Nový týden: stylový i originální

Co přinesl tento týden? * Preview her Starcraft 2, Blue Dragon, Tarr Chronicles: Sign of Ghosts a Lair * Recenze titulů Civilization 4 – Beyond the Sword, Harry Potter and The Order of the Phoenix a Elite Beat Agents * A samozřejmě spoustu dalších článků, downloadů a novinek.

Článek týdne

První dojmy: Lair – PS3 zatíná drápky

David Sláma: Lair je vlastně jedna obrovská reklama na Sixaxis - ovladač, který neumí vibrace, ale zato má pochybný senzor pohybu. Marketingový tah, nad kterým byste klidně mohli mávnout rukou. Potíž je v tom, že to zatím vypadá na zatraceně zábavnou reklamu, která se navíc výborně ovládá. Vím to, protože jsem ji hrál.

  

Recenze

PC: Civilization 4 – Beyond the Sword – kde nepomůže hrubá síla

Petr Kolář: Druhý datadisk k Civilizaci přináší zajímavou oblast neviditelné války, kdy nemluví zbraně. Někde v pozadí se rýsují vyzvědači, cizí agenti sabotují a pobuřují, obří megakorporace bojují o nadvládu – prostě do Civilizace přichází moderní doba. Podívejte se s námi, jak tento příchod pohne se hrou samotnou.

  

Wii: Harry Potter and The Order of the Phoenix - dotkněte se kouzel
NDS: Elite Beat Agents - rozpohybujte své DSko

Preview

PC: Starcraft 2 – porazí styl originalitu?

Michael Stern: Když je některá hra populární přes deset let, lze hovořit o legendě. V o to těžší roli se ocitá její pokračování – překoná svého otce výpravnou kampaní s interaktivními rozhovory, spoustou atraktivních jednotek a grafikou sladkou jako pravá zergská třtina rafinovaná dělem terranského křižníku?

 

X360: Blue Dragon – retro v modrém
PC: Tarr Chronicles: Sign of Ghosts – vesmírné simulátory nevymřely

Další články

Profil vývojáře: Starbreeze Studios – sympatický tým ze Skandinávie

Josef Murcek: V dnešním dílu seriálu Profil vývojáře se podíváme na zoubek mladému vývojářskému týmu, který nás navzdory věku jeho členů již dokázal přesvědčit o svých kvalitách. Řeč je o Starbreeze Studios, autorovi hitů jako Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay nebo aktuální temné podívané The Darkness.

  

Nová mega: WoW a Advanced Warfighter
Reportáž: TransISTor 2007 - session 3, serious games
Reportáž: TransISTor 2007 - session 3, Google Earth a další virtuální modely světa
Byznys hrátky: GTA IV odloženo - je důvodem PS3?
Modifikační kouteknemoc šílených králíků
FlashFun: Captain Jack Adventure - staňte se kapitánem
Týden na FreeHráchfreewarový Ignition

Váš názor Další článek: Age of Conan se odsouvá

Témata článku: , , , , , , , , , ,