Nový týden: recenze Fable, NHL 06 a Metroid Prime 2

Recenze her Fired Up!, World Tour Soccer, Metroid Prime 2, Fable, NHL 06, Metalheart, Unleashed, Metal Gear Acid * Preview Prey * Tokio Game Show 2005 - co kdo kde kdy a jak? * Nové hry na obzoru: Brothers in Arms 3 * A další články

5x tip týdne: Recenze: Metroid Prime 2 – světlo a tmaRecenze: Fable - pohádka pro všechnyRecenze: NHL06 – zamrazí vásRecenze: Metal Gear Acid – Snake ukazuje kartyPreview: Prey – hrdinou, ale nerad

Plná hra týdne: Zdarma: Hotcars - vydařené závody

Pondělí - 19.9.2005 ... Recenze Fable

Recenze: Fable - pohádka pro všechny

Petr Kolář: "Fable (n): 1 - bajka, pohádka s morálním ponaučením 2 - Hra z dílen Lionhead Studios, která si zaslouží pozornost" (celý článek)

  

Recenze: Metroid Prime 2 – světlo a tma

Martin Zavřel: "Vedle trháků Halo 2 a Killzone na konkurenčních platformách sice trochu zapadlo, nicméně pokračování nejslavnější FPS pro GameCube si rozhodně zaslouží vaši pozornost. Nabízíme vám tedy možnost se podívat, jak to vypadá, když se akční plošinovka viděná vlastníma očima opravdu povede." (celý článek)

  

Plná hra: Zdarma: Little Cowboy - na divokém západě

Bleskovka dne: Next-gen konzole překonaly příchod PS2

Úterý - 20.9.2005 ... Recenze NHL 06

Recenze: NHL06 – zamrazí vás

Alan Jarrar: "Někteří z nás se již na podzim třesou zimou, jiní se třesou, protože každé září se vrací virtuální obdoba královny zimního sportu – ledního hokeje. Já patřím mezi ty druhé. A vy?" (celý článek)

  

Tokio Game Show 2005 - co kdo kde kdy a jak?

Martin Boček: "Jak vypadá ovladač k Revolutionu? Co ještě zbývá dodělat na PS3? Jak bude vypdata next-gen MGS a další tituly? Jaké nové hry se připravují? Jak vypadá herní budoucnost? Bude Quake 4 nářez? Na tyto otázky jsme vám přinášeli odpovědi během letošní Tokio Game Show - a zde nabízíme jejich shrnutí." (celý článek)

  

Byznys hrátky: Lid Michiganu versus ESA

Martin Boček, Petr Kolář: "ESA se hodlá soudit kvůli vyhlášce * Rekordní návštěvnost na letošním Tokio Game Show * Electronic Arts posilují na burze * Kojima končí s Metal Gear sérií po čtvrtém díle * Jak bude vypadat ovladač k Nintendo Revolution? * PS3 stále nemá ovladač * Kdy se k nám dostane Xbox 360? * A mnohé další, přičemž nechybí ani tabulky prodejnosti" (celý článek)

Plná hra: Zdarma: Green Baize Groovers - kulečník pro každého

Bleskovka dne: Xbox 360 bude zlevňovat

Středa - 21.9.2005 ... Recenze Metal Gear Acid

Recenze: Metal Gear Acid – Snake ukazuje karty

Karel Kališ: "Bez Hidea Kojimy a animovaných sekvencí, ale na tahy, originálně a zábavně. Máme tu další úžasný Metal Gear titul, který dokazuje, že i v jiném žánru uděláte dílo srovnatelné s původní legendou." (celý článek)

Recenze: Metal Heart - Fallout vrací úder

Petr Kolář: "Legendární Fallout se znovu objevil. Tedy, ne úplně, ale spíše jeho klon. Metal Heart je právě tímto klonem, který se snaží překonat svého staršího brášku. A je na nás, abychom posoudili úspěšnost snahy." (celý článek)

  

Plná hra: Zdarma: Trade Wars Revolution - variace hry Lemmings

Bleskovka dne: Zdvojnásobí se cena vývoje her?

Čtvrtek - 22.9.2005 ... Brothers in Arms 3

Recenze: Unleashed – nespoutaná podívaná ve velkém stylu

Lukáš Bryksa: "Studenti utíkají zpátky do škol, profesoři se vrací za své stoly a pracující přijíždějí z dovolených. A právě v této době se v kinech objevuje další akční trhák, tentokrát v hlavní roli s Jet Lim." (celý článek)

Nové hry na obzoru: Brothers in Arms 3

Jan Horčík: "Těsně před dokončením druhého dílu oznamuje Gearbox Software práce na třetím pokračování své válečné akce Brothers in Arms * Úspěšní Irrational Games naproti tomu chystají datadisk k SWAT 4 * A německý Ascaron připravuje druhé pokračování svého RPGčka Sacred" (celý článek)

  

Plná hra: Zdarma: Hotcars - vydařené závody

Bleskovka dne: Ubisoft se není schopen bránit EA

Pátek - 23.9.2005 ... PP = Preview Prey

Preview: Prey – hrdinou, ale nerad

Martin Klekner: "Naše malá modrá planeta je znovu v nebezpečí. Znovu jsou tu tuny nepřátelských emzáků, kteří si na ni brousí zuby. A znovu je tu i neohrožený hrdina, odhodlaný bránit ji až do posledního dechu. Jenže... Je tomu tak doopravdy?" (celý článek)

Recenze: Fired Up! a World Tour Soccer

Martin Demiger: "Rychlá akce. Brutální zákroky. Stovky příznivců. To jsou společné prvky dnes recenzovaných her. Tím však jejich podoba končí: zatímco Fired Up! potěší příznivce závodů lehce střižených s akcí, WTS se bude zamlouvat sportovně založeným jedincům." (celý článek)

Týden v rubrice Plné hry - legenda se vrací

Tomáš Vrána: "Legenda se vrací! I tak by se dal nazvat podtitulek týdenního přehledu z rubriky Plné hry. A o kom se mluví? Samozřejmě o světoznámé freewarovce Icy Tower, která proslula svou vynikající hratelností. Chcete vědět víc?" (celý článek)

Plná hra: Zdarma: Hold Off Red - pozor na srdeční potíže

Bleskovka dne: Demo na FF XII bude u Dragon Questu VIII

Sobota - 24.9.2005 ... Stahujte nová dema a videa!

Nová Mega: Koho volíš? Bratry, nebo Snakea?

Petr Kolář: "Máte rádi Metal Gear? Pokud ano, jistě už máte stažený trailer na MGS 4, takže vás spíše zaujme demo akce Brothers in Arms. Ostatní trailer jistě rádi stáhnou a případně sáhnou po demoverzích Serious Sam 2, nebo Total Overdose. A ani pětiminutové video z NFS: Most Wanted není k zahození." (celý článek)

Plná hra:  Zdarma: Triplane Fighters - trojplošníky útočí

Bleskovka dne: Nintendo DS bude levnější

Váš názor Další článek: GBA SP s lepším displejem bude i v Evropě

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,