Nový týden: Shogun, Kirby i Motorstorm

Recenzovali jsme, až se z nás kouřilo. A co? DoW 2: Retribution, TW: Shogun 2, Motorstorm 3, Kirby's Epic Yarn a spoustu dalšího.

Článek týdne:

Recenze: Total War: Shogun 2 - zpátky pod sakury
Karel Kališ: Strategická série Total War se vrací zpátky ke kořenům. Nezbývá než popadnout katany a vyrazit dobývat, protože šógun může být jen jeden.

VIDEO: 3960 'Shogun 2 - Gameplay Trailer'

Nejdůležitější zprávy týdne:

Vydání Mass Effect 2 DLC + screeny
Josef Šustek: Portál play.tm na svých stránkách uvedl, že chystané DLC pro Mass Effect 2 s podtitulem Arrival vyjde 29. března. Nutno podotknout, že nejde o informaci potvrzenou přímo Bioware, nýbrž o "drb", šířený velkoobchodními prodejci.

Video: Úžasné Batman: Arkham City
Josef Šustek: V Arkham City se tak mohli pustit na daleko větší pískoviště, když léčebnu Arkham nahradili ulicemi Gotham City. V první herní ukázce je větší rozsah vidět – Batman se spouští ze střech několikapatrových budov, přitahuje se na vrtulníky, kostelní věže vybuchují, ulicemi korzují davy lumpů, na scénu přicházejí noví záporáci a Harley Quinn má nový sexy obleček.

Prey 2 bude nakonec bez id Tech 5
Josef Šustek: Včera jsem vás informovali o vývoji Prey 2, přičemž jsme také napsali, že jeho tvůrci používají engine id Tech 5 od id Software. Chyba lávky - jak to tak vypadá, zůstává zatím id Tech 5 exkluzivním zbožím pro Rage.

Ocarina 3DS s překvapením
Josef Šustek: "Samozřejme, Nintendo 3DS verze Ocariny of Time je napěchována několika zajímavými věcmi, které nebyly v původní Nintendo 64 verzi," řekl Iwata. "O těch se ale začneme bavit až s bližším vydáním hry."

Molyneux: Další Fable ohromí
Josef Šustek: Na otázku, co zamýšlí s dalším dílem, odpověděl: "Mám naprosto jasnou představu, kam kroky Fable v budoucnu povedou. Abych byl diplomatický, myslím, že ať uděláme s dalším Fable cokoli, měli bychom hráče ohromit jeho kvalitou."

Videotest:

Rozbalení a krátké představení Nintenda 3DS
Karel Kališ: Nintendo 3DS dorazilo do redakce. Neváhali jsme, vzali kameru a natočili pár prvních, rychlých postřehů z balení i samotné herní mašinky.

Recenze:

Dawn of War 2: Retribution - dokonalý datadisk
Petr Kolář: Samostatný datadisk, který nabízí více, než původní hra. Přesně tak se tváří Retribution, a nejen tváří. Však uvidíte sami.

VIDEO: 3860 'Warhammer 40,000 Dawn of War II Retribution - Chaos trailer '

PS3 recenze: Motorstorm 3: Apocalypse - Grand Theft Motorstorm
Tomáš Hrubý: Apokalypsa na pneumatikách se vaším obyvákem prožene jako přílivová vlna. Zbyde po ní jen prach, rozbité sklo a spousta zábavy.

Wii recenze: Kirby's Epic Yarn - roztomilost a hratelnost na druhou
Jakub Kovář: Když se podaří, co se dařit má, když vykvete Kirby z manchestru. Tádádádá. Zjistěte, jaké to je, když vyšlehne plamen zábavy.

Indie recenze: A.R.E.S. Extincion Agenda - robo-průšvih v roce 2094
Autoři Freehry.cz: Čekejte, že v roce 2094 nastane pořádný průšvih. Roboti z kosmu se zmocní předsunuté obrany Země a jedinou záchranou bude rek v oranžovém pancíři.

iPhone recenze: Angry Birds - naštvaní ptáci, spokojení hráči
Květoslav Holič: Aneb jak se z malého nenápadného vajíčka věčně naštvaného ptáka může vylíhnout masově rozšířená herní legenda.

Freehry:

Týden na Freehrách: chytrý jak rádio
Autoři Freehry.cz: Až na pár čestných výjimek se během minulých sedmi dní sešla armáda logických her, které jistě potěší nejednoho přemýšlivého hráče.

Váš názor Další článek: Rozbalení a krátké představení Nintenda 3DS (videotest)

Témata článku: , , , , , , , , , , ,