Nový týden: Vánoce jsou za dveřmi

Co přinesl tento týden? * Recenze titulů The Legend of Zelda: Phantom Hourglass, Beowulf: The Game, Escape from Paradise City, Swashbucklers: Blue vs. Grey * Herní tipy na Vánoce * Obsah OXM 7 spolu se soutěží o Xbox 360 Elite * A samozřejmě řadu dalších pravidelných článků, novinek, downloadů.

Článek týdne

Recenze: The Legend of Zelda: Phantom Hourglass - dokonalost do kapsy

Karel Kališ: Čas od času vyletí z dílen Nintenda nový titul, který nechává ubohé recenzenty se ztrapňovat ve snaze vymyslet perex alespoň vzdáleně hodný dokonalosti jejich počinu. Nebudu se snažit. Nová Zelda dorazila, nechte se opájet jedinečností.

  

Recenze

PC: Beowulf: The Game - postrach všech

Tomáš Vrána: Přenesení z plátna kin na obrazovky počítačů smrdí průšvihem. Podobné hry drží nad vodou pouze profláklé logo. Jenže nakolik atraktivní je severská mytologie pro průměrného středoevropana?

  

PCEscape from Paradise City - pouliční řádění znovu na PC
PC: Swashbucklers: Blue vs. Grey - pirátem na plný úvazek

Další články

Kterou hru nadělit pod stromeček? - průvodce ideální koupí

Michael Stern: Počítačová hra jako dárek se stává klasikou, ovšem je obtížné vybrat kousek, který se obdarovanému skutečně zalíbí, stráví u něj hodiny radosti a nádavkem při rozbalování nadšením poskočí do výše vánoční hvězdy na nazdobeném stromku. Co se letos urodilo a jaké dřívější tituly lze koupit za výhodnou cenu, se dozvíte z našeho článku.

 

Herní tipy na Vánoce - hrajte si zadarmo

David Marák: Konečně. Po hektickém shánění dárků a všeho vánočního svátky klepou na dveře a s nimi spousta volného času. Naplňte ho těmi nejlepšími hrami, za které nemusíte zaplatit ani korunu!

  

Nová mega: Vánoční Zaklínač
Byznys hrátky: Crysis prodejně selhalo, Assassin`s Creed úspěšný
Modifikační koutekpůl na půl
Oficiální Xbox 360 magazín: Hlasujte o nejlepší obrázek Master Chiefa, Obsah OXM 7 - vánoční nadílka, Zvolte Xboxové hry roku 2007 a vyhrejte Xbox 360 Elite!
Profil vývojáře: 3D Realms Entertainment - zbožňovaní i diskutovaní veteráni herního průmyslu

Váš názor Další článek: Nová mega: Vánoční Zaklínač

Témata článku: , , , , ,