Nový týden: recenze Area 51

Recenze her Restricted Area, Area 51, Postal 2: Apocalypse Weekend, Pathway To Glory, WarioWare: Touched! a Yoshi Touch & Go * Prázdninové Doupě = 124 stran + E3 + Tennis Masters 2003 CZ * AMD PG Challenge.005 - největší lan party v Evropě se vrátila do Prahy * Nové hry na obzoru: monstrózní šílenství v Monster Madness * A další články

5x tip týdne: Recenze: Restricted Area - Diablo jinak, AMD PG Challenge.005 - největší lan party v Evropě se vrátila do Prahy, Recenze: Postal 2: Apocalypse Weekend – království sadismu, Recenze: Area 51 – kde šediváci dávají dobrou noc, Prázdninové Doupě = 124 stran + E3 + Tennis Masters 2003 CZ

Plná hra týdne: Zdarma: Gunny Bunny - králíček 3D zabiják!

Pondělí - 27.9.2005 ... Recenze Restricted Area

Recenze: Restricted Area - Diablo jinak

Petr Kolář: "Představte si, že někdo dá dohromady Diablo a Fallout. Vezme to nejlepší z obého a zbytek zahodí. Pak už to jen přinese do obchodů jako úplně novou hru a nazve ji třeba Restricted Area. Zjistěte, zda je to jen představa, nebo realita." (celý článek)

  

Obrazárna: Call of Duty 2 a čtvrtá Civilizace

Martin Demiger: "S dalším novým týdnem zde máme novou obrazárnu. Tentokráte se v ní dočkáme převážně pokračování slavných titulů, však jaká strategie je slavnější Civilizace, nebo má snad jméno Call of Duty slabý hlas? K tomu se přidává Far Cry Instincts a máme skoro zdání, že se netvoří nic originálního. Z omylu nás snad vyvede Matrix: Path of Neo a Spartan: Total Warrior, však posuďte sami." (celý článek)

  

Recenze: WarioWare: Touched! a Yoshi Touch & Go

Karel Kališ: "Dokážete si představit hru, u které se dokážete obejít bez všech tlačítek a směrových šipek? U her na Nintendo DS to není problém. WarioWare: Touched!, další titul z vysoce kvalitní herní série, i Yoshi Touch & Go dokazují, v čem že tkví zábavnost hraní pomocí dotykového displeje." (celý článek)

Plná hra: Zdarma: Blindsight - vesmír je váš!

Bleskovka dne: Max Payne míří na filmová plátna

Úterý - 28.6.2005 ... Prázdninové Doupě vychází

Prázdninové Doupě = 124 stran + E3 + Tennis Masters 2003 CZ

Jan Morkes: "Většinou stačí jedna věc, která udělá z obyčejného čísla číslo speciální. Prázdninové Doupě jich však má několik. Nabízí obří reportáž z E3, recenze hitů GTA: San Andreas, Boiling Point, Juiced či Guild Wars, unikátní srovnání konzolí nové generace a mnoho dalšího – to vše na 124 stranách! A to chybí ještě zmínit plná hra a mnoho dalšího." (celý článek)

 

Lord of the Rings - desková hra

Petr Kolář: "Jeden Prsten vládne všem, Jeden jim všem káže, Jeden všechny přivede, do temnoty sváže, v zemi Mordor, kde se snoubí šero se šerem. Nejinak je tomu i v deskové hře na motivy Pána Prstenů. Okuste obří bitvy i malé šarvátky na vašem stole." (celý článek)

  

Byznys hrátky: Max Payne v kině?

Martin Boček: "Tvůrce GTA bude dělat hry pro Xbox * Max Payne půjde do kin * Kdo vyrobí nástupce DVDček? * Sony a předprodej PSP * Jak rychlá bude PS3? * GTA v japonsku aneb další smrt a hry * A pak tu samozřejmě jsou nějaké ty tabulky" (celý článek)

Plná hra: Zdarma: Bonzala - legendární had je zpět!

Bleskovka dne: Prázdninové Doupě: DVD vyjde později

Středa - 29.6.2005 ... Recenze Area 51

Recenze: Area 51 – kde šediváci dávají dobrou noc

Karel Kališ: "Je to oficiální, Marilyn Manson je mimozemšťan a David Duchovny mutant. Ptáte se, jak to vím? Chcete vědět, co se skrývá v nejznámější vojenské základně na světe? Máte možnost. Pravda totiž není tam někde venku, ale tady, na dně Oblasti 51. Ovšem připravte si zbraně, bude tady pekelně horko." (celý článek)

  

Recenze: Postal 2: Apocalypse Weekend – království sadismu

Alan Jarrar: "Vrchol tvůrčí nechutnosti se vrací, aby nás utvrdil v tom, že v herním průmyslu je možné opravdu všechno. Upozorňuji jen, že následující řádky jsou určeny pouze jedincům se silným žaludkem." (celý článek)

  

Plná hra: Zdarma: Wok WM - adrenalinová olympiáda!

Bleskovka dne: Bude PS3 zkázou Sony?

Čtvrtek - 30.7.2005 ... Reportáž z AMD PG Challenge.005

AMD PG Challenge.005 - největší lan party v Evropě se vrátila do Prahy

Adam Plechatý: "Ve čtvrtek 23. června se úderem hodiny polední otevřely brány největší lan-party ve střední a východní Evropě AMD PG Challenge.005. Oproti minulým ročníkům se tentokrát vše konalo v jednom z největších pražských obchodních středisek. I my jsme byli v centru dění, ze kterého vám nyní přinášíme podrobnou reportáž a velkou fotogalerii." (celý článek)

 

Nové hry na obzoru: monstrózní šílenství v Monster Madness

Jan Horčík: "Artificial Studios chystají klasickou arkádovou střílečku pro PC a next-gen systémy * Ponořte se do hlubin s akčně-strategickým mixem Diver: Deep Water Adventures * Ultimátní Spider-Man se hodlá prodrat na všechny myslitelné herní platformy" (celý článek)

  

Plná hra: Zdarma: Gunny Bunny - králíček 3D zabiják!

Bleskovka dne: Blíží se třetí Xenosaga?

Pátek - 1.7.2005 ... Recenze Pathway To Glory

Recenze: Pathway To Glory - pochodem vchod

Vít Sedláček: "Berou vás granáty, bajonety, pancrfautsy a vyhřezlá střeva? Bralo vás UFO, Commandos nebo Lasersquad? Pokud byste si chtěli vyzkoušet, jaké to bylo velet spojeneckým jednotkám za druhé světové války, právě v tomto stylu je tu pro vás Pathway to Glory." (celý článek)

  

Tipstaion, číslo 17 – rady (nejen) do džungle

Karel Kališ: "Už 17. Tipstation opět přináší kopu návodů, tipů, triků a cheatů pro všechny, co to s hraním sice myslí vážně, ale zrovna neví, jak dál. Navíc autoři přidali k tomuto číslu dva bonusy, tím prvním je přiložený sesterský časopis Play. Druhý bonus se určitě hodí všem, kteří bloudí neuvěřitelně rozsáhlým San Andreas. Velký plakát s mapami všech částí a skrytými bonusy z nového GTA jim ukáže kudy dál." (celý článek)

Týden v rubrice Plné hry - králíček zabiják

Tomáš Vrána: "Už jste někdy viděli králíčka, který rozseká na cucky snad kohokoliv na světě? Že ne? Pak nyní máte tu čest, neboť právě Gunny Bunny vévodí uplynulému týdnu ve světě freeware her. A to zdaleka není vše." (celý článek)

Plná hra: Zdarma: Ghostbusters 3 - duchové útočí!

Bleskovka dne: Microsoft může licencovat Xbox

Sobota - 2.7.2005 ... Stahujte nová dema a videa!

Nová Mega: hrajte XXL

Petr Kolář: "Tento týden byl na videa velmi úrodný a tak je jich naše Mega skoro plná. Vždyť kdo by se nerad podíval pod pokličku takových titulů, jako je Asterix a Obelix XXL2, Need for Speed: Most Wanted, Age of Empires 3. Godfather a nebo třeba i Black nad White 2. Když k tomu přidáme vizuální skvost The Lost Coast pro Half-Life 2, je jasné, co budet stahovat." (celý článek)

Plná hra: Zdarma: Humprey - miláček davů a Zdarma: Glest 1.0.9. - Jako Warcraft 3

Bleskovka dne: Warfare - strany se mění

Váš názor Další článek: Weird Worlds: Return to Infinite Space

Témata článku: , , , , , ,