Nový týden: ve znamení fotbalu a NFS: Most Wanted

Vydání NFS: Most Wanted je tu a Doupě vám přineslo exkluzivní reportáž z obří akce na Masarykově okruhu. Kromě ježdění jsme uplynulý týden strávili hlavně na trávníku - jako hráči v Pro Evolution Soccer 5, tak i manažeři ve FIFA Manager 06. Vrcholem pak byl náš tanec se zombíky z Land of the Dead. A co jste dělali vy?

Pondělí 14.11. ... Zelená je tráva

Recenze: Pro Evolution Soccer 5 – král bez hermelínu

Alan Jarrar: "Vládce počítačového fotbalu již popáté vybíhá na hřiště, aby rozdrtil slavnou FIFA. Jak dopadne zápas fotbalového dříče s nafintěnou hvězdou světových trávníků? Papírovým favoritem je bezpochyby Pro Evolution Soccer." (celý článek)

  

Recenze: Soul Calibur 3 – král je mrtev, ať žije král

Martin M. Boček: "Soul Calibur 3 je poslední bojovkou, která vychází na konzole současné generace. Není to chyba? Nemrhá Namco potenciálem jedné ze svých nejlepších sérií? Odpověď na obě otázky zní... Ne." (celý článek)

Wallpapery: Xenosága 2

Martin M. Boček: "Epické sci-fi RPG vám vysvětlí, jak to vlastně bylo se stvořením světa, kde se rodí andělé a jakou podobu bude mít předpověděný Armageddon. Pokud i vás pohltil svět Xenoságy, máme zde pro vás sérii pozadí pro vaši plochu." (celý článek)

Plná hra: Block Buster - arkanoid na mobilu
Bleskovka dne: Nové obrázky z Final Fantasy XII

Úterý 15.11. ... Tanec se zombíky

Recenze: Land of the Dead – utíkejte, jsou všude

Karel Kališ: "Zachránili jste svět, galaxii i vesmír? Co víc vám zbývá? Co takhle zachránit si holý život v davu zombií, které by nejraději povečeřely vaše játra na mozeček. Teda na vašem mozečku. Zkuste přežít v zemi mrtvých, zkuste přežít v Land of the Dead." (celý článek)

   

Velká soutěž s CD Projektem o Ultimate Spider-man - 3. část

Doupě: "Ve spolupráci se společností CD Projekt jsme pro vás připravili soutěž o 10 originálek PS2 hry Ultimate Spider-man, 10 triček k této hře a 5 samolepkových comicsů. Takže pokud máte rádi tohoto pavoučího hrdinu comicsů i filmů, neváhejte a zúčastněte se. Třeba vyhrajete právě vy." (celý článek)

Byznys hrátky: Jack Thopmson nežaluje GTA

Martin M. Boček: "GTA bez žalobce * Tři miliony Xbox 360 za tři měsíce * Sony zprůhlední rootkit * Herní průmysl dožene hudbu * Zpětná kompatibilita u Xbox 360 * EA Downloadwer - Steam od EA * A nesmí chybět pravidelná dávka tabulek prodejnosti." (celý článek)

Byznys hrátky: Konzole jako filmová zbraň

Petr Kolář: "Trojská konzole PS3 * Xbox 360 s HD-DVD na ozdobu * Cesta Revolution za 14 týdnů * Game Boy Micro jako retro * Tvůrce Maria o budoucnosti hraní * Filmová a herní Šifra mistra Leonarda * A mnohé další, včetně aktuálních tabulek prodejnosti" (celý článek)

Plná hra: Racing Dynamics - adrenalin na kolech
Bleskovka dne: Vánoce v The Sims 2

Středa 16.11. ... Fotbalovým bossem

Recenze: FIFA Manager 06 - každý fotbalu rozumí

Petr Kolář: "Co Čech, to trenér. Tohle pořekadlo si můžete klidně potvrdit při jakémkoliv zápase v libovolném sportu při návštěvě nejbližší hospody. Každý z přítomných ví nejlépe, co by na postu trenéra udělal. Pak si doma pustíte FIFA Manager a zjistíte, že to není tak jednouché." (celý článek)

    

Recenze: Tony Hawk Underground 2 Remix & Twisted Metal

Kamil Gric: "Není nic lepšího, než po náročném dnu ulehnout do postele a na pár chvilek se nechat zabavit nejzábavnější hrou, kterou se může Sony PSP pochlubit. Dnes není čas hrdinů ani japonský eposů: vezměte si prkna a jdeme se bavit. Špatný nápad? Možná byste si zkusili rozstřílet pár nepřátelských vozítek. Proti gustu žádný dišputát." (celý článek)

Plná hra: Type Striker - originální vesmírná akce?
Bleskovka dne: Česká liga v NFS: Most Wanted

Čtvrtek 17.11. ... Doupě na předváděčce NFS: Most Wanted

Reportáž: Need for Speed – Most Wanted – launch party

David Sláma: "Velká akce při příležitosti uvedení Need for Speed: Most Wanted proběhla včera na Masarykově okruhu v Brně a ještě plni dojmů přinášíme reportáž. Lepší prostředí snad pro prezentaci závodní hry nebylo možno vybrat, ale stačí to ke spokojenosti? S nabitým programem rozhodně ano." (celý článek)

    

Preview: Rise and Fall: Civilizations at War – staňte se vůdcem

Martin Klekner: "Myslíte si, že strategické hry již nemají čím překvapit? Myslíte si, že už jste všechno viděli, všechno hráli, všechno vyzkoušeli? Myslíte si, že již není žádné místo pro originalitu? Tak to se šeredně mýlíte." (celý článek)

Plná hra: Bowling Blast - deset kuželek, jedna koule
Bleskovka dne: Jedna PS3 a pirátství je konec

Pátek 18.11. ... Rychle a zběsile

Recenze: WRC: Rally Evolved – evolucí k dokonalosti

Martin Demiger: "Virtuální závodníci se v poslední době rozdělili na dva tábory. Na příznivce arkádovitějšího pojetí (série Colin McRae Rally) a vyznavače ultrarealistického stylu (Richard Burns Rally). Dneškem se ale vše mění. Přichází totiž zlatá střední cesta v podobě WRC: Rally Evolved." (celý článek)

    

Velká soutěž s CD Projektem o Ultimate Spider-man - poslední část

Doupě: "Ve spolupráci se společností CD Projekt jsme pro vás připravili soutěž o 10 originálek PS2 hry Ultimate Spider-man, 10 triček k této hře a 5 samolepkových comicsů. Takže pokud máte rádi tohoto pavoučího hrdinu comicsů i filmů, neváhejte a zúčastněte se. Třeba vyhrajete právě vy." (celý článek)

Návod: The Lord of the Rings: Battle for Middle-Earth

AbecedaHer: "Battle for Middle-Earth. Kandidát na post nejkrásnější hry všech dob. Zábavná strategie, která zaujme námětem, hratelností i atmosférou. A právě na tuto hru vám dnes přinášíme návod." (celý článek)

Týden v rubrice Plné hry - zima venku, teplo doma

Tomáš Vrána: "Venku už začíná přituhovat. Meteorologové předpovídají dlouhou a pořádně studenou zimu. Právě teď je ten správný čas na zalezení do svého kutlochu. Proč si čas čekání na jaro nezpříjemnit nějakou pěknou hrou zadarmo? Zde jich naleznete rovnou deset." (celý článek)

Plná hra: Maffays BikeFlyter - zajeďte mouchu
Bleskovka dne: Firmware 2.5 u PSP prolomen

Sobota 19.11. ... GTA a jeho soudní strasti

Nová mega: Hodíme sem gráfek

Petr Kolář: "Tento týden přinesl neobvyklou nadílku trailerů a herních ukázek, kde kraloval trailer na Mark Eckos Getting Up. Milovníci zimních sportů si mohou užít demoverzi Ski Racing 2006 a na ostatní čekají třeba video k Project Gotham Racing, nebo NFS: Most Wanted." (celý článek)

AbecedaHer ve zkratce - F.E.A.R. a další

AbecedaHer: "V uplynulých čtrnácti dnech se na AbeceděHer objevily návody na hra jako F.E.A.R. či Dungeon Siege 2, ale i další. Pokud si tedy nevíte rady, zkuste se podívat sem - a třeba najdete řešení." (celý článek)

Plná hra: SuperBall - klasika v novém hávu
Bleskovka dne: Žalobce GTA bez licence

Váš názor Další článek: Nové obrázky z Final Fantasy IV Advance

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,