Nový týden: ve znamení Dead Space 2

Nabídli jsme vám recenzi Dead Space 2, výběr pěti nejlepších hororových her, zhodnocení Bloodline Champions a spoustu dalších článků.

Nejoblíbenější články podle čtenářů najdete na Líbilo se

Článek týdne:

Recenze: Dead Space 2 - užijte si smrt ve vzduchoprázdnu
Karel Kališ: Ishimura byla jen prvním dějstvím. Na stanici Sprawl se rozjíždí nová noční můra a břitvovité končetiny opět klapou potemnělými chodbami.

VIDEO: 3885 'Dead Space 2 - Launch trailer'

Pět nej:

Horrorové hry - raději nechte svítit světlo
Karel Kališ: Strach je tu s námi od počátku a spousta lidí se ráda bojí. Při hraní hororových her. Které jsou však ty nejlepší? Zkusili jsme je vybrat.

AlienVsPredator.jpg Alone_in_the_dark3.png

Recenze:

Bloodline Champions - tohle není DotA
Petr Kolář: Co vzejde, zkříží-li se hrdinská mlátička DotA s mikrotransakcemi a akcí typu Unreal Tournament? Ano, Bloodline Champions.

bloodline champions 08.jpg

DS recenze: Golden Sun: Dark Dawn - červánky utopené v krvi
Jakub Kovář: Legenda z GameBoye se vrací i na NDS a slibuje desítky hodin zábavy. Pojďte zjistit, jestli nadchne stejně, jako kdysi.

iPhone recenze: Eternal Legacy - japonská inspirace
Norbert Lapčák: Gameloft vydává vlastní RPG inspirované další herní legendou. Tentokrát si vzal do hledáčku japonskou sérii Final Fantasy. Dokázal se přiblížit svému vzoru?

Indie recenze: Tommy Tronic - skákačka jako řemen
Autoři Freehry.cz: Tommy Tronic si bere to nejlepší ze skákaček a přidává navíc pěknou grafiku, povedené zvuky, hordy nejrůznějších nepřátel a extra rozsáhlé levely.

Freehry:

Týden na Freehrách: tváří v tvář emzákům
Kristýna Nováková: Hledáte-li nějakou povedenou MMOFPS na víkend, Alien Arena 2011 pro vás bude skvělou volbou. Jde o důstojného pokračovatele dlouholeté série.

Váš názor Další článek: Oznámena nová hra s Kirbym

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,