Nový týden: Starý ninja nerezaví

Co přinesl tento týden? * Preview her Fallout 3, SimCity: Societies a Heavenly Sword * Recenze titulů Ghost Recon Advanced Warfighter 2, Ninja Gaiden Sigma, Star Wolves 2, Flatout: Ultimate Carnage a Sky Force * A samozřejmě spoustu dalších pravidelných článků, downloadů a novinek.

Článek týdne

Recenze: Ninja Gaiden Sigma – starý ninja nerezaví

Karel Kališ: Pořádný trhák pro PS3 je stále v nedohlednu, tak což si čekání zpestřit nějakou klasikou? A co takhle rovnou jednu z největších pecek pro Xbox přemalovanou do nejmodernější grafiky konzole od Sony? Bereme všemi deseti. Nabrousit katany, ať krev teče jako před lety!

  

Recenze

PC: Ghost Recon Advanced Warfighter 2 – kolik zbraní máš, tolikrát jsi vojákem

Tomáš Vrána: Důležitým předpokladem pro dobře odvedenou vojenskou práci je zneškodnění nepřátel. Mnohdy to jde po dobrém, ale občas musí zasáhnout pevná pěst. Stejně jako v atmosférické akci Ghost Recon Advanced Warfighter 2, která přichází v takřka nezměněné formě předchozího dílu, ale odstraňuje většinu jeho chyb.

  

PC: Star Wolves 2 – Hvězdní vlci zpět v akci
X360: Flatout: Ultimate Carnage – za volantem do pekel
Mobily: Sky Force – staronové létání

Preview

PC: Fallout 3 - nukleární spad se vznesl nad E3

Michael Stern, Jan Morkes: Uplynulo dvě stě let od doby, kdy zemský povrch polechtaly jaderné hlavice. V této bezútěšné době se otevírají masivní olověné dveře protiatomového krytu a z nich vychází malá postavička v modrém úboru. Na zádech brokovnici, na zápěstí PipBoy s naladěným rádiovým vysíláním vzdálené Enklávy. Přežije v nehostinném světě?

PC: SimCity: Societies
PS3: Heavenly Sword – vražedné ženské vnady

Další články

Šest základních chyb ve zpracování ženských postav v počítačových hrách 6.

Martin M. Boček: Každý ví, jak má vypadat pořádná hrdinka počítačové hry, aby se líbila publiku. V naší sérii se ale zaměříme to, jaké nesmysly musí herní producenti vytvořit, aby nás jejich krásky v hlavních rolích dokázaly přilepit k monitoru. V dnešním posledním a souhrnném díle se zaměříme na ženské hrdinky celkově.

  

Nová megave znamení de Blob
AbecedaHer ve zkratce
Byznys hrátky: Wii pokukuje po rekordu PS2
Modifikační koutekbýt volný jako pták
Týden na FreeHráchneotřelá klasika
Reportáž: TransISTor 2007 – session 2, vše o motion capturingu - 1. část
Reportáž: TransISTor 2007 – session 2, vše o motion capturingu - 2. část

Váš názor Další článek: Novinky o Falloutu 3 – levelování, rádio a pes

Témata článku: , , , , ,