Nový týden: recenze Chronicles of Riddick

Recenze her The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay, Alexander, Jak 3, Jets’n’Guns * Preview The Roots * Nejslibnější PS2 hry pro rok 2005 – 1. část * Herní blesk: Counter-Strike jako film (?!) * Byznys hrátky: Za stahování do vězení * A další články

5x tip týdne: Recenze: The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay – zachraň se, kdo můžeš!, Preview: The Roots - originální polské RPG, Nejslibnější PS2 hry pro rok 2005 – 1. část, Recenze: Alexander – "jen" další hra podle filmu, Recenze: Jets’n’Guns: 2D jízda pro každého

Plná hra týdne: Simutrans - Transport Tycoon zdarma

Pondělí - 24.1.2005 ... Jaký je nový Riddick?

Recenze: The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay – zachraň se, kdo můžeš!

Martin Demiger: "Hlavním hrdinou počítačové hry nemusí být nutně okřídlený andělíček, který se v zájmu dobra snaží o vymýcení všeho zlého. Klidně se jím může stát i ateistický stroj na zabíjení, kterému není nic milé. Riddick je přesně ten případ, jenž nemá s nikým a ničím slitování. Jenže to se mu nevyplatilo a byl uvězněn v Butcher Bay, věznici, odkud se ještě nikdo nikdy nedostal. Pomůžete mu ven? " (celý článek)

   

Play č.6 – prokousejte se vánoční třicítkou

Martin Zavřel: "Šesté číslo nezávislého PlayStation 2 magazínu se věnuje vánoční nadílce her a přináší třicet recenzí, z nichž jistě stojí za zmínku LOTR: Thrid Age nebo třeba Call Of Duty: Finest Hour. Kromě toho vám ale redakce zprostředkuje setkání s tvůrcem Gran Turisma 4 nebo pohled na hojně diskutovanou příběhovou akci Nina: Death by Degrees z Tekkenovského světa." (celý článek)

Plná hra: Harry Buster - Moorhuhn jinak?

Bleskovka dne: Nákupy EA se komplikují.

Úterý - 25.1.2005 ... Za stahováni do vězení

Preview: The Roots - originální polské RPG

Přemysl Víška, Ivan Platonov: "To, že počítačoví hrdinové nemají zrovna snadný život, je všeobecně známá věc. Pořád jen samé zachraňování světa a boj s vesmírným zlem - a tak to chodí každý boží den. I když potom se mají možnost dostat do Hall of Fame... Po smrti. Teď však Poláci z Tannhauser Gate volají o pomoc - nepořádky a chaos v RPG The Roots se probouzejí. Díky Bohu, že ještě máme čas se připravit." (celý článek)

   

Byznys hrátky: Za stahování do vězení

Martin Boček: "Eletronic Arts posilují svou dominanci na herním trhu * První peer-to-peer piráti odsouzeni * Unreal 3 engine na obzoru? * Nejlepší adventury roku 2004 * Nejprodávanější konzolové tituly minulého roku v USA * Co chystají Eletronic Arts pro Xbox v roce 2005? * CD Projekt bude v ČR vydávat hry Vivendi Universal * ve World of Warcraft bylo zablokováno na 12 000 účtů * Xbox Live má již 1,4 miliónu uživatelů * Ředitel Sony kritizoval vlastní společnost" (celý článek)

Plná hra: Legend Of White Wale - velká záhada

Bleskovka dne: Vězni v Missouri nemohou hrát počítačové hry!

Středa - 26.1.2005 ... Nejslibnější PS2 hry roku 2005

Nejslibnější PS2 hry pro rok 2005 – 1. část

Karel Kališ: "Rok 2005 bude nejsilnějším rokem v historii PS2 a ještě výrazněji nakloní váhy ve prospěch konzol a neprospěch počítačů. Pokud o tom pochybujete, zkuste se začíst do našeho přehledu očekávaných titulů se slibným potenciálem. Řeč nebude jen o MGS3, Gran Turismu 4 nebo Final Fantasy 12, ale také o uměleckých a méně známých titulech, které se pro nejúspěšnější herní platformu na světě připravují." (celý článek)

   

Herní blesk: Counter-Strike jako film (?!)

Jan Horčík: "Německý režisér, snílek a nevyléčitelný fantasta jménem Uwe Boll by rád natočil film podle Counter-Strike * Electronic Arts mají Digital Illusions. Tak přeci jen! * Američtí vězni nesmějí hrát hry * Jaká bude konzla Nintendo Revolution!" (celý článek)

   

Plná hra: Hentai II 3D - zas a znovu

Bleskovka dne: Civilization 4 bude distribuovat Take-Two

Čtvrtek - 27.1.2005 ... Recenze Alexander

Recenze: Alexander – "jen" další hra podle filmu

Petr Kolář: "To nám to letí, sotva jsme dohráli Battle for Middle-Earth, hnedka tu je další RTS na motivy filmu. Překoná Alexander Gandalfa? Bude zase další výjimka mezi hrami podle filmu, která se povedla? Kdo očekává kladnou odpověď, bude možná zklamán, ale proč se dozví až v recenzi. Navíc Alexander nebude proti Gandalfovi ani bojovat." (celý článek)

   

Nové hry na obzoru: hrátky s časem

Jan Horčík: "Američtí Saber Interactive představují novou first-person akci TimeShift * Slavní Maďaři z Digital Reality kutí novou historickou realtime strategii z 2. světové války * A GMX Media se chystají vyvrhnout na trh další tycoon, no není to paráda?" (celý článek)

  

Plná hra: David vs. Goliath - jedním slovem úžasné

Bleskovka dne: Nintendo DS v Evropě: Kdy, kde, jak?

Pátek - 29.1.2005 ... Recenze Jets’n’Guns

Recenze: Jets’n’Guns: 2D jízda pro každého

Jan Morkes: "Zapomeňte na vizionáře a jejich neochvějnou jistotu v budoucí dění! Všechno nemusí být plně trojrozměrné, nemusí to podporovat nejnovější pixel a vertex shadery a dokonce ani nejnovější DirectX. Zábavné věci mohou být jednoduché, nenáročné na stav vašeho počítače a koneckonců i vaší mysli. Chcete argumenty? Jeden tu máme – Jets’n’Guns." (celý článek)

  

Recenze: Jak 3: Back in the (Haven) City

Michal Klement: "Až dočtete tuto recenzi, budete vědět, jak jsem se seznámil s Jakem a Dexterem, jak jsem byl ze hry na začátku znechucen, jak jsem vytáhal DVD z PS2, jak jsem napsal mail šéfredaktorovi, že tohle psát nezvládnu, jak mě odmítl a jak jsem vrátil disk do konzole a nelitoval. Možná jsem si postavy nijak nezamiloval, ale rozhodně času stráveného s Jakem nelituji." (celý článek)

   

Plná hra: Snow Fight 3D - válka ve sněhu

Bleskovka dne: Star Wars Episode III: Revenge of the Sith - screenshoty + datum vydání

Sobota - 29.1.2005 ... Simutrans - Transport Tycoon zdarma

Nová mega: stahujte nová videa

Jan Horčík: "Začátek roku není na nové donwloady právě úrodným obdobím. Tentokrát pro vás máme nová videa z her Star Wars Episode III, GTR - FIA GT Racing Simulation nebo Pro Rugby Manager 2. Krom toho nabízímeke stažení také nová dema a freewarovku Castle Attack 2." (celý článek)

Plná hra: Simutrans - Transport Tycoon zdarma

Bleskovka dne: Únorové Doupě vychází 1. února. Co nabídne?

Váš názor Další článek: The Great Art Race - hra pro celou rodinu

Témata článku: , , , , , , ,