Nový týden: recenze Splinter Cell: Chaos Theory

Recenze her Timesplitters: Future Perfect, GOTCHA!, Tom Clancy`s Splinter Cell: Chaos Theory, Cold Fear, Suikoden 4 * Preview: Bard’s Tale* Nové hry na obzoru: další Harry Potter a Jagged Alliance ve 3D! * Plnou parou do světa online her - část druhá * A další zajímavé články

5x tip týdne: Recenze: Tom Clancy`s Splinter Cell: Chaos Theory – týden by měl mít osm dní, Recenze: Cold Fear – zombíci po francouzsku, Recenze: Timesplitters: Future Perfect – návrat do budoucnosti, Preview: Bard’s Tale – s písní na rtech, Plnou parou do světa online her - část druhá

Plná hra týdne: Not For Kids: Online Game - tisíce krásek zdarma!

Pondělí - 11.4.2005 ... Jaký je Splinter Cell: Chaos Theory?

Recenze: Tom Clancy`s Splinter Cell: Chaos Theory – týden by měl mít osm dní

Martin Demiger: "Když se k vám zezadu přiblíží cosi, co neslyšíte, má to u sebe nejmodernější špionážní vybavení a navíc ještě zeleně svítící oči, jistě to u vás nevzbudí zrovna důvěru. Jmenuje-li se ale Sam Fisher, situace se rázem mění. Sam se nám již dvakrát ukázal v tom nejlepším světle a ani do třetice všeho dobrého nás nezklamal." (celý článek)

   

Recenze: GOTCHA! - dostal jsem to!

Jiří Mataj: "Počítačových her zabývajících se problematikou paintballu není mnoho, a když už nějaká taková vyjde, její kvalita je povětšinou nevalná. Jak je to s posledním počinem německých Sixteen Tons, autorů simulátoru krizových situací Emergency? To se vám pokusíme vylíčit v následující recenzi a bude lepší, připravíte-li se raději na krizovou situaci." (celý článek)

   

Plná hra: Not For Kids: Online Game - tisíce krásek zdarma!

Bleskovka dne: Battlezone vylepšuje strojový park

Úterý - 12.4.2005 ... Recenze Cold Fear

Recenze: Cold Fear – zombíci po francouzsku

Jaroslav Osička: "Dostává se nám opět adrenalinové dávky v podobě napínavé akční hry o přežití, která je situována do rozbouřeného oceánu. Mnozí se už určitě začínají těšit, případně nekontrolovatelně třást v očekávání této variace na známé téma. A určitě mají proč – na hráče čeká spousta nemrtvých nepřátel, řešení záhad a hlavně pořádná atmosférická akce." (celý článek)

   

Byznys hrátky: Xbox 2 v televizi?

Martin Boček: "Další díl Lary Croft na obzoru * Xbox 2 se představí již za měsíc! * Slovenská obdoba Invexu - Cofax - se letos nekoná * Režizér Godfathera (Kmotr) se postavil proti hře na motiv jeho filmu * Za co utratí Američané víc než za hry? Za hudbu ne, ale za DVD! * A samozřejmě nesmí chybět obvyklé tabulky" (celý článek)

Plná hra: Steel March - obří roboti

Bleskovka dne: Jagged Alliance 3D - screenshoty, informace!

Středa - 13.4.2005 ... Recenze Timesplitters: Future Perfect

Recenze: Timesplitters: Future Perfect – návrat do budoucnosti

Karel Kališ: "Král FPS her na PS2 se vrací a slibuje ještě víc než minule. Slibuje víc příběhu, víc akce, víc humoru, víc modů a v neposlední řadě daleko víc multiplayerových možností. A taky víc opic. Ovšem znamená to více zábavy? Dokáží se Timesplitters zařadit zpátky mezi herní špičku, nebo machři z Free Radical udělali krok vedle? To vše se dozvíte v naší recenzi." (celý článek)

    

Preview: Bard’s Tale – s písní na rtech

Karel Kališ: "Bardové jsou romantičtí chlapíci, kteří se toulají po světě, skládají písničky a večer zpívají lidem o heroických skutcích udatných reků. Nebo také pějí krásným dámám romantické balady pod jejich okny. Pokud si takhle představujete bardy, tak hlavní hrdina v připravované diablovce vás velmi rychle vyvede z omylu. Pojďme se s ním seznámit." (celý článek)

   

Plná hra: The Secret of Manes - zabte všechny

Bleskovka dne: Doom 3: Máme co závidět konzolistům?

Čtvrtek - 14.4.2005 ... Nový Harry Potter a Jagged Alliance

Plnou parou do světa online her - část druhá

Michal Šefl: "Patříte mezi nadšené hráče RPG her? Rádi se bavíte? Ještě jste nezkusili žádnou online hru, ale chtěli byste? Či snad již online hrajete, ale hledáte nové možnosti? Jestliže jste alespoň na jednu z otázek odpověděli kladně, nenechte si ujet vlak do světa online her! Možná vám v tom pomůže i náš již druhý článek na toto téma." (celý článek)

   

Nové hry na obzoru: Harry Potter a Jagged Alliance

Jan Horčík: "Electronic Arts se chystají vypustit na všechny dostupné platformy dalšího Harryho Pottera * Kdo má rád klasiku, možná se trochu zhrozí chystaného projektu Jagged Alliance 3D * Pro příznivce RPGček je připraven Etrom, který již brzy dorazí na pulty obchodů" (celý článek)

  

Plná hra: Chasm - v pivu je síla

Bleskovka dne: Codemasters na E3? Letos bez her

Pátek - 15.4.2005 ... Recenze Suikoden 4

Recenze: Suikoden 4 – dobrodružství bez emocí

Karel Kališ: "Je to tady! Další pokračování slavné RPG série, kterou mnozí obdivují víc než legendární Final Fantasy. Tentokrát vás dobrodružství zavedou do exotického prostředí malebných ostrůvků uprostřed oceánu. Dokázali borci z Konami udržet vysoko nastavenou laťku zábavy, nebo ji tentokráte nešikovně shodili? Napněte plachty a vzhůru na recenzi. A pozor na mořskou nemoc." (celý článek)

   

Týden v rubrice Plné hry – v rytmu FPS stříleček

Tomáš Vrána: "Uplynulý týden se nesl ve znamení akčních her. Hned dvě FPS střílečky jdou ruku v ruce s jednou futuristickou mlátičkou. Samozřejmě nesmí chybět vypečená adventura, která nadělala redakci serveru FreeHry.cz svou obtížností mnoho vrásek. To ovšem není ani zdaleka všechno." (celý článek)

Plná hra: Billardsimulation - kulečník je zpět!

Bleskovka dne: Filmový Doom odložen, dočkáme se až koncem října

Sobota - 16.4.2005 ... Stahujte nová dema a videa!

Nová mega: Kopie a originalita

Petr Kolář: "Pokud uvažujete, zda je originalita her ta tam, můžeme vás ujistit, že tomu tak není. Ke stažení sice máme i tituly jako poslední díl série Eastside Hockey Manager, Project Snowblind a Restricted Area, žádný z nich však objevností nepřekoná Psychonauts. Ti mají k demu ještě dvě dokonalá videa, takže je kde vybírat. Mezi ukázkami ještě září perly jako Guild Wars, Doom 3 a Pariah, takže jediná linka nezůstane suchá." (celý článek)

Plná hra: Duck Hunter 3D - jen počkej, kachno!

Bleskovka dne: Quake 4: Detaily o příběhu a nový přírůstek do galerie!

Váš názor Další článek: Quake 4: Detaily o příběhu a nový přírůstek do galerie!

Témata článku: , , , , , , , , ,