Nový týden: RollerCoaster Tycoon 2

Všichni fanoušci Chrise Sawyera a jeho tycoonů by měli nastražit uši - chystá se druhé pokračování jedné z jeho nejúspěšnějších her, totiž RollerCoaster Tycoona. Dnes vám ono druhé pokračování představíme trochu blíže. A jako obvykle přinášíme nějaké ty zajímavosti ze světa počítačových her, nové screenshoty a další zajímavosti.

Přichází RollerCoaster Tycoon 2

Byl to právě RollerCoaster Tycoon z roku 1999, který vyvolal skutečnou "tycoon" mánii. Není divu, vždyť se ho (a jeho dvou datadisků Corkscrew Follies a Loopy Landscapes) prodalo přes 4 miliony kusů jen v Severní Americe, a to už je co říct. Vydavatel Infogrames tedy samozřejmě nemohl ponechat nic náhodě a znovu naverboval geniálního Chrise Sawyera, aby se jal vytvořit druhý díl. Ten přijde s mnoha vylepšeními, spočívajícími především v množství nových tratí - to je však teprve začátek.

Změní se systém stavby veškerých drah, přibudou nové obchody a jiné atrakce, hráč bude mít možnost pomocí těchto nových budov dále zvyšovat zisk svého parku - základem všeho bude opět přilákat co největší počet (platících) zákazníků. Pomocí přiloženého editoru navíc bude možné vytvářet vlastní scénáře.

Druhý díl RollerCoaster Tycoona by měl na trh přijít tento podzim.

Nejočekávanější hry podle ToTheGame.com

Přehled hráči volených nejočekávanějších her magazínu ToTheGame.com doznal konečně rapidních změn, takže vám ho přinášíme v celé jeho kráse:

  1. Grand Theft Auto 3
  2. Unreal Episode II
  3. Unreal Tournament 2003
  4. Age of Wonders 2
  5. Battlefield: 1942
  6. Neverwinter Nights
  7. New World Order
  8. IGI 2: Covert Strike
  9. Warcraft III: Reign of Chao
  10. Mafia

Nejprodávanější hry v ČR za měsíc

Z JRC dorazil přehled nejprodávanějších her za měsíc březen:

1. Medal Of Honour: Allied Assault
2. Command and Conquer: Renegade
3. The Sims
4. Operace Flashpoint
5. Monsters Inc.: Strašidelný Ostrov
6. Empire Earth
7. Black & White: Creature Isle
8. Stronghold
9. Diablo 2
10. The Sims: Hot Date

Nové screenshoty

Abducted

Everquest 2

Gore

Soldier of Fortune 2

Warhammer Online

Krátce ze světa her

  • Na adrese http://www.ionstorm.com/THIEF3/ se objevila tzv. "teaser age" ohlašující vývoj třetího pokračování slavné plíživé 3D akce z dílen Looking Glass Studios (kteří se bohužel před několika měsíci rozpadli, takže vývoj třetího dílu na sebe vzal Ion Storm). Nu uvidíme co z toho nakonec vypadne. A hlavně kdy ;).

Týden v aktualitách

Pátek

Čtvrtek

Středa

Úterý

Pondělí

Čtení odjinud

Co týden dal…

    Váš názor Další článek: Co najdete v Gamestaru 40?

    Témata článku: , , , , , ,