Nový týden: šílenství

Co přinesl tento týden? * Preview her Team Fortress 2 a Clive Barker’s Jericho * Recenze titulů Bikiny Balls 2, Sonic and the Secret Rings, Chili Con Carnage, Heroes of Annihilated Empires (Chapter I), Everybody´s Tennis a The Elder Scrolls 4: Shivering Isles * A samozřejmě řadu dalších pravidelných článků, downloadů a novinek

Článek týdne

PC: The Elder Scrolls 4: Shivering Isles – šílenství přichází

Petr Kolář: Prošli jsme pro vás psychickými testy tak šílenými, až byly zábavné. Prohledali jsme ostrovy šílenství křížem krážem, abychom nalezli vrcholné výplody chorých mozků. A přitom všem jsme se skvěle bavili. Vyražte s námi do blázince, kde budete rádi, navštivte Shivering Isles.

  

Recenze

PS2: Everybody´s Tennis – krátké sukýnky, tvrdé smeče

Martin Demiger: Sony se rozhodlo obohatit nabídku svých sportovních sérií o další disciplínu. Na svět se tak dostává Everybody`s Tennis, který se po vzoru Everybody`s Golf snaží přiblížit populární sport i těm, kteří neví, co je to empire a už vůbec netuší, kdy je míček v outu. Nevylučuje se tím ale nutně, že by se nemohli pobavit i příznivci bílého sportu.

  

Mobily: Bikiny Balls 2 – sexy hokejová variace arkanoidu
Wii: Sonic and the Secret Rings – modrý ježek hlásí návrat
PSP: Chili Con Carnage – má říz
PC: Heroes of Annihilated Empires (Chapter I) - vzhůru do fantasy

Preview

PC: Team Fortress 2 – legenda znovu ožívá

Josef Murcek: Half-Life není nikdy poloviční. Naopak, tradičně nabízí víc než jen samotnou hru. Není to tak dávno, co jsme vám představili atraktivní hříčku Portal, nyní se podíváme na pokračování klasiky - Team Fortress 2. Nahlédněme tedy spolu do pestrobarevného světa chystané multiplayerové akce.

  

PC: Clive Barker’s Jericho – návrat mistra hororů

Další články

Téma: Herní série Nintenda – 3. díl: fenomén Pokémon

Josef Šustek: Jsou všude – seriály, filmy, figurky, nálepky… Ptát se v dnešní době někoho, co je to Pokémon, je přinejmenším troufalost. Drtivá většina lidí je ale bohužel zná jen jako příšerky ze seriálu; málokdo ví, že je Pokémon původně herní série. A že je pěkně bohatá, to se dozvíte v následujícím článku.

  

Týden v rubrice Plné Hrykonec dobrý, všechno dobré 
Nová mega: statistika nuda je
AbecedaHer ve zkratce
FlashFun: Undress Sleeping Girl - tiše spí

Váš názor Další článek: Galerie: Stuntman: Ignition

Témata článku: , , , , , ,