Nový týden: Ve znamení RPG a tunelů Metra

Týden přinesl nejen recenze na Dragon Age Prameny: Procitnutí a Metro 2033, ale i Zoom Zaklínače 2, stejně jako spoustu dalších článku.

Nejoblíbenější články podle čtenářů najdete na Líbilo se

Článek týdne:

Recenze: Dragon Age: Prameny: Procitnutí - záruka probdělých nocí
Hana Šimečková: Po napínavém roadtripu se vám podařilo porazit Nákazu a zachránit Ferelden. Jenže práce Šedých strážců tím neskončila, spíše začala.

VIDEO: 2655 'Dragon Age: Prameny – Procitnutí - trailer'

Co od článku čekat: Ženský pohled na hru je vždycky zajímavý a pokud je to RPG, platí předchozí tvrzení dvojnásob. Zjistěte, jak je na tom datadisk k Dragon Age, který si v článku zaslouží jak několik pochval (třeba za zajímavě zpracovanou starost o tvrz,) tak i pár ran mezi uši za vyškrtnutí některých zajímavých prvků původní hry. To, jestli draci pod přísným okem redaktorky obstáli, už ale musíte zjistit přímo v článku.

Recenze:

Metro 2033 - spěšný vlak
Jakub Kovář: Ukončete nástup a výstup, dveře se zavírají. Příští zastávka Peklo; za jízdy prosím střílejte.

VIDEO: 2792 'Metro 2033 - boj o barikádu'

Co od článku čekat: Nehostinné tunely metra pohltily našeho recenzenta, aby ho po devíti hodinách vyplivly s krvavýma očima a jektajícími zuby. V rozsáhlé recenzi naleznete především informaci, jestli je atmosféra skutečně tak pohlcující, jak se na první pohled zdá, a jestli se pro ni náhodou neobětovala hratelnost. Při čtení si k sobě ale radši vezměte nůž - nikdy nevíte, co se skrývá za opěradlem vašeho křesla.

iPhone recenze: Broken Sword: The Director's Cut - legenda v novém
David Sláma: Legendární adventura se vrací na iPhone. Broken Sword znovu vypadá, zní a hraje se báječně, navíc obsahuje zbrusu nové epizody.

Zoom:

Zaklínač 2 - král je mrtev, přichází zabijáci králů
Petr Kolář: Bělovlasý lovec stvůr se vrací na scénu i se svými kumpány, aby opět dobyl srdce příznivců RPG. A prý bude ve svém konání ještě lepší.

VIDEO: 2801 'Zaklínač 2 - trailer s CZ titulky'

Co od článku čekat: Petr Kolář zašel s bělovlasým Geraltem do krčmy, aby z něho vytáhl pár střípků o dobrodružstvích, které zapisuje jeho osobní bard Marigold za asistence vývojářů z CDProjekt RED. Přestože zabiják víc pil, než vykládal, dostal z něj náš redaktor několik cenných informací, o něž se s vámi rád podělí. Třeba o tom, kterak má Triss Ranuncul magicky mizející šaty, nebo jak je zaklínačské řemeslo stále těžší a i starý vlk se musí učit novým kouskům.

Preview:

Vanquish - když přidáte Halo šmrnc
Rosťa Viktorin: Platinum Games potřebují hit. SEGA potřebuje vydělat a mezinárodní vesmírný konflikt potřebuje svého hrdinu. Zvládne Vanquish všechny role?

Co od článku čekat: Speciální oblek, jet-pack na zádech a futuristicky se tvářící zbraně, které jsou ale něčím zatraceně povědomé. Přesně to se dá očekávat od Vanquish a spolu s lehce Bčkovým příběhem a revolučním bojem na blízko by to i vývojářům z Platinum Games mohlo vyjít. Aspoň si to myslí Rosťa Viktorin, který pro vás sesbíral zajímavé střípky, jež po složení do mozaiky dávají vcelku jasnou představu o tom, jaké by Vanquish mohlo být.

Freehry:

Týden na FreeHrách - logicko-strategický týden

Autoři Freehry.cz: Venku se už dá konečně chodit v tričku, tak proč toho nevyužít? Protože pro vás máme další várkou těch nejlepší her z minulého týdne. Užijte si je.

Doupě eXtra:

Soutěž o 3 hry Dragon Age: Prameny - Procitnutí
Doupě.cz: Datadisk k masivnímu RPG Dragon Age: Prameny se rozhodně povedl, tak proč si o něj nezasoutěžit? Stačí jen málo a jedna ze tří her může být vaše.

VIDEO: 2538 'Dragon Age: Prameny - Procitnutí - trailer' 

Blog: Dilemata
Karel Mořický: Designér Bohemia Interactive, Karel Mořický, se tentokrát zamýšlí nad morální stránkou Heavy Rain.

Blog: Život s PSP

Host Doupěte: Je tomu už pět let, co je na světě PSP. Dlouhá doba vyplněná hraním, na které se dobře vzpomíná.

Nová mega: Zaklínač 2 se ukazuje
Doupě.cz: Nový týden přinesl ohlášení Zaklínače 2 a hlavně podařený trailer, dál teaser na Patriciana 4, ukázky Red Dead Redemption a spoustu dalšího.

Váš názor Další článek: Nová mega: Zaklínač 2 se ukazuje

Témata článku: , , , , , , , , ,