Nový týden: Ve znamení návratů

Patnácté Doupě na stáncích * Prince of Persia na mobilech * Empire Earth 2 s datadiskem * Sonic útočí nadzvukovou rychlostí * Upíři se vrátili * Tony Hawk už zase jede * Recenzujeme další díl GTA * A tradiční nášup novinek, plných her zdarma a dalších článků

Pondělí 13.3. ... Válka národů

Recenze: EE2: The Art of Supremacy – trochu opepřit?

Alan Jarrar: "Dobrých strategií je poslední dobou víc než „upřímných“ billboardů s volebními hesly červených růží a modrých ptáků. Empire Earth 2 se ale snaží vymanit z drsné konkurence a upozorňuje na sebe nově vydaným datadiskem Art of Supremacy." (celý článek)

  

Recenze: Sonic Rush – nejrychlejší dobrodružství

Martin Zavřel: "Nový díl příběhů nadzvukového ježka přináší pořádnou porci ultrarychlé zábavy. Naplno přitom využívá dvojitou obrazovku Nintenda DS a představuje nové herní prvky, díky kterým je akce ještě rychlejší." (celý článek)

Plná hra: Camdriver - na plný plyn
Bleskovka dne: God of War 2 nabíra obrysy

Úterý 14.3. ... Patnácté Doupátko

Doupě 15 - Arcanum a neuvěřitelných 34 recenzí!

Jan Morkes: "Číslo až po vrch nabité recenzemi. Godfather, SW: Empire at War, Battle for Middle-Earth 2, TOCA Race Driver 3, Black či 24: The Game. Následovník Falloutu - RPG Arcanum coby plná hra (v češtině). Březnové Doupě je opravdu nabité. A to ještě nebyla řeč třeba o exkluzivních odhaleních českých novinek." (celý článek)

   

Návod: Arcanum CZ - neztraťte se v komplexním světě!

AbecedaHer: "Arcanum, jehož plnou verzi najdete v březnovém Doupěti, není obyčejným RPG. Nabízí stovky různých možností, herních lokací a postav. Ztratit se v magicko-technickém světě je lehké. S návodem tuto možnost eliminujete." (celý článek)

Recenze: Castlevania: Curse of Darkness – dobří upíři se vracejí

Karel Kališ: "Legendární upírská sága to znovu zkouši na PS2 a opět plně ve 3D. Poučili se v Konami z předchozích chyb a vybrousili svoje dílko do hvězdného lesku? Uvidíme, připravte se na lov upírů. Nabruste dubové kolíky a zakousněte stroužek česneku, jde se na věc!" (celý článek)

Byznys hrátky: Hry se špatně prodávají

Petr Kolář: "Prodejnost her výrazně klesá * Nekalé praktiky Starforce * Pětitisící patent pro Microsoft * Bioware otevírají další studio * THQ získává reklamy do her * Jarní start PS3 je nejistý * Infogrames bojují s dluhy * A mnohé další, včetně nabitých střípků herního byznysu" (celý článek)

Plná hra: Frozen Bubble - návyková především
Bleskovka dne: Quake 3 na čtyřiadvaceti obrazovkách

Středa 15.3. ... Připravte si skejtbórd!

Recenze: Tony Hawks American Wasteland - složitá jízda

Petr Kolář: "Počítačové hry se často snaží přiblížit realitě. Stejný směr se pokusila nabrat i skateboardová série Tonu Hawk a přináší široké možnosti, které se mohou pomalu měřit se skateobardingem skutečným. A to je možná problém." (celý článek)

  

Recenze: GTA: Liberty City Stories – kriminálníkem snadno a rychle

Jiří Škrampal: "Hráči jsou nervózní nedočkavostí, vydavatelé se těší na hromady peněz a John Thomson už chystá další žalobu. Řeč není o ničem jiném než o nejnovějším GTA, které vzalo útokem handheld PSP." (celý článek)

Plná hra: Mu-cade - akční nářez
Bleskovka dne: PS3 bude oficiálně v listopadu

Čtvrtek 16.3. ... Čtyřiadvacetihodinová šichta

Recenze: 24: The Game – čas běží

Karel Kališ: "Tik tak. Hodiny běží a nelítostně odsekávají čas Jacku Bauerovi při jeho nejnovějším honu na teroristy. Herní zpracování jednoho z nejlepších seriálů všech dob je zde. A dokonce česky. Jak se podařilo? Prožijte si Jackův nejdelší den na vlastní kůži." (celý článek)

  

Recenze: Super Stunt Spectacular – pořádně to rozjeďte

David Marák: "Také se vám tolik líbí nablýskané sporťáky? Chtěli byste si projet tratě plné překážek na plný plyn a proskakovat hořícími obručemi? V tom případě vás možná zaujme Super Stunt Spectacular, kterému nechybí ani jedna ze zmíněných forem zábavy." (celý článek)

Nové hry na obzoru: Viděli jsme se už?

Petr Kolář: "Střílečka Illumina by mohla z dálky klidně vypadat jako Unreal Tournament * Metal Saga zase připomíná sérii Final Fantasy * A co že připomíná Oblivion Mobile? Samozřejmě že The Elder Scrolls: Oblivion" (celý článek)

Plná hra: Ottos Ottifanten Seenot - chyťte slony
Bleskovka dne: Take 2 si pojistilo GTA

Pátek 17.3. ... Princ bere mobily útokem

Recenze: Prince of Persia: Warrior Within - krvavá pohádka

Martin Demiger: "Jestli má na něco Princ Perský talent, jsou to překvapení. V každém svém dobrodružství alespoň jedno přichystá, nemluvě o tradičně báječné hratelnosti, kterou už všichni berou jako samozřejmost. Warrior Within v tomto ohledu z davu nevybočuje: zábava je zaručena, stejně jako pravidelný přísun překvapení." (celý článek)

  

Preview: Timeshift - bullet-time na druhou

Michael Stern: "Nyní, milí studenti, zastavíme čas, položíme vojákovi pod nohy odjištěný granát a budeme sledovat brutální rozklad graficky vyšperkovaného polygonového těla!" (celý článek)

FlashFun: Skeleton Park - ukradněte kosti

FlashFun: "Jako malý uličník se v této hře dostanete na hřbitov. Vaším úkolem je v něm posbírat co nejvíce kostí, přičemž musíte dávat dobrý pozor na to, aby vás střežící psi nechytli a nedali k večeři. Utíkejte, jen co vám nohy stačí!" (celý článek)

Bleskovka dne: Nová Zelda využije schopností Revolution

Sobota 18.3. ... Černá, nebo bílá?

Nová mega: Božská mana

Petr Kolář: "Božská strategie Black and White 2 nám přinesla svoji demoverzi, stejně jako Championship Manager. Pokud čekáte na Oblivion, najdete čtveřici in-game ukázek, fanoušci Tomb Raideru dokonce šestici. Dostane se i na ostatní, protože věcí ke stažení je dostatek." (celý článek)

AbecedaHer ve zkratce

AbecedaHer: "V uplynulém týdnu přinesla AbecedaHer nejen návody na Undercroft či Half-Life: Invasion, ale kupříkladu i cheaty na Black & White, cheaty na Lord of the Rings: The Battle For Middle-Earth 2 či češtiny pro Counter-Strike: Source a Counter-Strike a mnoho dalších." (celý článek)

Plná hra: Tank Command - tanková bitva
Bleskovka dne: Omluva za Oblivion

Váš názor Další článek: Spellborn se připomíná

Témata článku: , , , , ,