Nový týden: PS3 v Česku

Co přinesl tento týden? * Preview her Half-Life 2: Portal, Unreal Tournament 3 a Conan * Recenze titulů Infernal a Hardy Dave * Úvahu Zhoubné závody ve zbrojení a podrobný článek o příchodu Playstation 3 * A samozřejmě řadu dalších pravidelných článků, downloadů a novinek

Článek týdne

Playstation 3 – třetí do party dorazil

Karel Kališ: Bum! To nám klepe na dveře hrubá výpočetní síla nové PS3. Již brzy se konzole další generace objeví i v našich obchodech, podívejme se tedy znovu na všechny informace, které by mohly váš nákup ovlivnit.

 

Bleskovka týdne: Guild Wars 2 v přípravě
Free hra týdne: Duty And Beyond
Download týdne: Maelstrom - multiplayer demo

Recenze

PC: Infernal – nebe, peklo, ráj

Martin Demiger: Pokud máte při pouhém pohledu na sníh zmrzlé tlapky, pak by se vám Infernal mohl líbit. Jak je již z názvu patrné, jedná se o pekelný titul – a po dohrání dokonce můžeme směle prohlásit, že nejen kvůli tomu, že se děj odehrává v pekle a hlavní hrdina je Satanův poskok. Infernal totiž dokáže zahřát nejen na těle, ale i na duši.

   

Mobily: Hardy Dave – najděte poklad

Preview

PC: Half-Life 2: Portal – mozkové závity na maximum

Josef Murcek: Valve Software = Half-Life. Jednoduchá rovnice, kterou zná většina hráčů na celém světě. Co když se však tato vývojářská společnost rozhodne znovu udělat něco revolučního? Je to sice odvážné, ale dá se tomu uvěřit. Co když vám však řekneme, že se bude jednat o logickou hru? Ha, věděli jsme, že vás překvapíme.

  

PC: Unreal Tournament 3 – třetí generace přichází
PS3: Conan – barbarská kultura

Další články

Úvaha: Zhoubné závody ve zbrojení

Jan Vávra: Honba za dokonalou grafikou a realistickou fyzikou může být mnohými považovaná za opodstatněnou, dalšími za zbytečnou a jiní lidé to vidí jako cestu ke zkáze herního průmyslu. Najít jediné správné tvrzení ale není jednoduché, pokud ovšem takové vůbec existuje.

  

Zajímavosti: Playstation Home – váš nový domov
Doupě 27: Enclave, Želvy Ninja a motorová pila
Nová mega: Maelstrom útočí
AbecedaHer: ve zkratce
Týden v rubrice Plné Hry: erotický týden za námi
FlashFun: King of Defenders - fotbal jak má být

Váš názor Další článek: Mythos – nové MMORPG na Hellgate London enginu

Témata článku: , , , , , , , ,