Nový týden: S.T.R.A.CH. nejen z Invexu

Doupěcí show na Invexu * Recenze FEAR, Quake 4, Darkwatch, Cirkus Grande, Pursuit Force a MediEvil * Preview Battlefield 2: Special Forces * A klasický nášup plných her, novinek a downloadů

Pondělí 24. 10. 2005 … Z Invexu až na divoký západ

Recenze: Darkwatch – horor nejen o upírech

Martin Zavřel: "Příběh o souboji lidí a upírů na divokém západě tvoří pozadí dynamické akce z vlastního pohledu, která nejvíce ze všeho připomíná původní Doom. Navíc přináší solidní scénář, nezapomenutelnou hlavní postavu a nejlepší kooperativní režim v rámci FPS na Playstation 2. Zabořte své zuby do naší recenze." (celý článek)

  

Doupě Show pro Invex 2005 – plán útoku

Martin Zavřel: "Dnes začínáme! Po celé čtyři dny veletrhu Invex budete moci navštívit stánek a pódium Doupěte. Co všechno tam najdete a v kolik přesně se budou odehrávat nejzajímavější události, to můžete vyčíst právě zde. Redakce Doupěte vám ještě nikdy nebyla blíže." (celý článek)

Preview: Battlefield 2: Special Forces - dobrá kaše na přidání

Jan Vávra: "V létě se mohli lidé s dobře vybavenými počítači vydat na blízkovýchodní a čínská bojiště ve hře Battlefield 2. A jelikož pánové a dámy z Electronic Arts vymýšlejí své tituly už předem jako vícedílné série, můžeme se podívat na chystaný datadisk." (celý článek)

Plná hra: Ping Pong - sport na mobilu!
Bleskovka dne: Konečně porozumíme Hideo Kojimovi

Úterý 25. 10. 2005 … Herní Kruh se uZavřel

Recenze: F.E.A.R. – budete se bát

Martin Zavřel: "Hra, která má slovo „strach“ přímo ve svém názvu, nemůže být jiná, než děsivá. Fear těží z inspirace filmovým hororem Kruh, přesto jde především o zuřivou střílečku. Jak taková kombinace může fungovat, zda jsou grafické efekty v této hře skutečně nejlepší a co s vysokou hardwarovou náročností – to vše si povíme v této recenzi." (celý článek)

  

Invex 2005: Game Hall – veletržní Mekka hráčů

Karel Kališ: "První kroky každého pořádného hráče na Invexu míří do pavilonu věnovaného hrám. Mířily tam i ty naše. Zajímá vás, na co všechno tam narazíte, jaké hry si můžete zahrát, co koupit a jak hezké potkáte hostesky? Vše se dozvíte v našem článku." (celý článek)

Byznys hrátky: Koho volíš? Blu-Ray, nebo HD DVD?

Petr Kolář: "Warner Bros. pro oba formáty média nové generace * Take-Two v násilí nepochopeni * Jak dopadla studie o herních vývojářích? * Správce komunity F.E.A.R. se omlouvá * A mnohé další doplněné obvyklou dávkou tabulek" (celý článek)

Plná hra: Dark Oberon - Warcraft zadarmo!
Bleskovka dne: Uwe Boll zničí i Postal

Středa 26. 10. 2005 … Hurá do cirkusu!

Recenze: Circus Grande - bajka o rybce a mluvícím psu

David Sláma: "Slovenští Silver Wish Games jsou tu s další hrou. Po stealth akci Chameleon nám přináší netradiční strategický cirkus a ploutvičku i drápek k dílu přiložil známý herní novinář Michal "WhateverWolf" Rybka. Teď se dozvíte, jak to celé dopadlo." (celý článek)

  

Herní Blesk: redaktoři Doupěte na JIP!

Alan Jarrar: "Invex se stal pro dva naše kolegy osudným * Hráči mají problémy se S.T.R.A.C.H.E.M. * Ohlášen film Postal" (celý článek)

Plná hra: Hrobocop - hřbitovní seance
Bleskovka dne: Sony jásá nad prodeji PSP

Čtvrtek 27. 10. 2005 … Quake strikes back

Recenze: Quake 4 – biomechanické peklo

Martin Boček: "Tatatatata! Fraga BUM! Watch your back! Buda buda buda! We’r surrounded! BLAM! Restart from last Autosave." (celý článek)

  

Reportáž: konzole na Invexu 2005

Martin Zavřel: "Mezi hráči se již rozneslo, že s hrami to letos na Invexu není zrovna slavné. Přesto tam najdete řadu nových titulů od Sony a Nintenda, takže konzolisté si na svoje přijdou. O tom si můžete přečíst v této reportáži, doplněné zajímavými fotografiemi. Ano, máme něco i pro fanoušky našich hostesek." (celý článek)

Plná hra: Fish Tales - rybičky a akvárium
Bleskovka dne: GALERIE: Čtvrteční kolekce obrázků

Pátek 28. 10. 2005 … Na hřbitově

Recenze: Pursuit Force & MediEvil - smrt na hřbitově i čtyřech kolech

Kamil Gric: "Bydlet ve velkém městě se nevyplácí. Přeplněná MHD připomíná drůbežárnu, kde jsou lidé nervózní a naštvaní. Každý den je ale shodně upoutá cosi nezvyklého. Nahlíží mi přes rameno, když na plný plyn proháním Pursuit Force nebo když se v povzdálí ozývá hřbitovní MediEvil. Připojte se k nim." (celý článek)

Recenze: Mobile Force 2 - střelba se ztrátami

Vít Sedláček: "Jak je to dlouho, co jste na svém mobilu pozabíjeli pár mimozemšťanů? Nevzpomínáte si už, jak vypadá klasická vesmírná loď? Pokud jste na obě otázky odpověděli kladně a už vás svrbí prstíky, podívejte se, nakolik je MF2 hra podle vašeho gusta." (celý článek)

Týden v rubrice Plné hry - všude samé ryby

Tomáš Vrána: "V uplynulém týdnu jste si mohli prostřednictvím serveru FreeHry.cz vyzkoušet veškerá úskalí života pod vodou, starostování v jedné malé vesničce a v nepolední řadě setkání se záhrobím. Tím to samozřejmě jenom začíná!" (celý článek)

Plná hra: Navy Missions - námořní bitva
Bleskovka dne: Half-Life 2: Lost Coast ke stáhnutí

Sobota 29. 10. 2005 … Stahujte, až se z vás bude kouřit

Nová mega: Stratégův ráj

Petr Kolář: "Dnešní vydání se nese ve znamení strategických demoverzí. Skvělé pokračování českého UFO s podtitulem Aftershock, Earth 2160, Diplomacy a Gary Grisbys World at War doplňuje třeba akce Suffering. A ani video nezůstává pozadu s peckami jako Quake 4, Fable, Call of Duty 2, Witcher, nebo King Kong." (celý článek)

  

Plná hra: Stackopolis - postavte si město
Bleskovka dne: Doupě 11 – Souboj titánů: King Kong vs. Quake 4

Váš názor Další článek: S.T.A.L.K.E.R. a další hry se odkládají

Témata článku: , , , , ,