Nový týden: recenze Richard Burns Rally

Recenze her Richard Burns Rally, Blitzkrieg Burning Horizon, Alias * První dojmy: Summer Games 2004 – ve víru olympiády * Muzeum: Caesar 3 – stará láska nerezaví * Temný Level 116: Doom a vetřelec Giger * Byznys hrátky: Švédští vězni si již na PS nezahrají * Redaktoři Doupěte komentují Doom 3 * A další články...

5x tip týdne: Redaktoři Doupěte komentují Doom 3, Byznys hrátky: Švédští vězni si již na PS nezahrají, Temný Level 116: Doom a vetřelec Giger, Recenze: Richard Burns Rally - Král Richard I.?, Muzeum: Caesar 3 – stará láska nerezaví

Plná hra týdne: Penguin Panic - tučňák zachránce

Pondělí - 16.8.2004 ... Komentujeme DOOM 3

Redaktoři Doupěte komentují Doom 3

Martin Zavřel: "Protože názory na nejočekávanější hru naší doby, která právě dorazila na pulty českých obchodů, se stále různí, rozhodli jsme se doplnit naši recenzi komentářem jednotlivých redaktorů Doupěte, kteří už Dooma 3 hráli a neutekli nám zrovna z redakce na dovolenou. Pokud vás zajímá názor, že "Doom 3 oceníme až za pár let" a další, přečtěte si komentáře redaktorů Doupěte!" (celý článek)

OPS2, srpnové číslo – 25 obrázků z nového GTA

Martin Zavřel: "Léto konečně ukazuje slunečnou tvář a zasažen byl i oficiální PlayStation 2 magazín. Opálená kráska si olizuje rty na obálce, další takové čekají uvnitř čísla. Kromě nádherných žen si s novým OPS2 užijete největší tématický článek v historii časopisu (GTA: San Andreas – 12 stránek), pořádnou porci odhalení z MGS3 a nebo další lákavé obrázky a informace z Final Fantasy XII." (celý článek)

Plná hra: Dark Mouse - myš v ohrožení

Bleskovka dne: Válečný konflikt opět na nových obrázcích z Battlefield 2

Úterý - 17.8.2004 ... Švédové už si nezahrají!

Recenze: Alias - víc než jen agentka CIA

Ladislav Nosákovec: "Po titulech jako je Splinter Cell nebo nedávno vydaný Thief 3 k nám do redakce konečně dorazila další z řady očekávaných stealth akcí letošního roku. Alias přichází na trh v nezáviděníhodném období herního sucha, a proto bude dvojnásobně těžké u hráčů uspět. Zajímá vás, jak titul v hlavní roli s dámskou hrdinkou nakonec dopadl? Pak neváhejte a čtěte dále." (celý článek)

  

Byznys hrátky: Švédští vězni si již na PS nezahrají

Martin Boček: "Ve švédských věznicích zakázali konzole * GeForce 6600 - karty pro masy * DJ Paul Oakenfold bude dělat hudbu ke hrám EA * Wings of War: Nová hra od Illusion Softworks * Doom 3 přinese datadisk, demo i první patch * Kdy vyjde US verze Xenoságy? * A samozřejmě tu pro vás máme i nášup tabulek prodejnosti pro Británii i USA" (celý článek)

Plná hra: Penguin Panic - tučňák zachránce

Bleskovka dne: Miss vývojář 2004 aneb zrcadlo, kdo je nejkrásnější?

Středa - 18.8.2004 ... Recenze Blitzkrieg Burning Horizon

Recenze: Blitzkrieg Burning Horizon - nová nacistická ofenziva

Martin Demiger: "S chystanými strategiemi z prostředí druhé světové se roztrhl pytel. Do vydání většiny z nich ale ještě nějaký ten pátek chybí, čehož mohli tvůrci Blitzkriegu využít k upevnění vlastních pozic na trhu. Povedlo se jim potvrdit své kvality v novém stand-alone datadisku? Je Blitzkrieg stále nejlepší RTS s námětem nejstrašnějšího konfliktu všech dob?" (celý článek)

   

Temný Level 116: Doom a vetřelec Giger

Jan Morkes: "Vzhledem k datu vydání se to zdá prakticky nemožné, nicméně je to pravda. Díky vřelým vztahům s Activisionem se v srpnovém Levelu můžete začíst do recenze DOOMa 3, z níž se samozřejmě stal tahák čísla podpořený netradičním provedením obálky. Mimo pekla však na vás čekají i další zajímavé recenze – Gooka 2, Spider-Man 2 – a dostane se i na jednu netradiční návštěvu." (celý článek)

Plná hra: Warning Forever - letíme a bojujeme

Bleskovka dne: Jaké hry nám nadělí Nintendo pod stromeček?

Čtvrtek - 19.8.2004 ... První dojmy z Olympiády

První dojmy: Summer Games 2004 – ve víru olympiády

Tomáš Vrána: "Letní olympiáda v Aténách je v plném proudu, mnozí z nás u televizních obrazovek s napětím sledují výkony českých sportovců, někteří si raději něco zahrají. Když už máme ten sportovní svátek, což takhle si trochu pasivně nezasprintovat, nezastřílet nebo nezaskákat? To vše je možné v Summer Games 2004, které nám bylo k dispozici pro trochu nezvyklé první dojmy." (celý článek)

  

Nové hry na obzoru: 2x budget a jeden datadisk

Jan Horčík: "Hraje někdo z vás Massive Assault, tu odvážně nově pojatou tahovou strategii? Pokud ano, pak zbystřete své slechy i vidy, představíme vám dnes datadisk * A kromě toho si také zasportujeme se Summer Games 2004 * A vypravíme se do džungle v druhém pokračování budgetovky Marine Sharpshooter" (celý článek)

     

Plná hra: Disasteroids 3D - vzůro do vesmíru

Bleskovka dne: Counter Strike: Source jde do veřejného betatestu

Pátek - 20.8.2004 ... Vzpomínáme na Caesara

Muzeum: Caesar 3 – stará láska nerezaví

Alan Jarrar: "Kdo by neznal Caesara III? Hru, která se nesmazatelně zapsala do historie. Od jejího vydání až doposud jsou všechny nové budovatelské strategie právě s ním srovnávány. Ceasar 3 nabídl skvělý příběh, fantastickou hratelnost i famózní nápad s řadou inovací. Pojďme si připomenout jeho zlaté časy. Tak vzhůru do toho, císař již čeká!" (celý článek)

  

Recenze: Richard Burns Rally - Král Richard I.?

Jan Spáčil: "Kolorit každoročního přetahování se o nejlepší časy u fanoušků rallye mezi WRC a CMR je po delší době konečně vyveden ze zavedených kolejí přítomností třetího do party, který nejenže neslibuje nebýt jen do počtu, ale hodlá to oběma harcovníkům pěkně natřít. Jméno k tomu má v pravdě královské; Richard králem nebo málem? Dozvíte se v naší PS2 recenzi!" (celý článek)

   

Plná hra: TuxRacer - tučňák na trati

Bleskovka dne: Co přinese EyeToy: Play 2?

Sobota - 21.8.2004 ... Stahujte nejnovější downloady!

Nová mega: DOOM 3, Half-Life 2, Counter-Strike: Source a další sladkosti

Jan Horčík: "Dema Armies of Exigo, Port Royale 2 * Trailery Need for Speed Underground 2, Half-Life 2, Counter-Strike: Source, Colin McRae Rally 2005, The Sims 2, SuperPower 2 * DOOM 3 - modpack č. 3, Far Cry - kooperativní mód, ovladače ATI Catalyst 4.8 a další..." (celý článek)

Plné hry: FlashFun: Smasher - Arkanoid v novém! a The Line Continues - čára pokračuje

Bleskovka dne: Heart of Empire: Rome - nový Caesar?

Downloady týdne: Railroad Tycoon 3 - datadisk Coast to Coast ZDARMA, Grand Thef Auto: San Andreas - stahujte první trailer!, Armies of Exigo - stahujte demo povedené fantasy strategie!, DOOM 3 Mod pack číslo 3 - stahujte další balíček modů!, Counter-Strike: Source - stahujte výborný třináctiminutový filmeček!, Colin McRae Rally 2005 - stahujte strhující nové záběry!, Need for Speed Underground 2 - stahujte povedený trailer!

Váš názor Další článek: Rendery postav pro Virtua Fighter: Final Tuned

Témata článku: , , , , , , , , ,