Nový týden: recenze GTA San Andreas

Recenze her GTA: San Andreas, Live For Speed S2, Star Wars Episode 3, Stronghold 2, Roland Garros 2005, Beasts of Rage, Fight Night Round 2 * Nové hry na obzoru: nástupce Total Annihilation * Herní blesk: skryté sexuální hříčky v San Andreas * HDR – High Dynamic Range v kostce * Ragnarok Online - na českých serverech korejského zázraku * A další články

5x tip týdne: Recenze: GTA: San Andreas – opijte se svobodou, Recenze: Fight Night Round 2 – vždyť dát KO je tak snadné, Recenze: Stronghold 2 – středověk neskončil, středověk trvá!, Ragnarok Online - na českých serverech korejského zázraku, Nové hry na obzoru: nástupce Total Annihilation

Plná hra týdne: Zdarma: Jet Boarder - létající skateboardista!

Pondělí - 20.6.2005 ... Recenze Fight Night Round 2

Ragnarok Online - na českých serverech korejského zázraku

David Sláma, Petr Kolář: "Možná znáte cesty Rune-Midgardu poslepu, možná ani netušíte, co je to Ragnarok. Tak jako tak vám má tohle korejské MMORPG co nabídnout. Kouzelný svět velkých očí a malých sukní – totiž ostrých mečů a mocné magie – u nás nabízí rovnou tři servery a my se jim teď podíváme na zoubek." (celý článek)

  

Recenze: Fight Night Round 2 – vždyť dát KO je tak snadné

Karel Kališ: "Ukusování uší, tahání za vlasy a jiné vypečené údery kolikrát můžete shlédnout v televizi při zápasu v boxu. Toto zrovna ve hře Fight Night Round 2 nenajdete, ale jinak obsahuje vše, co správný box má mít. Máte-li neodolatelnou chuť někomu jednu pořádně nasolit, vítejte v ringu." (celý článek)

Obrazárna: Pondělní gigant!

Adam Plechatý: "Pravidelná pondělní Obrazárna je opět tu a tentokrát opravdu praská ve švech! Rekordní počet obrázků z předminulého dílu sice zůstává nepřekonán, avšak kvalitou se mu ten dnešní minimálně vyrovná. Posuďte sami; pod redakční drobnohled jsme si vzali tituly Battlefield 2, Cold War, Sniper a Kameo. Tak se do toho pusťte ať vám to nevychladne!" (celý článek)

Plná hra: Zdarma: Jet Boarder - létající skateboardista!

Bleskovka dne: Gun - GTA na divokém západě

Úterý - 21.6.2005 ... Recenze Beasts of Rage

Recenze: Beasts of Rage - bojovka bez placení

Autoři Freehry.cz: "Čekáte od hry excelentní zábavnost, výbornou hudbu a slušivou grafiku dovršenou výtečnou hratelností pro jednoho nebo i dva hráče? K tomu všemu zcela zdarma, a to jak pro PC, tak pro Dreamcast či PS2? Tato bojová hra, která vás vtáhne do drsné reality, je ojedinělý počin, jenž si prostě nesmíte nechat ujít!" (celý článek)

  

Byznys Hrátky: Jak vydělat na hrách

Petr Kolář: "Na hrách se dá slušně vydělat * Část vývojářů Monolithu přechází pod Sony * Herní tragédie * Naučte se mluvit s Lipsync * Co je potřeba pro nové PC hry" (celý článek)

HDR – High Dynamic Range v kostce

Adam Plechatý: "Nové technologie se na nás valí ze všech stran, autoři se je horečně snaží využívat a hráči jen sténají nad nesnesitelnými nároky moderních her. Jedním takovým technologickým milestonem by měl být očekávaný update The Lost Coast pro Half-Life 2, jenž jako první plnohodnotně využije HDR. Co taková zkratka znamená se dozvíte uvnitř článku." (celý článek)


Bleskovka dne: Zakladatel série GTA dělá pro Xbox 360

Středa - 22.6.2005 ... Recenze Stronghold 2

Recenze: Stronghold 2 – středověk neskončil, středověk trvá!

Martin Demiger: "Středověk. Doba vznešená, plná panovníků a krásných princezen, udatných rytířů a nedobytných hradů, nemocí, jako je mor či cholera, a také jednoho lidského vynálezu: válek. Bojovalo se ostošest, čehož důkazem byl i skvělý Stronghold, který ukázal krásu této historické epochy. Starý pán se nyní vrací v novém slušivém kabátku." (celý článek)

  

Doom: Desková hra - krve jak z prasete

Petr Kolář: "Na základně UAC na Marsu došlo opět ke katastrofě. Zní výstraha červeného poplachu a všechny dveře se zavírají. Tuhle scénu všichni známe. Ale když v tu chvíli staví útočník mapu pro trojici mariňáků, tak je to zase něco jiného. Desková hra Doom není rychlá akce. Co ale je se dozvíte v našem článku." (celý článek)

  

Roland Garros 2005 - sen každého Španěla

Martin Demiger: "Každé sportovní odvětví má jistou metu, o jejíž dosáhnutí se všichni snaží. Hráči ping pongu by v budoucnu rádi reprezentovali v barvách Číny a všichni tenisté se zase snaží vyhrát alespoň jeden ze čtyř grandslamů. Málokomu se ale ve skutečnosti podaří splnit si svůj sen. Láká vás něco podobného? Jak získat čínské občanství vám sice neporadíme, zato vám ale můžeme nabídnout hru, která řeší alespoň problém tenistů." (celý článek)

  

Herní blesk: skryté sexuální hříčky v San Andreas

Jan Horčík: "Tolik očekávané Grand Theft Auto: San Andreas pro PC je dokonce ještě napěchovanější, než jsme doufali! * PlayStation 3 jako základ budoucí celosvětové umělé inteligence? * Čína: hráč odsouzen na doživotí za vraždu spoluhráče * Microsoft chystá film na motivy Halo" (celý článek)

Plná hra: Zdarma: All Out Race - pekelná jízda!

Bleskovka dne: Spellforce 2 - mix RTS s RPG v nádherné grafice

Čtvrtek - 23.6.2005 ... Recenze GTA: San Andreas

Recenze: GTA: San Andreas – opijte se svobodou

David Sláma: "Trvalo to. Půl roku jsme čekali, než nejmladší sourozenec série Grand Theft Auto dorazí na PC. A celou tu dobu nás udržovaly ve varu nadšené ohlasy šťastných majitelů PS2. Ale čekání je u konce a teď je řada na nás, abychom slunné prázdniny prožili v zatemněné místnosti s hrou, jež takřka nemá obdoby. Chcete vědět víc?" (celý článek)

  

Nové hry na obzoru: nástupce Total Annihilation

Jan Horčík: "Chris Taylor se konečně rozhoupal a hodlá nám nabídnout pokračovatele legendární Total Annihilation! * Nizozemští Khaeon chystají nové MMORPG na The Chronicles of Spellborn * Řítí se na nás Asterix & Obelix XXL 2: Mission Las Vegum" (celý článek)

    

Gamestar Speciál - i hráči mají své dny

Petr Kolář: "Gamestar vydává třetí speciál plný návodů, tipů a cheatů, příručku pro ty, kteří již vyzkoušeli všechno a nemohou se hnout z místa. Ostatní zase potěší eastern eggs, neboli vychytávky pro zkoumavé. Kdo hledá, najde sám, ostatní si mohou nechat poradit." (celý článek)

Plná hra: Zdarma: STALKER Survivor - fanoušci, jásejte!

Bleskovka dne: Pirates of the Sword Coast - obří modul pro Neverwinter Nights

Pátek - 24.6.2005 ... Star Wars Episode 3 – pomsta Lucase?

Star Wars Episode 3 – pomsta Lucase?

Matin Boček: "Hra Lego Star Wars před nedávnem překvapila nejednoho hráče a recenzenta svojí kvalitou, zvýrazněnou tématem Hvězdných Válek. Dnes tu máme další titul, který by rád jejich úspěch zopakoval – herní zpracování Třetí Epizody. Zda se hře povedlo totéž co filmu se dočtete v naší recenzi" (celý článek)

  

Týden v rubrice Plné hry – samé nářezy

Tomáš Vrána: "Venku jsou nehorázná vedra a naším jediným útočištěm jsou buďto přecpaná koupaliště, a nebo pohodlí domova. Proč si svůj pobyt nezpříjemnit nějakou povedenou hrou, která bude ještě navíc zdarma? Jen do toho." (celý článek)

Plná hra: Zdarma: El Loco Megabus - adrenalinové 3D závody ve 33Kb!

Bleskovka dne: GTA nepatří dětem do rukou

Sobota - 25.6.2005 ... Stahujte nová dema a videa!

Nová Mega: Červi se vrací

Petr Kolář: "Nebojte se, nejedná se o žádné mailové viry, máme zde pro vás nákazu mnohem horší. Jakmile se zahrajete do Worms Mayhem, tak není možnost vás odtrhnout. A nebo raději hrajete zajímavě zpracované šachy? Není problém, máme také. K tomu spoustu videí, za shlédnutí jistě stojí Project Gotham Racing 3, ET: Quake Wars, HoMaM 5, Officers a v neposlední době Alan Wake." (celý článek)

Plná hra: Zdarma: Live For Speed S2 - závodní online nářez!

Bleskovka dne: Project Gotham Racing 3 - Fotka, nebo obrázek ze hry?

Váš názor Další článek: Project Gotham Racing 3 - Fotka, nebo obrázek ze hry?

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,