Nový týden: recenze Star Wars KOTOR 2

Recenze her Star Wars Knights of the Old Republic 2, Seal of Evil, Death by Degrees, Def Jam Fight for NY * Preview: Act of War - Direct Action * Echelon CZ: skvělý vesmírný simulátor ZDARMA v dalším Doupěti * Reportáž: PS2 Pro Evolution G-Slam 04 * A další zajímavosti

5x tip týdne: Recenze: SW: KotOR2 – The Sith Lords – Síla s námi, V zákulisí Doupěte: leden 2005 – nuda v Brně?Byznys hrátky: Nebezpečné Xboxy?, Recenze: Death by Degrees – Tekken trochu jinak, Echelon CZ: skvělý vesmírný simulátor ZDARMA v dalším Doupěti  

Plná hra týdne: RuneSword 2 - RPG jak má být!

Pondělí - 21.1.2005 ... Recenze SW KOTOR 2

Recenze: SW: KotOR2 – The Sith Lords – Síla s námi

Martin Demiger: "Long time ago, in a galaxy far far away... Kdo by neznal větu, která již tradičně uvozuje každý díl Hvězdných válek. Nyní nám sem přišel druhý díl RPG ze světa rytířů Jedi; následovník hry, která sklidila nejedno ocenění. Zase jednou se podíváme do dávné minulosti, celá tisíciletí před filmové události. Chcete-li vědět, má-li cenu se přidávat na některou stranu Síly, tak neváhejte a čtěte." (celý článek)

   

Tipy a triky: Prince of Persia: Warior Within

Adam Plechatý: "Sepsali jsme pro vás hrst rad, jak hrát a vyhrát v novém pokračování hry Prince of Persia – Warior Within. Takže pokud si snad náhodou nevíte ve hře rady, pokud hledáte nějaké tipy do začátku nebo pokud vás prostě jen zajímají nějaké ty herní špeky a finty, neváhejte a čtěte." (celý článek)

Plná hra: Freeride Trash - závod v budoucnosti

Bleskovka dne: Informace o datadisku Half-Life 2

Úterý - 22.2.2005 ... V zákulisí Doupěte

V zákulisí Doupěte: leden 2005 – nuda v Brně?

Martin Boček: "Bylo nebylo, den se dnem se sešel a zase jednou přišel čas podívat se trochu do zákulisí Doupěte. Řekneme si, co vše se zde v průběhu ledna přihodilo, jak redaktoři přečkávají herní zimu a zda při tom chrápou jako medvědi. Podíváme se, kdo nový nám sem přibyl, ale ani staré známé firmy nenecháme na pokoji. Dozvíte se, jak se herní novinář baví v lednu; jak jsme se vypořádali s krizí ve vlastních řadách a co všechno obnáší sestavit nový redakční tým." (celý článek)

Recenze: Def Jam Fight for NY – klub rváčů

Martin Zavřel: "Přáli jste si někdy mlátičku, ve které by se neprali uhlazení bojovníci ve fantastických oblecích, nýbrž obyčejní chlapi z ulice? Mlátičku, která by vyprávěla ucelený, uvěřitelný a silný příběh? Mlátičku se 40 postavami celebrit showbyznysu, jejich písněmi a dokonale undergroundovou atmosférou? Překvapivý hit zimní sezóny vám tohle všechno dá – a ještě něco navíc." (celý článek)

  

Byznys hrátky: Nebezpečné Xboxy?

Martin Boček: "Xbox žije vlastním životem? Možná; a nebezpečným... * Sega se již připravuje na next-gen konzole * Vývojářské herní ceny - nominace * Jak se prdával World of Warcraft v Evropě? * Troika Games, autoři Vampire Bloodlines, končí * A samozřejmostí jsou i přehledy prodeje her z Británie a USA" (celý článek)

Plná hra: Chase HQ2 Evo - super rallye ZDARMA

Bleskovka dne: Další perly od amerických legislativců

Středa - 23.2.2005 ... Recenze Seal of Evil

Recenze: Seal of Evil – Diablo po čínsku

Přemysl Víška, Ivan Platonov: "Nosíme čínské oblečení, jíme čínské nudle z čínského nádobí, kompletujeme počítače z čínských dílů - a hrajeme čínské počítačové hry. Nevadí, že jsou často horší než jejich „domácí“ konkurence. Naši pevnost dostanou počtem... Teď jde o to, jestli je Seal of Evil stejný - nebo jestli se jedná o čestnou výjimku. Ale to se dočtete až v následující recenzi." (celý článek)

   

Recenze: Death by Degrees – Tekken trochu jinak

Martin Boček: "Jak by asi vypadal Metal Gear Solid, kdyby byl Snake žena? Jak by asi vypadal Resident Evil, kdyby byl trochu akčnější? Jak vypadal Tekken, kdyby byl stealth akcí? A jak spolu, proboha, všechny tyhle otázky souvisejí? Odpověď je prostá – Death by Degrees. Stealth akce s Ninou Williams z Tekkenu v hlavní roli." (celý článek)

   

Plná hra: PacMan Adventure 3 - Mario + PacMan

Bleskovka dne: Runaway2 - španělský Broken Sword opět na scéně - novinky

Čtvrtek - 24.2.2005 ... Preview Act of War: Direct Action

Preview: Act of War: Direct Action – zapoměňte na C&C

Přemysl Víška, Ivan Platonov: "Nádherně vypadající, skvěle propracovaná, silným příběhem oplývající, hardwarově neuvěřitelně náročná... Strategie? Pokud máte pocit, že musí jít o omyl, pletete se.Zdá se totiž,že zanedlouho budeme svědky zrození RTS hvězdy první velikosti a Command & Conquer společně se všemi svými klony definitivně umře. I když... Posouzení toho, jak moc skvěle Act of War vypadá, necháme na vás." (celý článek)

   

Nové hry na obzoru: 6GUN = pořádný kalibr

Jan Horčík: "Dnes si představíme novou masivně multiplayerovou online hru od tvůrců Republic: The Revolution * Taktickou akční hru z prostředí elitních bojových jednotek 6GUN * A nakonec i third-person akci z prostředí drogové mafie jménem NARC" (celý článek)

  

Plná hra: Indiana Jones - starý známý

Bleskovka dne: Kvalitní hry za 199 Kč + slevový kupón v hodnotě 300 Kč!

Pátek - 25.2.2005 ... Echelon CZ - plná hra na příštím Doupě DVD

Echelon CZ: skvělý vesmírný simulátor ZDARMA v dalším Doupěti

Doupě: "Hooligans při premiéře nebyli rozhodně jedinou plnou hrou papírového magazínu Doupě. Již 1. března se na stáncích objeví třetí číslo nejlevnějšího magazínu o počítačových a konzolových hrách, které kromě nabitého obsahu čtenáře potěší také arkádovým vesmírným simulátorem Echelon v češtině. Jaká hra je? Přečtěte si naši původní recenzi!" (celý článek)

Echelon Echelon

Reportáž: PS2 Pro Evolution G-Slam 04 - brněnská konzolová scéna žije!

Michal Klement: "Koncem ledna se v brněnském klubu Mandarin uskutečnil závěrečný galavečer historicky prvního ročníku série turnajů dvojic v Pro Evo Socceru 4. My vám přinášíme reportáž jak ze samotného večera, tak i ze všeho, co mu předcházelo. Takže pokud máte PES4 doma na čestném místě hned vedle své PS2 a myslíte si, že vás nikdo neporazí... Možná přišel čas myslet na to, že byste se mohli přidat." (celý článek)

Plná hra: 007: Sonic Secret Agent - modrá je dobrá

Bleskovka dne: Březnové Doupě s Echelonem ZDARMA vychází 1. března

Sobota - 26.2.2005 ... Stahujte tuny downloadů!

Nová mega: stahujte tuny nových videí a dem!

Jan Horčík: "Máme toho opravdu spoustu! Dema her Splinter Cell Chaos Theory, Empire Earth II, Freedom Force vs The Third Reich, SWAT 4, The Settlers: Heritage of Kings * Videa z titulů Doom 3: Ressurection of Evil, Gran Turismo 4, Battlefield 2, The Matrix Online * Patche ke spoustě aktuálních hitů a další nové downloady!" (celý článek)

Plná hra: RuneSword 2 - RPG jak má být!

Bleskovka dne: Stáhněte si demo na Empire Earth 2

Váš názor Další článek: Týden ve světě progamingu

Témata článku: , , , , , , , , ,