Nový týden: revoluce je tady!

Velký článek o Ninetndo Revolution * Recenze Dungeon Siege 2, Lula 3D * První dojmy z Chameleona * Rozhovor o Hitman: Blood Money * Téma Hry podle filmů, filmy podle her * Preview Final Fantasy VII: Advent Children * A další články, novinky a plné hry, které si nemůžete nechat ujít.

5x tip týdne: První dojmy: Chameleon - plíží se k nám nová stealth akceRecenze: Lula 3D – svět silikonuRecenze: Dungeon Siege 2 – návrat legendy?Téma: Hry podle filmů, filmy podle her,    Nintendo Revolution – revoluční pojetí revoluce

Plná hra týdne: Zdarma: The Night - bezduchá akce

Pondělí - 12.9.2005 ... První dojmy z českého Chameleona

První dojmy: Chameleon - plíží se k nám nová stealth akce

Kamil Gric: "Podzimní herní hody letos vyplní i sbírka domácích titulů. Prvním ze statečných je Chameleon, stealth akce zaniklé bratislavské pobočky Illusion Softworks, která se dočká vydání pod brandem Silver Wish Games. Chameleon se potichu vkradl na herní scénu a my u toho nemohli chybět. V článku najdete i rozsáhlou galerii." (celý článek)

  

Recenze: Wipeout Pure – čirý adrenalin

Martin Zavřel: "Druhou z nejúspěšnějších her, doprovázejících start kapesní PlayStation, je pokračování legendárních závodů vznášedel. Kombinace démonické rychlosti s akčními prvky v doprovodu futuristického designu a špičkového elektronického soundtracku spolehlivě strhne každého fanouška divoké jízdy." (celý článek)

Plná hra: Zdarma: King of the Hill - braňte hrad

Bleskovka dne:  Civilizace 4 - Buďte despotou či králem

Úterý - 13.9.2005 ... Recenze Lula 3D

Recenze: Lula 3D – svět silikonu

Martin Demiger: "Si kočka, si kočka, si kočka a perfektne vydarená. Si krajšia než obloha nočná, než modlitba na kolenách. Si kočka, si kočka, si kočka, si všetko, čo na svete chcem. V tom najhoršom pekle ťa počkám, ak povieš, že ľúbiť ťa... Lulo, ľúbiť ťa." (celý článek)

  

Recenze: film Pan a paní Smithovi - zastřelte si manžela

Lukáš Bryksa: "Manželství je někdy hodně složité, zvlášť když se vezmou dva nájemní zabijáci. Příběh filmu Mr. & Mrs. Smith je možná otřepaným klišé, ale v rukou kvalitního režiséra, kterého podepírají hvězdy Hollywoodu se i z takové pohádky dá udělat trhák. Alespoň většinou." (celý článek)

Byznys hrátky: Konec herního násilí

Martin Boček, Petr Kolář: "Tokio Game Show ve znamení herního násilí * Konec násilných her v Kalifornii * Herní krásky se opět představí v časopise Playboy * Microsoft zabíjí hraní na PC * Konzole další generace na Tokio Game Show * Cyan Worlds ukončili činnost * A nesmí chybět obvyklé tabulky prodejnosti" (celý článek)

Plná hra: Zdarma: The Night - bezduchá akce

Bleskovka dne:  3D Realms - datadisk po osmi letech

Středa - 14.9.2005 ... Recenze Dungeon Siege 2

Recenze: Dungeon Siege 2 – návrat legendy?

David Sláma: "Prodám zachovalé království s barvitou minulostí a rozmanitým obyvatelstvem. Po částečné rekonstrukci – potřeba drobných úklidových prací. Při rychlém jednaní sleva. Zn.: Na stáří potřebuji klid." (celý článek)

  

Final Fantasy VII: Advent Children - preview

Martin Zavřel: "Dlouhé roky netrpělivě očekávaný film se právě dnes dočkal světové premiéry. Nejslavnější díl epické herní RPG ságy v anime stylu převeden do počítačem generovaného fotorealistického filmu. Umíte si to představit?" (celý článek)

Plná hra: Zdarma: Hank XS - krteček s pistolí

Bleskovka dne:  Electronic Arts čekají velké zisky

Čtvrtek - 15.9.2005 ... Téma: Hry podle filmů, filmy podle her

Téma: Hry podle filmů, filmy podle her

Jan Vávra: "Filmy a hry, zdají se jako spojené nádoby. Ale dříve tomu tak nebylo, pojďte se projít historií předělávek, častých propadáků a výjimečných trháků. Zjistěte si, co vše filmy a hry snesou." (celý článek)

   

Plná hra: Zdarma: Reel Gold - zlatá horečka

Bleskovka dne:  Víme, kdy bude Xbox 360 v obchodech

Pátek - 16.9.2005 ... Rozhovor o Hitman: Blood Money

Rozhovor: Hitman: Blood Money

Doupě: "Číslo 47 je jediné, podle čeho jej poznáte. Toto číslo má vytetováno zezadu na plešaté hlavě, daří se mu však maskovat. Komu? Přeci Hitmanovi, který se dočká pokračování Blood Money. Chcete vědět víc? My také, a proto jsme vyzpovídali producenta této hry Adam Laye." (celý článek)

  

Recenze: Ape Academy a Everybody’s Golf

Karel Kališ: "Hratelnost, nápaditost, zábavnost, nádherná grafika. Čtyři klíčové prvky výborné hry. V kolika z nich vynikají obě dněšní recenzované hry? Můžou být na PSP výborné i jiné hry, než závodní? Zjistíte to snadno, čtěte naší recenzi." (celý článek)

Recenze: Glimmerati - z nuly snobem za třicet dní

Vít Sedláček: "Toužili jste se stát jedním z žánrových odulých ksichtů, které s železnou pravidelností zírají z přebalů "společenských" měsíčníků? Teď nadešla vaše chvíle. Pokud jste navíc příznivci závodů z třetího pohledu, tahle hra by vás mohla zajímat." (celý článek)

  

Týden v rubrice Plné hry - Mario a krtek zasahují

Tomáš Vrána: "Připadá vám, že je nejrůznějších klonů Maria málo? Pokud ano, máte jedinečnou příležitost otestovat si další z jeho kousků do sbírky. Tím to ale jen začiná. Chcete vědět víc?" (celý článek)

Nové hry na obzoru: šílené závody s The Buggy

Jan Horčík: "Debrecínské herní studio A.S.K. Homework chystá zajímavé závody nazvané The Buggy - Make, Ride, Win! * Ukrajinské studio Boolat připravuje 3D akční RPGčko Age of Angels * Odvážné studio Stormcloud Creations hodlá vytvořit velký herní projekt pouze za pomoci herní komunity" (celý článek)

    

Plná hra: Zdarma: Maze Blaster - spojení legend

Bleskovka dne:  Ovladač pro PS3 stále není hotov

Sobota - 17.9.2005 ... Stahujte nová dema a videa!

Nintendo Revolution – revoluční pojetí revoluce

Martin Boček: "Přístroj, který zničí současné představy o herní zábavě a nastaví zcela nové hranice... Tohle byly nenaplněné sliby Nintenda z E3. Nyní se ale rouška tajemství poodhalila a my se můžeme podívat, jaký tedy Revolution bude. Pojďte nahlédnout společně s námi." (celý článek)

  

Nová Mega: Nával před TGS

Petr Kolář: "Co bude downloadem nabitého týdne? Vyhraje demoverze PES 5, nebo dokonalý trailer na MGS 4? Zajímavý problém a to neřešíme Bet on Soldier demo, ovladače pro nRev, video k Far Cry Instincts, HoMaM 5, novou Laru, Movies, dokonce ani Chameleona." (celý článek)

Plná hra: Zdarma: Ore No Ryomi 2 - pivo = krásná těla

Bleskovka dne: Tvůrce Gran Turisma osedlá motorky - UPDATE

Váš názor Další článek: GALERIE: TES4: Oblivion

Témata článku: , , , , , , , , , , ,