Nový týden: Recenze Doom 3 datadisku

Recenze her FIFA Street, Doom 3: Ressurection of Evil, Brothers in Arms: Road to Hill 30, Project Minerva Professional, Atro Boy * V zákulisí Doupěte * Northland CZ: propracovaná vikingská strategie v květnovém Doupěti * Návod: Star Wars: Knights of the Old Republic 2 - Sith Lords * A další články

5x tip týdne: Recenze: Doom 3 ROE - nesmrtelné zloRecenze: Brothers in Arms: Road to Hill 30 – válka není jen slovoNávod: Star Wars: Knights of the Old Republic 2 - Sith LordsRecenze: Project Minerva Professional – zachraňte Zemi. ZaseNorthland CZ: propracovaná vikingská strategie v květnovém Doupěti

Plná hra týdne: Star Wraith 2 - lepší než Star Wars?

Pondělí - 18.4.2005 ... Recenze Doom 3: Ressurection of Evil

Recenze: Doom 3 ROE - nesmrtelné zlo

Martin Zavřel: "Datadisk Ressurection of Evil pro Doom 3 dorazil a vy tak můžete opět zasvětit harddisky svých počítačů Peklu, pronikajícímu do našeho světa skrz dimenzionální brány na Marsu a v jeho okolí. Pokračování jedné z nejklasičtějších her přináší řadu nového, ale zároveň se odehrává v již notoricky známém prostředí. Nakolik je výsledný zážitek z hraní originální a zábavný, to se dozvíte právě teď." (celý článek)

  

Recenze: FIFA Street - zapomeňte na pravidla

Michal Klement: "Nesnášíte pravidla? Štve vás rozhodčí? Máte alergii na trávník? Hnusí se vám dresy? Svazuje vás taktika? Z autů se vám dělá mdlo? A přesto všechno milujete fotbal? Zkuste si zahrát hru FIFA Street. Je totiž docela možné, že vám bude dokonale vyhovovat. A když přiberete pár kamarádů, bude o zábavu postaráno zaručeně." (celý článek)

   

Plná hra: Trigger - adrenalinové závody!

Bleskovka dne: Věkové označení her - nutnost, nebo zbytečné zlo?

Úterý - 19.4.2005 ... Recenze Brothers in Arms

Recenze: Brothers in Arms: Road to Hill 30 – válka není jen slovo

Ladislav Nosákovec: "Brothers in Arms je jedním z nejočekávanějších titulů letošního roku, a podle všeho má ty nejvyšší ambice stát se nejlepší válečnou střílečkou všech dob. Už jen zvraty prolezlý příběh seržanta Matta Bakera a jeho jednotky, navíc inspirovaný úspěšným seriálem Bratrstvo Neohrožených, dává už sám o sobě tušit, že tentokrát půjde o něco opravdu výjimečného." (celý článek)

   

Byznys hrátky: Kdy bude film Doom?

Martin Boček: "Filmový Doom odložen * Jak je to s obrazovkami na nové handheldy? * Fund4Games má v plánu vzkřísit zkrachovalý Acclaim * Microsoft chce do Vánoc prodat 3 miliony Xbox 2 * Sony a jeho patent na "mozek místo obrazovky" * Age of Empires 3 pojede na fyzikálním engine Half-Life 2 * A samozřejmě tabulk prodejnosti her" (celý článek)

Plná hra: Star Wraith 2 - lepší než Star Wars?

Bleskovka dne: Jaký je prodej her a hardwaru v USA?

Středa - 20.4.2005 ... Návod na nové Star Wars

Návod: Star Wars: Knights of the Old Republic 2 - Sith Lords

Petr Kolář: "Ačkoliv druhý díl skvělého dobrodružství rytířů Staré republiky je do značné míry podobný svému předchůdci, široké možnosti ve tvorbě postavy, relativně nelineární příběh a rozsáhlé herní možnosti nás dovedli k nápadu vytvořit malého průvodce každého budoucího Jediho. Nenabízíme vám zde žádný komplexní návod, nebudeme vám přece kazit hru. Místo toho vám raději dáme pár dobrých rad, jak ve světě Hvězdných válek uspět." (celý článek)

Herní blesk: pravda o konzolích příští generace

Jan Horčík: "V dnešním vydání herního blesku se pokusíme oddělit pověry od skutečnosti a povíme vám pravdu o konzolích příští generace * Zjistíte také, proč se firma OddWorld Inhabitants vrhla na filmy * Richard Garriot musí přepracovat svůj revoluční projekt Tabula Rasa * Chcete ovládat domácnost pomocí PSP? Můžete!" (celý článek)

Recenze: Project Minerva Professional – zachraňte Zemi. Zase

Karel Kališ: "Země je opět v ohrožení. Hordy androidích vojáků nelítostně šíří teror a jen vy můžete to celé zastavit. Správně zvolte výzbroj, vyberte si své spolubojovníky a s jejich pomocí vyrazte do boje. Protož pokud máte chuť na taktickou akci, dost možná najdete v Project Minerva přesně to, co hledáte." (celý článek)

   

Plná hra: Ta-Ta Mahatta - pozor na lidožrouty!

Bleskovka dne: Jaký je váš názor na hry?

Čtvrtek - 21.4.2005 ... Northland CZ na příštím Doupě DVD

Nové hry na obzoru: nádherné RPGčko od FunComu

Jan Horčík: "Severský FunCom chystá zbrusu novou online záležitost jménem Age of Conan – Hyborian Adventures. Půjde o akční online RPG a v dnešním vydání nových her se mu budeme věnovat trochu podrobněji. Dále se podíváme i na Serious Sam 2 a Dungeons & Dragons Online. Vzhůru do světů fantazie!" (celý článek)

  

Northland CZ: propracovaná vikingská strategie v květnovém Doupěti

Doupě: "Troška Settlers, kapka Sims, dvě lžíce RPG prvků a to vše zalité v lahodné strategické omáčce, kterou ochucuje detailní grafika. Taková je strategie Northland, jejíž plnou verzi naleznete v květnovém Doupěti. Jestli oplákáváte zradu posledního dílu Settlers a strategie vám připadají příliš povrchní, zavítejte spolu s námi do propracovaného vikingského světa, kompletně lokalizovaného do češtiny!" (celý článek)

  

Level 125 - Tohle je hardcore

Petr Kolář: "Jste hardcore? Nevíte, co to znamená? V dubnovém čísle časopisu Level se dočtete nejen tohle, ale naleznete zde i recenze na Empire Earth 2, Lego Star Wars, datadisk k Doom 3 a mnohé další. K tomu se na vás chystá pojednání o technologiích budoucnosti a přepočet fps na naši běžnou měnu." (celý článek)

Plná hra: Mordillo Jungle Fever XS - triumf Phenomedie?

Bleskovka dne: Aktualizace: Barevná mozaika ze střípků o Battlefront 2

Pátek - 22.4.2005 ... V zákulisí Doupěte

V zákulisí Doupěte – únor/březen 2005 - za kamna vlezem

Martin Boček: "Jeden měsíc jsme sice vynechali, ale teď vám to vynahradíme. Takže poku vás zajímá, co se v uplynulých dvou měsících v redakci stalo - nebo pokud prostě máte rádi Doupě či jste úplně normálně zvědaví - teď přišla vaše chvíle. My se s vámi totiž zase jednou o své zážitky z redakce podělíme." (celý článek)

Recenze: Astro Boy – chlapec na tryskový pohon zachraňuje svět

Martin Demiger: "Ne každý má štěstí žít si jako v bavlnce; dle statistik na světě stále u devadesáti procent obyvatelstva převládá chudoba. Někdy ale ani bohatá rodina není ideálem - klučina jménem Astro by mohl vyprávět. Tenhle čilý chlapec se totiž dokonce ani nenarodil; staré dobré chromozomy X a Y u něj nahradily šroubky a matičky. Dámy a pánové, moderní Superman klepe na dveře." (celý článek)

   

Týden v rubrice Plné hry – ve znamení žabky

Tomáš Vrána: "Tomuto týdnu jednoznačně kralovala jednoduchá, leč velice efektivní a veselá 2D hopsačka Frogman 2. Nemalou zásluhu má na jejím úspěchu i fakt, že se jedná o produkt z našich luhů a hájů. V těsném závěsu je však hned několik dalších kvalitních her, mezi nimiž bych zmínil vesmírnou Stair Wraith 2 nebo závodní Trigger. Tak jen čtěte dál." (celý článek)

Plná hra: Dany Golf - nejlepší minigolf zdarma!

Bleskovka dne: Hů, hů, jede vlak a tak tady máme zase pravidelný jízdní řád

Sobota - 23.4.2005 ... Stahujte nová dema a videa!

Nová mega: Jarní únava

Petr Kolář: "Herní vývojáři jsou také jen lidé a tak je docela možné, že je přepadla jarní únava. Nebo už střádají veškeré novinky, aby vám je předvedli na E3. Přesto však pár perel uniklo a tak si můžeme zahrát demoverze Pariah a Democracy. O co je demoverzí méně, o to kvalitnější jsou videa, však posuďte sami - videoklip k HL2, ukázka SW: Episode 3, Close Combat, Soulcalibur, Medal of Honor a jiné pecky na vás čekají." (celý článek)

Plná hra: Music Superstar - staňte se hvězdou!

Bleskovka dne: Jak je to s hraním u nás?

Váš názor Další článek: Šílení Animáci ve hře, ze které určitě zešílíte

Témata článku: , , , , , , , , , , , , ,