Nový týden: recenze The Bards Tale

Recenze her NIBIRU, Tekken 5, The Bard`s Tale, Medal of Honor: European Assault * Recenze filmu Batman Begins * Preview: Hitman: Blood Money * Nové hry na obzoru: RollerCoaster Tycoon 3: Wild! * Reportáž: Neoficiální mistrovství ČR v bojových hrách 2005 * A další články

5x tip týdne: Recenze: Batman začíná – vzkříšení temného rytířeMedal of Honor: European Assault – vzhůru do EvropyRecenze: NIBIRU – Posel Bohů v novém?Recenze: Tekken 5 - laťka nasazená proklatě vysokoPreview: Hitman: Blood Money – holohlavý zabiják a krvavé prachy

Plná hra týdne: Zdarma: I of the Enemy: Ril´Cerat - vynikajcí RTS

Pondělí - 18.7.2005 ... Batman začíná

Recenze: Batman začíná – vzkříšení temného rytíře

Martin Zavřel: "Mysleli jste, že Batman je jeden z těch panáků v pestrých trikotech. Pak přišel Frank Miller, autor Sin City, a napsal příběh o zrodu netopýří legendy. Příběh o muži z masa a kostí, který se snaží vyrovnat s traumatem z dětství a nalezne zálibu v temnotě. Jeho cesta za světlem je nejen filmovým překvapením roku, ale zřejmě také nejlepším akčním filmem léta." (celý článek)

Medal of Honor: European Assault – vzhůru do Evropy

Karel Kališ: "Po krátkém nevydařeném intermezzu se dnes už legendární série vrací z prosluněných pláží do syrové reality evropských bojišť. Krom změny prostředí zasáhli tvůrci řádně i do herních principů. Ovšem, jestli to vše pomohlo skomírající klasice s názvem Medal of Honor zpátky do sedla se dozvíte, pokud se ponoříte do naší recenze. Helmy nasadit a vzhůru do akce." (celý článek)

   

Gamestar 75 – Battlefield 2, San Andreas a oslavy výročí

Matin Demiger: "Z obálky na nás kouká po zuby ozbrojený voják. Žlutě psané logo časopisu na černém podkladě svítí i ve tmě… Až se ani nechce věřit, že nejde o žádný vojenský magazín či katalog zbraní a střeliva. To je jen nový Gamestar ve znamení Battlefieldu 2." (celý článek)

Obrazárna: Prázdninové pozdravy

Martin Demiger: "Říká se, že někdy i méně znamená více. Kupříkladu taková dnešní Obrazárna. Jeden by řekl, že je v ní obrázků málo, ale druhý by mu mohl zdárně oponovat tím, že nepřílišnou kvantitu vyvažuje kvalita představovaných titulů. Nepříliš známé RPG Fallen Lords ještě na zadek nikoho neposadí, ale co takový Gothic 3 nebo NBA Live 2006?" (celý článek)

Plná hra: Zdarma: YetiSports 9 : Final Spit - šílený sport

Bleskovka dne: Blizzard zvažuje vstup na pole handheldů

Úterý - 19.7.2005 ... Recenze NIBIRU

Recenze: NIBIRU – Posel Bohů v novém?

Ladislav Nosákovec: "Jsou tomu už dva roky, co se na pultech našich obchodů objevil poslední titul od domácího týmu Unkonown Identity. Posel Smrti je naší nejlepší adventurou, jejíž jméno má určitou hodnotu i ve světě. Nový projekt Nibiru: Messenger of the gods byl proto logicky očekáván s nejvyšší pozorností. Stál ten povyk za to?" (celý článek)

  

Byznys hrátky: Diablo pro handheld?

Martin Boček: "Sex byl součástí originálního kódu GTA:SA * Dočkáme se Diabla a Starcraftu pro NDS? * John Romero, tvůrce her Doom a Quake, dostal padáka * S NDS na Mout Everest * Jak se stát špiónem * Microsoft koupil práva na comicsové hrdiny společnosti Marvel" (celý článek)

Plná hra: Zdarma: I of the Enemy: Ril´Cerat - vynikajcí RTS

Bleskovka dne: EA + Valve = svatba!

Středa - 20.7.2005 ... Recenze Tekken 5

Preview: Hitman: Blood Money – holohlavý zabiják a krvavé prachy

Martin Klekner: "Neviděn a neslyšen, prochází všude kolem vás. Nevšimnete si ho, ani když se mu podíváte přímo na jeho tvář. Ničím na sebe neupozorní, je jako stín. Pustíte si ho k tělu a vůbec to nezjistíte. Je to váš pošťák, je to váš uklízeč, je to váš popelář - dokonce i kominík. Může být čímkoli. A to, jak strašlivou chybu jste udělali, si uvědomíte, až když už je pozdě." (celý článek)

  

Recenze: Tekken 5 - laťka nasazená proklatě vysoko

Vít Sedláček: "Všichni fanoušci Playstationa a bojovek pozor! Nebaví vás už porážet sousedy a babičku ve starém Tekkenu 4? Po třech letech se na vaše herní škatulky vrací pokračování vaší oblíbené bojovkové série, tentokrát už v šestém pokračování. Že se opět nebudete stačit divit, o tom vás spolehlivě přesvědčí tato recenze." (celý článek)

  

Herní blesk: Filmový Doom aspiruje na Oskara?

Jan Horčík: "Filmový Doom může být trhák, chystá se možná až na Oskary * Skandální odhalení: odvážné sexuální scény v GTA: San Andreas! * Teenager se fotil s novým Xboxem, hrozí mu trest * Odvážný blog herní babičky, asi nejstarší hráčky na světě" (celý článek)

Plná hra: Zdarma: Acid Arena Turbo - Quake3 v novém

Bleskovka dne: První oficiální informace o Resident Evil 5

Čtvrtek - 21.7.2005 ... Recenze The Bard`s Tale

Recenze: The Bard`s Tale - loutna v akci

Jiří Mataj: "Před nedávnem by si jen málokdo troufl tvrdit, že se v žánru akčních RPG, neustále dokola kopírujících principy Diabla, může objevit něco výjimečného. Něco takového se ale nyní, v podobě za jakýchkoli okolností vždy vtipných Bardových dobrodružství, na herním trhu skutečně vyskytlo! A tato vřele vítaná anomálie si rozhodně zaslouží bližší průzkum." (celý článek)

  

Nové hry na obzoru: RollerCoaster Tycoon 3: Wild!

Jan Horčík: "Atari chystá už druhý datadisk pro svůj RollerCoaster Tycoon 3 s podtitulem Wild! * Stejná vydavatelská společnost připravuje Marc Ecko`s Getting Up: Contents Under Pressure i pro PC * Příznivci ponorkových simulátorů jistě nepohrdnou datadikem Silent Hunter III: SeeWolves" (celý článek)

Plná hra: Zdarma: Jailbreak - utečte z vězení

Bleskovka dne: Adrenalinem nabité intro Need for Speed Most Wanted

Pátek - 22.7.2005 ... Neoficiální mistrovství ČR v bojových hrách 2005

Reportáž: Neoficiální mistrovství ČR v bojových hrách 2005

Jiří Rybář: "72 hodin hraní bojových her. Jednak to dá zabrat, přijdete na jiné myšlenky, ale hlavně se setkáte s přáteli nebo se s někým novým seznámíte. Podle toho, nakolik jste novým členem či veteránem. Faktem je ale jedno… Je to nářez." (celý článek)

Týden v rubrice Plné hry - konečně pořádná RTS

Tomáš Vrána: "Putovní pohár hry týdne v rubrice Plné hry do svých spárů tentokrát získala vydařená real-time strategie I of the Enemy: Ril Cerat. Od recenzenta si vysloužila neuvěřitelných 98 %, což jen dokazuje její kvality. Nevěříte?" (celý článek)

Plná hra: Zdarma: 7 Days A Skeptic - děsivý horor

Bleskovka dne: Armed Assault - nová akce od tvůrců Operace Flashpoint

Sobota - 23.7.2005 ... Stahujte hry zdarma!

Zdarma: Die Slave - strhující efekty

Freehry.cz: "Dynamická akce, svižnost, oslňující výbuchy a nablýskané rakety tvoří nedílnou součást tohoto dílka. Nechybí opravdu pěkné 3D zpracování podepírající se o všechny možné efekty, které hře opravdu zvedají laťku. Podívejte se sami..." (celý článek)

Bleskovka dne: Blizzard se už zase chlubí

Váš názor Další článek: Blizzard se už zase chlubí

Témata článku: , , , , , , , , ,