Nový týden: Romantika středověku

Co přineslo Doupě minulý týden? Preview jednoho z největších představení letošní E3 - Assassin’s Creed * Také Galactic Civilizations 2: Dark Avatar v prvním pohledu * Prey v prvních dojmech * LEGO Star Wars, Resident Evil: Deadly Silence a Tourist Trophy v recenzi * A samozřejmě ještě mnohem, mnohem víc

Pondělí 26.6. ... Je libo nektárek?

E3 preview: Haze – dobrá slivovice

Alan Jarrar: "Studio Free Radical se na E3 vytáhlo s připravovanou střílečkou Haze, jež bude stavět na kombinaci poctivé akce a slušného příběhu. Nepřišel by vám k chuti vychlazený Nektar?" (celý článek)

  

Recenze: Chibi-Robo! – uklízeč z nerez oceli

Karel Kališ: "Málokoho baví domácí práce. Sbírání odpadků, pucování fleků z koberců, utírání prachu, zalévaní květin…nuda k pohledání. A ještě se tomu věnovat ve hře? Cha. Ovšem někdy i ty nejdivnější nápady se mohou proměnit v unikátní zážitek. Jako se tomu stalo právě v Chibi-Robo." (celý článek)

Plná hra: Galaxian - vesmírná přestřelka

Úterý 27. 6. ... Duhová šestka zasahuje

Preview: Rainbow Six: Vegas – za svitu neonových reklam

David Marák: "Na podzim se na pulty obchodů dostane další díl Rainbow Six, tentokrát s podtitulem Vegas. Bude se moci opět pyšnit skvělou grafikou a strhující hratelností? Dočkáme se kvalitní taktické akce nebo obyčejné FPS střílečky?" (celý článek)

  

Recenze: Tourist Trophy - Gran Turismo 4 na dvou kolech

Vít Sedláček: "Adrenalinu v krvi není nikdy dost. Někdo skáče bungee bez lana, někdo hraje ruskou ruletu - a pro ostatní je tu Tourist Trophy." (celý článek)

Středa 28.6. ... Konečně je tu. Prey

První dojmy: Prey – s indiánem do vesmíru

Karel Kališ: "Snad každý by se chtěl podívat do vesmíru. Ovšem málokoho by potěšilo výlet ukončit na mimozemské lodi, kde z vás chtějí udělat šťavnaté lidské karbanátky. A přesně to vás může čekat v dlouho očekávané FPS Prey, na jejíž demo jsme zaměřili pozornost." (celý článek)

  

Recenze: Resident Evil: Deadly Silence – boj o přežití

Lukáš Čamra: "Resident Evil slaví desáté narozeniny a k této příležitosti byl nadělen hráčům dárek v podobě konverze původního titulu na handheld Nintendo DS. Čeká nás spousta zombíků a polomrtvých příšer, na které narazíte během záchranné mise, která se zvrtne v boj o přežití. Lehké to určitě nebude, ale život je dostatečná odměna za úspěch." (celý článek)

Herní Blesk – Fallout jako film

David Marák: "Na internetu kolují dva trailery z chystaného filmu Fallout! Pojďte se na ně podívat. * Máme dva obrázky ze Sim City 5! EA konečně oficiálně oznámila pokračování této strategické pecky. Co se na nás chystá?" (celý článek)

Plná hra: PAKOON - nevšední simulátor

Čtvrtek 29.6. ... Chutný mix

Preview: Assassin’s Creed – romantika středověku

Martin Demiger: "Máte v oblibě období křížových výprav? Chtěli byste se ocitnout ve středověku a prožít v něm svůj vlastní život v roli nájemného vraha? Není problém, Assassin’s Creed vám zanedlouho tuto možnost nabídne." (celý článek)

  

Level 140: Krvavé peníze nesmrdí

Martin Demiger: "S heslem „pozdě, ale přece“ se nám dostal do rukou nový Level. Co najdete uvnitř? Klasiku v podobě recenzí, preview a různých tématických článků... ale především E3 speciál. Tak jako každý rok se redakce Levelu vypravilo do LA, aby mohla informovat o aktuálních trhácích herního trhu. Výsledkem je k prasknutí nabité stočtyřicáté číslo s Hitmanem na obálce." (celý článek)

Plná hra: Chicken Invaders - drůbeží pomsta

Pátek 30.6. ... Vesmír je malý

Preview: Galactic Civilizations 2: Dark Avatar

Vít Sedláček: "Pokud máte rádi strategie a sci-fi, jistě vám neuniklo druhé pokračování tahovky Galactic Civilizations, které v březnu dorazilo i k nám. O dodatku GCII se šušká už pěkně dlouho a nahlas, takže jestli vás zajímá víc, mrkněte na tohle preview." (celý článek)

  

Recenze: LEGO Star Wars – Lucas není doma, kostičky mají pré

Martin Demiger: "Svět Hvězdných válek složený z kostiček Lega. Šílená představa? To jistě, ale také nesmírně zajímavá a v herní podobě i neskutečně zábavná. Přesvědčili jsme se o tom na konzolích i PC, teď přicházejí na řadu mobilní telefony. LEGO Star Wars je bere útokem... a předem vám můžeme prozradit, že ani v „malé“ verzi nedělá ostudu." (celý článek)

Týden v rubrice Plné hry - hlavně se nenudit

Tomáš Vrána: "Originalita. Jedina tak by se dala jedním slovem popsat hlavní vlastnost nejlepší freewarové hry uplynulého týdne. Ani ostatní na tom nejsou nejhůře. Stačí jen sledovat náš týdenní přehled!" (celý článek)

FlashFun: Kaboom! - terorista na ulici

FlashFun: "Asi nikdo z nás by nechtěl potkat na ulici šíleného teroristu, jenž by měl na sobě připevněny kilogramy výbušniny. V Kaboom! se ale dostanete do role jednoho z těchto sebevrahů, přičemž následné skóre se odvíjí od počtu zabitých nebo zraněných můžu, žen a dětí." (celý článek)

Sobota 1.7. ... Hrajeme zdarma

FreeHra: Nunuc 2 - nutellácká skákačka

Freehry: "Také jste jako malí zbožňovali čokoládovo-oříškovou pomazánku Nutellu? Celá naše redakce na ni nikdy nedala dopustit. Mít bagr, nabíráme ji právě s ním. Tak moc ji zbožňujeme. Nyní můžete pomoci sbírat oříšky právě do této pomazánky. Budete se ale bavit alespoň podobně jako při její konzumaci?" (celý článek)

Váš názor Další článek: Prey míří do obchodů

Témata článku: , , , , , , , ,