Nový týden: recenze World of Warcraft

Recenze her World of Warcraft, Ostrich Runner, Sonic Heroes, Psi-Ops, Akta X, Settlers: Heritage of Kings * Recenze knihy Doom: Po kolena v mrtvých * Preview Star Wars: Republic Commando * Byznys hrátky: Zavírací mánie nastupuje * Herní blesk: dějí se věci! * A další zajímavé články

5x tip týdne: Recenze: World of Warcraft - nechte se okouzlitRecenze: Psi – Ops: The Mindgate Conspiracy – osvoboďte svou mysl, Preview: Star Wars: Republic Commando - 3. epizoda se blíží!, Recenze: Settlers: Heritage of Kings - změna je životRecenze: kniha Doom – Po kolena v mrtvých

Plná hra týdne: Machines of Destruction - Micro Machines v novém!

Pondělí - 14.2.2005 ... Recenze Settlers 5

Recenze: Settlers: Heritage of Kings - změna je život

Petr Kolář: "Všechno se mění. Kde dříve stačily rozměry dva, jsou nyní tři pomalu málo. Blue Byte se rozhodli vyměnit roztomilé oslíky za další rozměr a z názvu Settlers udělali záštitu pro úplně jinou hru. Ta však není vůbec špatná, jak si ostatně můžete sami přečíst v recenzi. Jen to už prostě nejsou klasičtí Settlers. " (celý článek)

    

Recenze: kniha Doom – Po kolena v mrtvých

Vít Sedláček: "Chvíli jsem mapu studoval, ale zbylo mi jen pokrčit rameny. Cokoli se mi snažila dotyčná osoba sdělit, bylo ztraceno v překladu. Vmáčkl jsem se do malého výtahu a snažil přijít na to, které ze dvou tlačítek mě zaveze do elektrárny. Po nějaké době soustředěného uvažování jsem se rozhodl, že stisknu to, na kterém byl nápis "Elektrárna". A to se říká, že vás u mariňáků ničemu nenaučí!" (celý článek)

Bleskovka dne: Star Wars Empire at War – nové obrázky

Úterý - 15.2.2005 ... Preview Star Wars: Republic Commando

Recenze: Akta X – jedenáctá sezóna

Martin Zavřel: "Mysleli jste si, že je po všem? Kdepak! Mimozemský černý olej, kuřák, Krycek, zombie i děsivá vládní konspirace: vše je zpátky v posledních šesti epizodách jednoho z nejslavnějších seriálů devadesátých let. Hlavní role samozřejmě patří FBI agentům Mulderovi a Scullyové, kteří si ještě před druhým celovečerním filmem, údajně definitivně závěrečným, užijí nejednu těžkou chvilku." (celý článek)

  

Preview: Star Wars: Republic Commando - 3. epizoda se blíží!

Adam Plechatý: "Firma Lucasarts patří mezi jedny z nejlepších producentů v herním průmyslu. Pamětníci mi při vzpomínce na jejich klasické adventury či výjimečnou střílečku Outlaws jistě dají za pravdu - a dokonce i spousta "služebně" mladších hráčů souhlasně pokývne hlavou. S Lucasarts se prostě musí počítat; třebas toto tvrzení v posledních letech již neznamená tolik, co dřív. Ale to se teď může změnit." (celý článek)

   

Byznys hrátky: Zavírací mánie nastupuje

Martin Boček: "Electronic Arts chtějí koupit větší podíl v Ubisoftu * Studio Ion Storm je již minulostí * Zavírací mánie postihla i Atari * Take-Two vrací úder EA * Sony + IBM + Toshiba = IBM Cell * Intel zahájil výrobu procesorů se dvěma jádry * Kdy vyjde Doom 3 pro Xbox? * Dílo Agathy Christie se dočká herního zpracování * A samozřejmě nechybí obvyklé tabulky" (celý článek)

Plná hra: Moorhuhn Pinball - slepičí úlet po sté

Bleskovka dne: Singles se dočkají pokračování!

Středa - 16.2.2005 ... Recenze World of Warcaft

Recenze: World of Warcraft - nechte se okouzlit

Michal Šefl: "Kouzelný svět Warcraftu nyní ožívá v celé své kráse. Čtyři roky po událostech, jež nastaly ve Warcraft 3: Frozen Throne, se sem opět vracíme, abychom byli svědky nekončícího boje národů Aliance a Hordy. Rozhodující bitva právě začala – a vy můžete být její součástí v nejočekávnější a nejvychvalovanější MMORPG současnosti. Proč ji ale všichni vyzdvihují? Podívejte se na to s námi." (celý článek)

   

Recenze: Psi – Ops: The Mindgate Conspiracy – osvoboďte svou mysl

Karel Kališ: "Věříte na mentální schopnosti jako telepatie nebo třeba telekineze? Ne? Vaše chyba. Svět je totiž plný tajných agentů s těmito schopnostmi. Jedním z nich se můžete stát v jedné z nejlepších a nejoriginálnějších her poslední doby na PS2." (celý článek)

   

Herní blesk: dějí se věci!

Jan Horčík: "Romero to věděl už dávno, Spector si to uvědomil teprve koncem minulého roku - Ion Storm končí * Electronic Arts se snaží seč můžou dostat Ubisoft, ten zakládá univerzitu * World of Warcraft bere Evropu útokem * Čína zase bere útokem internetové kavárny" (celý článek)

Plná hra: Fetish Fighters Revealed - mlátící se slečny

Bleskovka dne:  Jak na World of Warcraft?

Čtvrtek - 17.2.2005 ... Recenze nového Sonica

Recenze: Sonic Heroes - oslepující ježčí modř

Přemysl Víška, Ivan Platonov: "Všichni, kdo hráli Sonic Adventure DX, dobře vědí, že děj na obrazovce počítače je natolik podobný animovanému filmu, že často pochybujete, zda vás ovládané postavičky opravdu poslouchají. Zkoušeli jste někdy třeba pustit joystick, zrovna když se Sonic nacházel v nejvyšším bodě smyčky? No a právě této hře jsou podobní i dnes recenzovaní Sonic Heroes." (celý článek)

Nové hry na obzoru: pokračování The Suffering

Jan Horčík: "Druhá světová válka, tentokrát zase trochu jinak v Codename: Panzers Phase Two * Hrůzné noční můry a ještě krutější realita temné věznice, to je The Suffering: Ties That Bind, druhý díl nejbrutálnější hry posledních let * Oddych? Na to je tu AirStrike II: Gulf Thunder" (celý článek)

  

Plná hra: Machines of Destruction - Micro Machines v novém!

Bleskovka dne: Kdo nezavírá s Troika Games, zavírá proti nim

Pátek - 18.2.2005 ... Recenze Ostrich Runners

Recenze: Ostrich Runner – který pštros je nejrychlejší?

Martin Demiger: "Dnes se již málokdy stane, že narazíte na titul opravdu originální. A když už nějaký vyjde, většinou jeho originalita spočívá "jen" v nějakém neotřelém prvku, použitém v jinak standardním zpracování. Situace, kdy se takovýchto prvků sejde v jedné hře víc najednou je asi stejně vzácná jako zatmění slunce. A Ostrich Runner právě takovýmto zatměním je." (celý článek)

   

Recenze: Boktai – slunce ve vaší dlani

Martin Zavřel: "Slavný „herní režisér“ a scénárista Hideo Kojima nám nabízí zcela nové dobrodružství. V typickém japonskému RPG mixu sci-fi a fantasy využijete triky Solid Snakea, stejně jako sílu slunce. Toho pravého slunce nad našimi hlavami, které se díky herně-unikátní technologii slunečního senzoru stává nezbytným hardwarovým požadavkem při hraní tohoto originálního titulu." (celý článek)

 

Týden v rubrice Plné hry – adrenalinové závody

Tomáš Vrána: "Uplynulý týden se nesl ve znamení adrenalinových závodů, a to ve dvou provedeních. Krom toho se do ringu postaví i erotické Fetish Babes nebo hlavu pozlobí nějaká ta logická hra. Je se zkrátka nač těšit." (celý článek)

Plná hra: ETV Racer - nadpozemské závodění

Bleskovka dne: Online střílečka Huxley poběží na Unreal 3 engine

Sobota - 19.2.2005 ... Stahujte nová dema!

Nová mega: stahujte skvělá dema!

Jan Horčík: "O kvalitní downloadovací úrodu už zase není nouze, a tak se s vámi můžeme podělit o taková dema jako Star Wolves, Stalingrad nebo The Moment of Silence. Krom toho máme na skladě také videa z her 1944: Battle of the Bulge, NARC, Jade Empire, Splinter Cell 3 a dalších. Takže nažhavte své linky" (celý článek)

Plná hra: Alien Rampage - řádění ve vesmíru

Bleskovka dne: Half-Life 2: Deathmatch updatován

Váš názor Další článek: NHL letos není, ale Eastiside Hockey Manager musí jet dál

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,