Nový týden: Úkol pro Titány

Léto udeřilo plnou silou a hlavně s nebývalou vytrvalostí. Počátek týdne plný preview jen zvyšoval napětí, ale nakonec přišla zasloužená odměna v podobě zdařilé diablovky Titan Quest. A nejen ta.

Pondělí 17.7. ... Star Wars a druhá světová

První dojmy: War Front: Turning Point – futuristická druhá světová válka

David Marák: "Druhá světová válka s příchutí Star Wars? Zní to šíleně? Věřte, že ne. War Front je do jisté míry nevšední strategický titul, který jsme měli možnost vyzkoušet v hratelné ukázce. Zajímají-li vás fakta, nepřehlédněte tento článek." (celý článek)

   

Recenze: Sonic Mega Collection – Úspěšný návrat do minulosti?

Jan Vávra: "Modrého ježka Sonica jistě zná spoustu hráčů. Před cca třinácti lety patřily hry se Sonicem mezi absolutní špičku. Jak se jeví kolekce sedmi starších her s tímto bodlináčem dnes?" (celý článek)

Plná hra: TMNT - Tournament Fighters - zelenáči

Úterý 18.7. ... Návrat Indyho a Pacmana

Preview: Indiana Jones 2007 – s bičem v ruce vstříc dobrodružství

David Marák: "Představte si Laru Croft bez poprsí, s trochu menším zadkem a pořádným bičem. Víte, koho mám na mysli? Přece Indiana Jonese! Nezapomněl na nás a zanedlouho se chystá vrhnout do dalšího nebezpečného dobrodružství. V tom ho přeci nemůžeme nechat samotného." (celý článek)

  

Recenze: LocoRoco – blemcavá zábava

Karel Kališ: "Želatina je dobrá na vrcholu ovocného dortu stejně jako v podobě klasických "gumídků". Ovšem herní gurmán ji bezesporu více ocení v podobě hlavního hrdiny nápadité hry LocoRoco. Sice se moc nenajíte, ale o to větší si užijete zábavu." (celý článek)

Plná hra: Pacman worlds - legenda neumírá

Středa 19.7. ... Filmová auta a nový Mario

Recenze: Auta: Dobrodružství z Kardanové Lhoty – na plný plyn

Martin Demiger: "Úspěšný snímek Cars, jenž před nedávnem zavítal na plátna kin, se dočkal herního podání. Jedná se o „béčkové“ zpracování pyšnící se pouze znějícím jménem? Nebo máme tu čest s titulem, jehož kvality lze srovnat s konkurencí mezi závodním žánrem?" (celý článek)

  

Recenze: New Super Mario Bros. – návrat superhrdiny

Lukáš Čamra: "Remake nejslavnějšího dobrodružství, v němž hlavní roli hraje Mario, konečně přichází na NDS. Bowser má opět šanci získat princeznu Peach pro sebe a jedině vy ji můžete zachránit. Nejklasičtější klasika všech klasik slibuje především vynikající hratelnost a nesnesitelné záchvaty nostalgie." (celý článek)

Herní Blesk – Hellgate London ukraden

David Marák: "Byly odcizeny zdrojové kódy z Hellgate London. Hru proto čeká odklad a přepracování * Enemy Territory: Quake Wars se dočká kvalitního singleplayeru! Oznámil to přední designér Paul Wedgwood." (celý článek)

Plná hra: A Wasting of Life - placatý Counter-Strike

Čtvrtek 20.7. ... Nastavená kaše ala GTA

Recenze: GTA: Liberty City Stories – konec evoluce

Martin Demiger: "Před příchodem plnohodnotného pokračování mohou příznivci série Grand Theft Auto vychutnat Liberty City Stories. Jde o port úspěšné hry, která vyšla koncem roku pro handheld PSP… a která vlastně jen lehce poupravila původní GTA 3. Bude to hráčům stačit? Hloupá otázka – jako by se už někdy stalo, že by některý z dílů GTA komerčně propadl." (celý článek)

  

Recenze: Evolution GT – evoluce v závodních simulátorech?

Ladislav Nosákovec: "Z garáže vývojářského týmu Milestone (Squadra Corse Alfa Romeo) vyjíždí nablýskaný speciál s označením Evolution GT. Dokáže v tvrdé konkurenci zaujmout?" (celý článek)

Plná hra: Brána do budoucnosti - adventurní nášup

Pátek 21.7. ... Souboj titánů - s Diablem

Recenze: Titan Quest – antická řezanice

Karel Kališ: "Na popsání některých her vám nemusí stačit ani milióny slov, kopce vět a přehršle souvětí. Ovšem to není zrovna případ Titan Questu. Stačí říct: Diablo v mýtickém Řecku a víte o novém akčním RPG téměř vše." (celý článek)

  

Recenze: Star Wars: Battle Above Coruscant – hvězdné fiasko?

David Marák: "Svět Hvězdných válek ani za ta dlouhá léta neztratil své osobité kouzlo, důkazem tomu jsou také hry útočící dennodenně na obrazovky našich mobilních přístrojů. Další v řadě takových her je i Battle Above Coruscant. Máte chuť zachránit galaxii? Tak do toho!" (celý článek)

Týden v rubrice Plné hry - směrem do historie

Tomáš Vrána: "Uplynulý týden byl stejně šťavnatý, jako ty předešlé. Ovšem až na jednu malou výjimku. Byl obohacen o klasickou českou adventuru 7 dní a 7 nocí, která se bezkompromisně usadilo na pomyslné královské křeslo." (celý článek)

FlashFun: Bubble Maker - chytejte do bublin

FlashFun: "Pochytejte květiny poletující všude možně vzduchem pomocí bublin. Pro jejich tvorbu vám postačí bublifuk, ovšem musíte dávat dobrý pozor na prolétávající hmyz. Jeho ulapení se totiž narozdíl od kvítí nemusí vyplatit." (celý článek)

Sobota 22.7. ... Dema, patche, návody...

Nová mega: GTR 2 Demo a záplata na HoM&M

David Sláma: "Venkovní teploty sahají daleko za únosnou mez, ovšem větráčky PC udržují case v chladu. Ale ještě lépe své PC rozmazlíte našimi downloady - demem třeba na GTR 2, trailery na hry jako NHL 07, NFS Carbon či Gothic 3 a v neposlední řadě sbírkou patchů." (celý článek)

AbecedaHer ve zkratce

AbecedaHer: "Uplynulý týden na AbeceděHer, to nebyl zdaleka jen návod na osobitou simulaci autodopravce King of the Road. V hraní si můžete pomoct trainery třeba na Prey nebo Titan Quest, neangličtináři uvítají češtiny do her jako Rollercoeaster Tycoon 3 či KOTOR 2 a to není zdaleka vše." (celý článek)

Plná hra: ManiaDrive - na plný plyn

Váš názor Další článek: PES 2007 v obrazech pro NDS

Témata článku: , , , , , ,