Nový týden s ArmA 2: OA

Nový týden se nese v duchu Týdne s ArmA2: OA, kde jste se o vycházející hvězdě českého nebe mohli dozvědět první poslední. Nechybí ale ani další články.

Nejoblíbenější články podle čtenářů najdete na Líbilo se

Týden s ArmA 2: Operation Arrowhead

Recenze: ArmA 2: Operation Arrowhead - pouštní bouře
Karel Kališ: Krev, pot, olověné včelky létající kolem uší, všudypřítomný prach a písek, ale i ostré povely a perfektní atmosféra.

VIDEO: 3058 'Arma 2 Operation Arrowhead - Trailer HD'

Co od článku čekat: Stěžejním bodem celého týdne je logicky recenze nové vojenské simulace od Bohemia Interactive. Navzdory očekávání některých zlých jazyků dopadla celá hra výborně, což dokazuje i vysoké hodnocení podložené spoustou pochval. Pokud vás Arrowhead zajímá, neváhejte ani minutu a pusťte se do čtení!

Téma: Cesta k Arrowhead

Jakub Kovář: Již zítra se dočkáte recenze, ale pro to správné naladění jsme pro vás připravili historii série. Zbystřete, jde o zajímavé čtení.

Tipy a triky: ArmA 2: OA - polní příručka
Jakub KovářChcete vědět, jak z českého vojenského simulátoru vymáčknout co nejvíc? Pak vám v tom pomůže náš herní průvodce.

Soutěž: o 3 hry a 3 mapy ArmA 2: Operation Arrowhead
Doupě.cz: Operation Arrowhead se povedla a vy se o tom můžete přesvědčit sami. Stačí se zúčastnit naší soutěže o 3 hry a 3 mapy herního světa.

Téma: ArmA (skoro) naživo - airsoft, hra na vojáky pro velké
David Sláma: Poslední příspěvek do našeho týdne s ArmA 2: Operation Arrowhead je odpočinkový. Chcete zažít adrenalin bitvy bez sezení u PC? Zkuste airsoft.

airsoft06.JPG airsoft07.jpg

Co od článku čekat: Chtěli jste si někdy zážitek z ArmA prohloubit a dohnat do extrému? David Sláma vám ve svém článečku o airsoftu přiblíží atmosféru trochu skutečnějších bojů, poradí, jak začít a shrne základy. Jedná se určitě o zajímavé čtení pro každého military pozitivního jedince.

Recenze:

Split/Second - výbušná podívaná
Michal Šodek: Závodní řady rozšířila hra, která je i není o honění setinek a kde demolice není záměr, ale prostředek. Doufáme, že máte povinné ručení.

VIDEO: 2752 'Split/Second - Downtown gameplay 2'

Co od článku čekat: Závodění mají někteří lidé v krvi - možná proto si rádi dopřávají ztřeštěných arkád, kde můžou fyzikálním zákonům ukázat, kdo je tady pánem. Pro všechny s lehce destruktivními sklony pak Split/Second nabízí velmi zajímavou kombinaci závodní hry a unikání před hroutícími se budovami.

Mobilní recenze: FIFA 2010 a Zombie Clash
Mobilgamer.czDoveďte svou zemi k vítězství na fotbalovém MS 2010! Je čas vytáhnout starou brokovnici a vydat se do boje proti zombie.

První dojmy:

StarCraft 2: Wings of Liberty - nášup z bety, část 1.
David Sláma: Multiplayerová beta skončila a my se s vámi po mnoha hodinách bitev můžeme podělit o zážitky a informace. Bude to bomba.

VIDEO: 3127 'Starcraft 2 - komentovaná ukázka hry'

Co od článku čekat: Představení jednotlivých ras a hlavně komentované videodojmy z hraní betaverze přinesl náš článek o StarCraftu, který vás dozajista potěší, pokud vás tato strategie zajímá. My už se osobně nemůžeme dočkat. Proč? To se dozvíte ve výše zmíněném článku.

Téma:

Historie Final Fantasy - zlatá éra
Host Doupěte: Další díl tématického seriálu o legendárních RPG Final Fantasy je tu. Tentokrát se soustředí na díly, díky kterým se série stala celosvětovou legendou.

Final-Fantasy-X-Night-Sky-881.jpg

Freehry:

Indie recenze: Ziro - zamrzlá logika
Autoři Freehry.cz: Nemusíte být ekolog, aby vás zaujala dnešní logická indie hra Ziro. Přesvědčte se o svých myslících schopnostech ve 300 levelech s rostoucí obtížností!

Týden na Freehrách: na horském kole
Autoři Freehry.cz: Pojďte se s námi virtuálně projet na horském kole! Na zmary počasí můžete s klidem zapomenout a ještě se u toho budete bavit.

Doupě eXtra:

Kinematograf: Vzestup Civilizace, Warhammer 40k a Kinect
Doupě.cz: Dva týdny po E3 nápor nových videí trochu ustal, ale stále máme spoustu zajímavých trailerů. Třeba na Civilization 5, NHL 11 nebo Medal of Honor.

Váš názor Další článek: Víkendová herní polévka 24/2010

Témata článku: , , , , , , , , , , , , ,