Nový týden: recenze Half-Life 2, NFS Underground 2 a GTA: San Andreas

Recenze her Half-Life 2, Need for Speed Underground 2, Grand Theft Auto: San Andreas, Worms Forts, Vietcong: Purple Haze * Preview Deadlands * Nové hry na obzoru: Rainbow Six 4 přichází * Becherov - české GTA * A další články!

5x tip týdne: Recenze: Half-Life 2 - král je mrtev, ať žije král!Recenze: NFS Underground 2 – rychleji a zběsilejiRecenze: GTA: San Andreas - důvod pro koupi PS2Recenze: Worms Forts: V obležení – červíci naruby, Vietcong: Purple Haze – ulovte si svého komunistu

Plná hra týdne: Becherov - české GTA

Pondělí - 29.11.2004 ... Recenzujeme Half-Life 2

Recenze: Half-Life 2 - král je mrtev, ať žije král!

Michal Šefl: "Neuvěřitelné se stalo skutečností. Na sklonku letošního roku konečně přichází Half-Life 2, dlouho očekávaná 3D akce s ambicemi stát se nejlepší hrou roku. Zajímá vás, zda to dlouhé čekání opravdu stálo za to? Zda se jí podaří překonat svého předchůdce a nastavit laťku zas o stupeň výš? Pokud ano, neváhejte... Následující podrobná recenze je určena právě pro vás." (celý článek)

   

Rozhovor: Hypermax – konkurence pro CD Projekt?

Jan Morkes: "Hypermax se na českém vydavatelském trhu pohybuje už více než rok. Stále však zůstává pro většinu hráčů velkou neznámou. Na kontě přitom má kompletně do češtiny přeloženého Painkillera, Knighshift, ZOO Empire a další. Jaké jsou další plány firmy, která svými lokalizovanými tituly hodlá konkurovat CD Projektu? Zeptali jsme se Lukáše Macury, manažera projektu." (celý článek)

OPS2, 33. číslo – předvánoční smršť recenzí

Martin Zavřel: "Prosincové číslo Oficiálního PlayStation 2 magazínu přetéká dle očekávání recenzemi předvánočních trháků, kterým jasně kraluje GTA: San Andreas a Prince of Persia 2. Zda časopis udělil druhou „desítku“ ve své historii a co dalšího nabízí na svých stránkách i dvou přiložených DVD, to se můžete dočíst právě zde." (celý článek)

Plná hra: Tipsport Extraliga - hokej nebo pong?

Bleskovka dne: Čip pro PS3 bude představen v únoru

Úterý - 30.11.2004 ... Recenzujeme NFS Underground 2

Recenze: NFS Underground 2 – rychleji a zběsileji

David Sláma: "A je to tady. Kvůli problémům Acclaimu nevychází Juiced, a tak se již osmý díl Need for Speed – Underground 2 – vydává na spanilou jízdu sám. EA nám stačili ohledně svého nového dítka naslibovat poměrně dost, na místě jsou tedy obavy, zdali své sliby také vyplní... tedy už nejsou, protože další pokračování NFS má téměř vše, co je potřeba. Přesvědčte se o tom v naší recenzi!" (celý článek)

   

Preview: Settlers V: Heritage of Kings - návrat legendy

Karel Kališ: "Settlers se vracejí a s nimi opět milióny panáčků, domečků a dalších nezapomenutelných prvků. Opět nás čekají ty všední a přitom roztomilé problémy kam postavit farmu, aby nebyla daleko pro vodu na zalévání a přitom bylo blízko k mlýnu. A nesmí chybět ani roztomilá grafika. Nebo ne? Nová doba si žádá nové přístupy, a ani Settlers nezůstali ušetřeni. Naše preview vám poví, co staronová legenda ve své poslední inkarnaci nabídne." (celý článek)

   

Byznys hrátky: Civilizace na prodej

Martin Boček: "Čip pro PS3 bude představen v únoru * Kdo si koupil Civilizaci? * Sony si bouří fanoušky * Jak prodává Nintendo? * Co teď letí v Japonsku? * Doom 3 pojede pod Linuxem * V Jižní Koreji zakázali prodej hry Ghost Recon 2 * World of Warcraft jde nadračku * A pak tu jsou nezbytné tabulky" (celý článek)

Plná hra: Dr.Green - brutální FPS

Bleskovka dne: Nový Zéland zakazuje Postal 2 pod hrozbou vězení a pokut!

Středa - 1.12.2004 ... Recenzujeme GTA: San Andreas

Recenze: GTA: San Andreas - důvod pro koupi PS2

Jan Horgoš: "Na tuhle hru se těšil snad každý, kdo hrál předchozí díly. Její jméno je skloňováno ve všech pádech snad v celém herním světě. Chválí ji, obdivují, staví na první příčky hitparád prodejnosti. Mají pravdu, nebo jde jen o další nafouknutou bublinu, která po zakoupení hry rychle splaskne? Přesvědčte se sami." (celý článek)

   

Vox Populi: Jste spokojeni s cenou her? Může se zdražovat?

Jan Morkes: "Docela nedávno proběhla internetem zpráva upozorňující na vzrůstající náklady na vývoj her, které podle všeho mohou vést k paušálnímu zvýšení jejich cen zhruba o deset dolarů. Má tento argument své reálné opodstatnění? Je pravděpodobné zdražení? Jak jsme na tom my, co se týká cenové hladiny nových her?" (celý článek)

Plná hra: Dangerously Hidden - střílení a opět střílení

Bleskovka dne: Nejprodávanější hry ve Velké Británii

Čtvrtek - 2.12.2004 ... Recenzujeme Worms Forts

Recenze: Worms Forts: V obležení – červíci naruby

Jan Morkes: "ojechtivá růžová stvoření se vrátila. Legendární Worms opět berou do rukou bazuky, granáty, kuřata, staré důchodkyně či létající hrochy s jedním jediným cílem – zlikvidovat protivníky. Dopomáhat jim k tomu má nejen červí bůh, ale také nové strategické pevnosti, jejichž potenciál naruby obrací klasickou červí taktiku. Ku prospěchu věci?" (celý článek)

  

Nové hry na obzoru: Rainbow Six 4 přichází

Jan Horčík: "Máte rádi týmové akce ve stylu Rainbow Six? Tak se těšte na Rainbow Six 4! * A co takhle masivně multiplayerové online hry, hmmm? Pak zkuste třeba nástupce Neocronu, Neocron 2! * Anebo polsko-italskou žáležitost jménem Sigonyth: Desert Eternit" (celý článek)

     

Preview: Deadlands - neklasický western

Martin Demiger: "Originalita je tím nedostatkovým artiklem, po němž je dnes největší poptávka. Tak, jako se v dobách komunismu čekalo hodiny ve frontě na ovoce, tak by se jednou mohlo čekat i před herními obchody na zakoupení titulu Deadlands. Potenciál mu totiž jistojistě nechybí." (celý článek)

   

Plná hra: Astral Mega Invaders - vesmírné rakety

Bleskovka dne: Dealer překoná meze GTA

Pátek - 3.12.2004 ... Recenzujeme Vietcong: Purple Haze

Vietcong: Purple Haze – ulovte si svého komunistu

Michal Klement: "Tématika války ve Vietnamu je na PlayStation 2 tento podzim v módě. Po titulech Conflict: Vietnam a Shellshock se na naše černé miláčky konečně dostal PC hit od týmu Pterodon. Název Vietcong je pro konzolovou konverzi vybaven podtitulem Purple Haze a čeští tvůrci originálu možná litují, že se konverze nezhostili sami. Proč? Dozvíte se v naší recenzi." (celý článek)

  

Becherovka Game 2004 – slavnostní vyhlášení

Tomáš Vrána: "Pět let, to je poměrně dlouhá doba. A právě pátým rokem se na freeware scéně angažuje Becherovka Game, jejíž vyhlášení proběhlo teprve nedávno. Zajímají-li vás tedy volně šiřitelé hry a jejich zákulisí, neváhejte si přečíst tuto stručnou reportáž" (celý článek)

Týden v rubrice Plné hry: 3D akce a sporty

Tomáš Vrána: "Uplynulý týden v rubrice Plné hry byl bohatý zejména na 3D akční FPS, které vhánějí tolik žádaný adrenalin do krve. Nechyběly však ani sportovní tituly, ať už pasivní nebo ryze aktivní. No a jedna erotická hra týdně se u nás již stala žádanou samozřejmostí." (celý článek)

Plná hra: Becherov - české GTA

Bleskovka dne: Problémy v AMD Cyber Teamu

Sobota - 4.12.2004 ... Stahujte nové techdemo FarCry!

Nová mega: stahujte FarCry TechDemo

Jan Horčík: "Kromě technologického dema příští verze CryEnginu, na které poběží další dílko z laboratoří německých CryTek vám nabízíme ke stažení také demo nové adventury Sentinel: Descendants in Time a videa z očekávaných pecek Ghost Recon 2 či Prince of Persia 2." (celý článek)

Plná hra: Řež Bechere - vícemiss v akčních hrách

Bleskovka dne: Co najdeme v Civilizaci 4

Váš názor Další článek: Blizzard nasazuje nulovou toleranci

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,