Nový týden: Ve jménu World of Warcraft

Co přinesl tento týden? * Recenzi titulů World of Warcraft: Burning Crusade, Lost Planet: Extreme Condition, Mage Knight: Apocalypse, Predator a Brothers in Arms: D-Day * Preview hry Stranglehold * Téma o Nejočekávanějších hrách roku 2007 * A samozřejmě řadu dalších pravidelných článků, downloadů a novinek

Článek týdne

Recenze: World of Warcraft: Burning Crusade – pořádné rozšíření

Petr Kolář, Michael Stern: Pokud má World of Warcraft kroniky, pak se 16. leden tohoto roku do nich zapsal zlatým písmem. Po dlouhém čekání a napínání, několika kolech beta testu, shánění elitní výbavy a balancování vlastních postav mohou hráči toto všechno zahodit. Otevřely se brány do Outlands, kde padají zažitá pravidla. Během pár dní zběsilého hraní, objevování a prozkoumávání, se první postavy dostaly na nově přístupnou sedmdesátou úroveň, kde lov finální výbavy začíná nanovo.

  

Bleskovka týdne: Představeno pokračování závodní série FlatOut
Download týdne: Crysis DX10 trailer
Free hra týdne: Lost Legends

Recenze

Xbox 360: Lost Planet: Extreme Condition – kousky brouků na ledě

Karel Kališ: Mistři akčních her z Capcomu, kteří mají na svědomí hity kalibru Onimusha, Resident Evil či Devil May Cry, konečně přinesli na Xbox 360 jejich Lost Planet. Jak poslední zprávy o prodejích přesahujících milion kopií napovídají, minimálně po finanční stránce se sázka na novou značku ukázala jako trefa do černého. Ovšem prodejní čísla nám ještě skvělou hru nedělají, neb mediální humbuk jest věc všemocná. Jaké je tedy dobrodružství v teplotách hluboko pod bodem mrazu?

  

Mobily: Predator – staňte se šelmou
PC: Mage Knight: Apocalypse – zapomeňte na karty
PSP: Brothers in Arms: D-Day – malí bratři ve zbrani

Preview

PC: Stranglehold – kamera, klapka, akce!

Petr Kolář: Akční hra, next-gen grafika a Johny Woo. Výbušná směs, která by vám měla být při hraní Stranglehold podávána ve větším než malém množství. Kolega Molotov odloží svůj rozpitý koktejl, nebo o něj brzy přijde povedeným výstřelem z rukou mistra. A pak bychom mu zase mohli zpívat mám rád vůni tvý kůže na popáleninovém oddělení. Mezitím se bude Chow Yun Fat, následník Johna Woo, prohánět vesele mezi tisíci svištících kulek a rozdávat tuny olověných pozdravů všem svým nepřátelům.

  

Další články

Téma: Nejočekávanější PC hry roku 2007 podle Doupěte – druhá část

Martin Demiger: Máme za sebou rok 2006. Není však třeba truchlit: před námi je dalších dvanáct měsíců. Úplně nových, neokoukaných – a hlavně přinášejících další várku kvalitních her. Kdo však má v tom nepřeberném počtu titulů poznat, co je a není dobré? Pomoct vám může náš článek, v jehož druhé části jsme oddělovali zrna od plev v druhé polovině abecedy.

  

Muzeum: The Neverhood - oživlá plastelína
Týden v rubrice Plné Hry: neuvěřitelné vesmírné dobrodružství
FlashFun: Doggie Style Fuck
Nová mega: Crysis uchvátí
Časopisy a knihy: Score 156 - Masivní zábava
Téma: Nejočekávanější konzolové hry roku 2007 podle Doupěte – první část
AbecedaHer: ve zkratce

Váš názor Další článek: Nová mega: Crysis uchvátí

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , ,