Shadows of Chernobyl - nové video #1

Váš názor Další článek: Další detaily ohledně ukradeného Half-Life 2

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , ,