Nový týden: recenze Moto GP4 a Trackmania Sunrise

Recenze her Moto GP4, Trackmania Sunrise, SpongeBob SquarePants: The Movie, 1944: Bitva v Ardenách * Nové hry na obzoru: SiN 2 * Herní blesk: film podle Maxe Payna * Byznys hrátky: Sony a její PS3 * Naslouchající a mluvící počítač bude poprvé vyzkoušen ve vesmíru * A další zajímavé články

5x tip týdne: Recenze: Trackmania Sunrise - bláznivá jízda, Herní blesk: film podle Maxe Payna, Recenze: Moto GP4 – návrat krále?, Recenze: SpongeBob SquarePants: The Movie – mořské dobrodružství, Recenze: 1944: Bitva v Ardenách – poslední dílek do skládanky

Plná hra týdne: Zdarma: Hedgehog in Quake 2 - nečekaná online řežba!

Pondělí - 4.7.2005 ... Na prázdniny s Black and White 2!

Zdarma: War on Terrorism - Usáma útočí!

FreeHry.cz: "Kulky sviští okolo přilby, mudžáhidové najíždějí po stovkách na svých ořích. Cílů je více než munice. Šance na vyniknutí pro zdatného amerického vojáka, který se nikdy ničeho nebojí. Zamířit… pal!… tak tenhle už nikomu škodit nebude. To je dvacátý..." (celý článek)

Obrazárna: Na prázdniny s Black and White 2!

Adam Plechatý: "Týden se s týdnem sešel a spolu s prvními prázdninovými dny tu máme i nový díl pravidelné Obrazárny. V článku, který pro vás střádá ty nejlepší screenshoty, jež se za celý týden urodily, se tentokrát setkáte s Black and White 2, NBA Live 2006, Starship Troopers či Shattered Union. Tak se na ně podívejme!" (celý článek)


 

Bleskovka dne: Informace o SIN 2 - hříšný Steam

Úterý - 5.7.2005 ... Sony a její PS3

Byznys hrátky: Sony a její PS3

Martin Boček: "Bude PS3 počátkem konce společnosti Sony? * V USA bude provozovatel peer-2-peer odpovědný za obsah sítě * Microsoft si chce podat licenci na hardware Xboxu * Budou Xbox 360, Nintendo DS a PSP vzájemně kompatibilní? * Jak se prodává PSP? * Blizzard uspořádá BlizzCon" (celý článek)

Plná hra: Zdarma: Glace - konečně pořádná skákačka

Bleskovka dne: The Incredibles málem zabíjeli

Středa - 6.7.2005 ... Recenze Moto GP4

Recenze: Moto GP4 – návrat krále?

Martin Demiger: "Auta, letadla, náklaďáky… Všechny tyto dopravní prostředky jsou nám z virtuálních silnic dobře známy díky hrám, které se jimi zabývají. Bohužel s motorkami už to není tak slavné. Naštěstí je tu série Moto GP, která se se svým čtvrtým pokračováním opět snaží dokázat, že je nejlepší. Daří se jí to? Odpovědět je těžší než kdykoli předtím." (celý článek)

  

Herní blesk: film podle Maxe Payna

Jan Horčík: "Nová generace herních konzolí se možná stane běžně dostupným spotřebním zbožím mnoha různých značek * Filmaři chtějí převést Maxe Payne na filmové plátno * Hráče zasáhl blesk, když hrál na své PlayStation 2 * Jedenáctiletý chlapec zranil svou příbuznou, když si hrál na Úžasňákovi" (celý článek)

Plná hra: Zdarma: Zombie Ripper - pojďte je dorazit!

Bleskovka dne: Possession - máte rádi mozečky?

Čtvrtek - 7.7.2005 ... Recenze Trackmania Sunrise

Recenze: Trackmania Sunrise - bláznivá jízda

Petr Kolář: "Svět se zbláznil. Po skončení série F1 se nadšenci rozhodli pořádat závody v Trackmanii. Auta bez žádných omezení se ženou spletitými dráhami s lopingy a šílenými skoky. To vše v rychlostech kolem 400 km/h. A přitom se závodníci skvěle baví. Proč? Je to jen počítačová hra Trackmana Sunrise." (celý článek)

  

Nové hry na obzoru: SiN 2

Jan Horčík: "Pokračování legendární 3D akce Sin, která bohužel zůstala skryta ve stínu Half-Life, nehodlá znovu promarnit příležitost * Skupina nezávislých vývojářů z celého světa se spojila, aby pracovala na klasické adventuře Destinies * Malá ruská firmička Arise chystá realtime strategii Desert Law" (celý článek)

    

Plná hra: Zdarma: Der Rote Baron - poleťte vstříc smrti

Bleskovka dne: Švédsko: Konec internetového pirátství!

Pátek - 8.7.2005 ... Recenze SpongeBob SquarePants: The Movie

Recenze: 1944: Bitva v Ardenách – poslední dílek do skládanky

Martin Demiger: "Říká vám něco název trefně pojmenované trilogie WWII Battle Colection? Že ne? A co takhle první dva díly Desert Rats vs Afrika Korps a D-Day?Ááá, už jste doma. Levné, ale kvalitní. Krátké, ale zábavné. Historicky přesné, ovšem nikoliv nudné. A nyní do dvoudílné puzzle-rodinky přibyl další kousek, v němž zavítáme do Arden." (celý článek)

  

Recenze: SpongeBob SquarePants: The Movie – mořské dobrodružství

Karel Kališ: "Hra podle filmu. Stačí pronést tyto tři slova a většina znalých hráčů se schovává co nejhlouběji to jde do svých herních doupat. Většina herní produkce dle filmového zpracování má totiž jediný úkol, vymačkat co nejvíc peněz z fanouška, dokud to jde. Ovšem, že jde takovou hru udělat dobře, se nám pokouší dokázat animovaný SpongeBob." (celý článek)

  

Plná hra: Zdarma: DragonFire - cesta draka

Bleskovka dne: Bloodrayne 2 – královna noci je hotova

Sobota - 9.7.2005 ... Mluvící počítač pro NASA

Naslouchající a mluvící počítač bude poprvé vyzkoušen ve vesmíru

Živě: "Fanoušci filmu Vesmírná odysea se jistě zaradují. NASA totiž připravuje ve spolupráci s počítačovými firmami systém, který bude poslouchat verbální pokyny astronautů a podle nich pak povely vykonávat; zařízení bude rovněž schopné hovořit. Není však lepší zvolit něco méně rizikového? A vůbec, Microsofte a IBM, kde jsou ty dlouho slibované počítače s rozpoznáváním lidské řeči?" (celý článek)

Plná hra: Zdarma: Hedgehog in Quake 2 - nečekaná online řežba!

Bleskovka dne: Stalo se 8.7. - Stalker opět odložen!

Váš názor Další článek: Battlefield 2: A servery padají

Témata článku: , , , , , , , , , ,