Nový týden: tlustý, zelený, špinavý

Co přinesl minulý týden? Preview hry Tom Clancy’s Endwar * Recenze titulů Shrek The Third, Final Fantasy III, Attack on Pearl Harbor, My Model Train a UFO: Extraterrestrials * A samozřejmě řadu dalších pravidelných článků, downloadů a novinek.

Článek týdne

Recenze: UFO: Extraterrestrials – nakopejte pozadí vesmírnému šmejdu

Josef Murcek: Tak jsme se přeci jen nakonec dočkali. Nové Ufo: Extraterrestrials je tu, a nám se tak konečně nabízí možnost zhodnotit jeho klady a zápory. Co myslíte, uspěl nový přírůstek do této série či nikoliv? Na tuto otázku pochopitelně naleznete odpověď v naší recenzi.

  

Recenze

PC: Shrek The Third - po stopách filmu

Martin Demiger: Je to zelené, tlusté, myje se to v bahně, v uších nosí svíčku a jeho největší kámoš je mluvící osel. Zároveň je to ale i zatraceně úspěšné, a tak není divu, že to mezi nás vtrhlo již potřetí a kromě kin začalo okupovat i herní zařízení. Podívejme se, zda je z toho napotřetí už konečně něco pořádného.

   

NDS: Final Fantasy III – Chybějící kousek FF skládačky konečně u nás
PC: Attack on Pearl Harbor – arkádová letadla po slovensky
Mobily: My Model Train – v roli strojvůdce

Preview

X360: Tom Clancy’s Endwar – generálem ve třetí světové

Martin Klekner: Nově oznámené dítko z dílen Ubisoftu nemá nijak malé ambice - na zkostnatělých strategických základech hodlá vystavět zcela nový a neotřelý žánr. Chcete-li se o tomto ostře sledovaném titulu s nálepkou Tom Clancy’s dozvědět více, neváhejte a vrhněte se na naše preview.

  

Další články

Šest základních chyb ve zpracování ženských postav v počítačových hrách 3.

Martin M. Boček: Každý ví, jak má vypadat pořádná hrdinka v počítačové hře, aby se líbila hráčům. V naší sérii se ale zaměříme to, jaké nesmysly musí herní producenti vytvořit, aby nás jejich hrdinky dokázaly přilepit k monitoru. V dnešním, třetím díle se zaměříme na obličeje ženských hrdinek.

  

Týden na FreeHráchve znamení Townsmen 3
Nová mega: Advanced Warfighter
Byznys hrátky: GTA 4 může být odloženo
Modifikační koutekrealismus ve S.T.A.L.K.E.R. a nuda v The Sims 2
Profil vývojáře: Raven Software - vrána k vráně sedá

Váš názor Další článek: Kniha radí, jak se učit hraním videoher

Témata článku: , ,