Nový týden: Statistika není nuda

Co přinesl tento týden? * Recenze titulů UEFA Euro 2008, Harvest Moon: Magical Melody, Experience112 a Zoo Tycoon 2 DS * Preview Dungeon Hero * Analýzu herního trhu a reportáž z koncertu herní hudby * A samozřejmě řadu dalších pravidelných článků, novinek a downloadů

Článek týdne:

Analýza: Které hry kupujeme, kdo vydělává?

Kamil Gric: "Zajímavá vás, který z trojlístku hitů Call of Duty 4, Halo 3 a Guitar Hero III byl nejprodávanější? Která z konzolí se může pochlubit největším množstvím exkluzivních titulů a která byla rájem příjmů chtivých vydavatelů? V článku najdete také 100 nejprodávanějších her loňského roku včetně číselného odhadu jejich prodejnosti."

  

Recenze:

X360, PS3: UEFA Euro 2008 – kde je tráva zelenější

Petr Kolář: "K obvyklým každoročním fotbalovým sériím se občas přidají i další díly s tématikou vhodných šampionátů. Jedinou otázkou zůstává, zda se jim podaří se dostatečně odlišit od jiných verzí, jako se to třeba povedlo u Euro 2008."

   

Wii: Harvest Moon: Magical Melody - óda na motyku
PC: Experience112 – hra, které uvěříte
NDS: Zoo Tycoon 2 DS – hra se zuby a drápy

Preview:

PC: Dungeon Hero - prozkoumejte svět, kde monstra používají záchody

Josef Murcek: "U příležitosti třicátého výročí od uvedení prvního filmu Alien má vyjít i hra s vetřelci v jedné z hlavních rolí, kdy se vžijete do kůže jejich potravy. Podívejte se s námi na vesmírné mariňáky, kteří čelí dokonalému predátorovi."

  

Reportáž:

Play! a Video Game Symphony – herní hudba zavítala do Prahy

Lenka Vlková: "V rámci herních koncertů se už několik let v nejslavnějších sálech pro vážnou hudbu rozeznívají skladby z Final Fantasy, Metal Gear Solid, World of Warcraftu a dalších titulů, ale teprve teď jsme se dočkali i u nás. Pojďte se spolu s námi ponořit do melodického souznění Českého filharmonického orchestru v krásném prostředí pražského Rudolfína."

  

Další články:

Byznys hrátky: Překoná GTA IV filmové Piráty z Karibiku?
Modifikační koutekUT 3 z jiného úhlu pohledu
Týden na Freehráchneotřelý experiment
Nová megaOriginalita stále existuje

Váš názor Další článek: Nová mega: Originalita pořád existuje

Témata článku: , , , , , , ,